Şimdi Ara

Mac sistemlere harici ekran kartı dopingi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mac sistemlere harici ekran kartı dopingi

     

    Mac sistemler gövde yapıları gereği ekran kartı değişimine izin vermiyor. Bu da belirli bir noktadan sonra hem oyunlar hem de grafik programları için sistemin yeterli gelmemesine neden oluyor. Bu noktada ekran kartını dışarıdan sunan bull.box, hayata geçebilmek adına Kickstarter'da destek artıyor.

     

    Temel olarak içerisinde Nvidia GPU'lar yer alan bir harici ekran kartı kutusu olan bull.box, Mac bilgisayarlara Thuderbolt portu üzerinden bağlanıyor ve düşük güçteki sistemlere oldukça yüksek grafik performansı getiriyor. Yapılan bağış miktarına göre Nvidia GTX 960 (1.2), 970 (1.2), 980 (1.3) ve 980 Ti (1.3) ile elde edilebilen (1.3 sürüm geliştirme aşamasında) ürün, özellikle Macbook ailesi için büyük önem taşıyor ve Bootcamp üzerinden kurulacak Windows işletim sistemiyle günümüz popüler oyunlarının altından kalkabiliyor.

     

    Şimdilik sadece Thunderbolt 2 ile Mini DisplayPort 1.2 portlarını barındıran ancak ilerleyen süreçte Thunderbolt 3 ile USB Type-C portlarını da kazanacağı belirtilen bull.box, alüminyum kullanılarak üretilen gövdesiyle de Mac bilgisayarları tasarımsal olarak tamamlayabiliyor. Kickstarter'da konan 99,000 pound hedefin henüz başında olan bull.box, yapılacak en az 399 pound bağış (Nvidia GTX 960) ile 2015 Kasım ayında elde edilebiliyor.

     

    Ürünün tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

     

    Mac sistemlere harici ekran kartı dopingi 









  • Çok ucuzmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam da bunu alacak adam zaten mac pro alır ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: r4inyd4y

    tamam da bunu alacak adam zaten mac pro alır ?


    hocam bu zaten mevcutta bir macin var ama ekran kartı artık yeterli gelmeyen durumlarda kullanılacak bir durum ve dikkat edersiniz mobile ekran kartları değil masa üstü ekran kartları var içerisinde, Pahalı ama bence çok güzel bir fikir ve özelikle USB type-c arabirimini de destekliyor olması dikkatimi çekti ileride pcler bu arabirim standart olarak gelecek. Aslında bu windows pclere gelse ve fiyat biraz daha uygun olsa bence çok iş yapabilir. normal masa üstü alana kadar işlemcisi iyi olan bir laptop alıp yanına böyle bir cihazla, istenildiğinde adam akıllı oyun oynanan isteniildiğinde uzun ömürlü bir batarya sunan bir pc sahibi olunabilir.

  • sterlinin 4.5 tl gördüğü günlerde üzerine eklenen kdv ile biz anca alırız

  • quote:

    Orijinalden alıntı: r4inyd4y

    tamam da bunu alacak adam zaten mac pro alır ?

    Acaba hangi mac proda gtx 960 970 serisi ekran karti var o dedigin imac olmasin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok o fiyatlara GTX960 lu masaüstü toplarım zaten.

  • Çok ucuzmuş hemen alalım stock yapalım.

  • eğer bu portlar üzerinden böyle harici ekran kartlarını notebook lara takmak mümkün ise keşke bu portlardan tüm pc lerde olsa da sadece mac değil windows kullanan standart veya üst seviye olup ekran kartının modeli eskiyen pc ler de yararlanabilse.

  • Macbook Pro kullanıcısı olarak Premiere gibi uygulamalarda amenna ama reklamda Mac'te oyun oynamaya çalışan birini görür görmez kapadım; bu cihazlar oyun makinesi değil.

    İş için Mac, oyun için PC.

  • Ben nerede satildigini hala bulamadım. Bunların sitesi falan yok mu?

  • bir konuda yardimci olun bende imac var m395 li ama 980 veya 1080 harici ekran karti alip taksam nasil sli olacak yani anlamadim burasini ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.