Şimdi Ara

Fallout Shelter önemli rakamlar açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fallout Shelter önemli rakamlar açıkladı


     

    Önce iOS ardından da Android kullanıcılarının beğenisine sunulan Bethesda imzalı Fallout Shelter, kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratmıyor. Oyunun ulaştığı son rakamlar dikkat çekici. 




    Bethesda tam indirme rakamları hakkında bilgi vermiyor ancak 15 milyon civarında olduğu tahmin ediliyor. Diğer rakamlara gelince oyunda bugüne kadar 1 milyar oturum oynanırken, 85 milyon sığınak oluşturulmuş. 




    Doğan bebek sayısı 82 milyon iken, oyuncular toplam 29 milyon saat oyun başında kalmış. Dış dünyayı keşfetmeye 65 milyon karakter çıkarken, bunların 21 milyonu hayatını kaybetmiş. Sığınakların yönetimi esnasında 119 milyon yangın çıkarken, 118 milyon Radroach istilası yaşandı. Ayrıca 42 milyon yağmacı saldırısı oldu. Oyuna ilginin üst seviyede olduğu görülüyor. Muhtemelen oyun içi satın alımlarla Bethesda iyi bir gelir elde etmiştir. Zira ilk iki haftada 5.1 milyon dolar toplamıştı.




     

     

     

    Fallout Shelter önemli rakamlar açıkladı 

     







  • Oyun çok güzel hazırlanmış zaten rakamlardanda belli oluyor fakat nedense çok yavaş ilerliyor gibi geldi bana birde vaultumda hep bi karmaşa falan %19 mutluluk oranı vardı yeni bi sayfa açmayı düşünüyorum oynayan arkadaşlar ile iletişim kurabiliyormuyuz bilmiyorum ama taktiğe ihtiyacım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.