Şimdi Ara

Street Fighter V'in Beta Süreci Bugün Başlıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •        Capcom geçtiğimiz saatlerde Street Fighter V'in betasının bölge bölge açılacağını duyurdu. Belirtilene göre oyunun betası PlayStation 4 için bugün Avrupa'da bugün ve yarın düzenlenecek.
     
            Bu beta süreçleri bugün Türkiye saatiyle 18.00'da başlayacak ve 21 Ağustos 02.00 saatine kadar devam edecek. İkinci beta süresi ise yarın yani 21 Ağustos'ta yine 18.00'da başlayacak ve 22 Ağustos 02.00 saatinde sona erecek.
     
           Diğer bölgelerdeki beta testi, testin Avrupa'daki durumuna göre belirlenecek. Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da testler düzenlendikten sonra Capcom, dünya çapındaki beta sürecinin tarihini açıklayacak. Dünya genelinde düzenlenecek bu beta sürecinin beş gün uzunluğunda olacağını belirtelim.
     
           Normalde Street Fighter V'in betası 23 Temmuz'da başlayacaktı ancak sunucular açıldıktan sonra pek çok oyuncu oyunun beta sürecine giremedi. Sunucuları resetleyen Capcom ne yazık ki sorunu düzeltemememişti. Daha sonra firma bu sorunları çözüp oyunculara daha uzun bir beta süreci sunacaklarını açıklamıştı. Street Fighter V'in 2016'nın başında PC ve PS4'e özel olarak çıkış yapacağını hatıratalım. 









  • Ben betayı indirmiştim daha ana menüuü bile göremedim ha bire sıkıntı vardı. Yine indireyim umarım bu sefer girebilirim betaya

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bende indirdim ama bende şuan ps plus yok gene oynayabilirmiyim ps plus olmayanlarda çalışıyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.