|
|
10 Aralık 2006; 21:58:33
|
|
|
İlk defa kasaya mod yapıyorum umarım beğenirsiniz daha bitmiş değil sadece birkaç foto koymak istiyorum gerçi pek beceremedim foto koymayı sanırım ama öğrenicem :D Kasamızın İlk baştaki hali Ön tarafa 120 mm lik bir fan takmak için ön paneli kesicez Ön paneli ve sacı kestik dramelle oluşan çıkıntıları düzeltiyoruz Ön paneli kestikden fanın takılacağı yere fana uygun bir pimaş koyduk kasaya feel havası versin diye İnce bir zımpara işleminden sonraki hali Kasanın içini fosfor kırmızıya boyadım Kasanın içinin boya işlemi bittikten sonraki hali... Ön paneli boyadıktan sonraki hali... Ve Boya işlemi bittikten sonraki hali... Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar işin zor kısımlarını atlattık sayılır kazasız belasız yaptık bundan sonrası birazdaha kolay ama tek birşey ver yan kapak hatırlarsınız belki önceden bir topic açmıştım kasa eski olduğu için sacı çok kalın yapmışlar kesemedim aliminyum profilden yan kapak yapmayı denicez umarım güzel olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Framcis_Ryan -- 3 Ocak 2007; 23:14:41 >
|
|