Şimdi Ara

HTC Şangay'da ki üretim merkezini satmaya hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • HTC Şangay'da ki üretim merkezini satmaya hazırlanıyor 

     

    Geçtiğimiz hafta HTC'nin kötü gidişatı dengelemek için çalışanların %15'ini işten çıkaracağını bu bağlantıda sizlere aktarmıştık. Yeni gelen bilgiler ise önlemlerin sadece işten çıkarmayla kalmayacağını gösteriyor. Tayvan merkezli üretici bu kez 2009 yılında Şangay'da kurduğu üretim merkezini satmaya hazırlanıyor.

     

    HTC'nin başarılı satışlara imza attığı dönemlerde kurulan 150 metre karelik fabrika yaklaşık 32.2 milyon dolarlık bir yatırım gerektirmişti. 2010 yılında da satışların yükselerek devam etmesi üretim kapasitesinin iki katına çıkarılmasına neden oldu. Ancak üreticinin üretim imkanları Samsung ve Apple gibi markalara kıyasla oldukça zor. Diğer yandan Çin'de düşük fiyatlı telefon üreticilerinin de başarılı satışlar yapması üretim merkezlerini sürekli büyütmelerine sebep oluyor.

     

    HTC bu satışla birlikte bir miktar nakit bulabilecek. Haberin yayınlanması da şirketin borsa değerini az da olsa bir miktar arttırmış durumda. Yeni amiral gemisiyle birlikte radikal değişiklikler yapması beklenen üreticinin planları önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır.

     

     







  • Ne tayvanı, şangay fabrikasını satıyor. Azıcık düzgün okuyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC Tayvan merkezli olduğu için bir karışıklık olmuş. Başlık düzeltildi teşekkürler
  • quote:

    150 metre karelik fabrika


    Bizim ev fabrikadan daha büyük, üstelik 32.2 milyon $'da yatırım yapmışlar
  • insanları dinlemezsen kendini bile satarsın HTC.

  • Durum bu kadar kotu mu ya hu ? İnsaallah bu atilan adimlar yararli olurda firma bir cikis yakalar. Rekabet ne kadar cok o kadar iyi . Boyle kaliteli bir firmanin batmasini da istemem .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolur batmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika SH seri no ile başlayan ürünleri üretiyordu. HT tayvan ve FA arjantin fabrikaları devam ediyor üretime.
  • 150 metrekarelik fabrika mi ? Yazım yanlışı var sanırım.
    htc kaliteli ve güzel ürünler sunuyor olabilir ama iş bununla bitmiyor. Fiyatta rekabetçi olamazsan ürünün ne kadar iyi olursa olsun küçülmeye mahkumsun. Batmaya kadar gider. htc rekabete ortak olamıyor. Yeni bir pazarlama bileşeni oluşturulması kaçınılmaz gibi. Bunun için bu zamana kadar beklemeleri bile hata bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle işçi çıkarımlarından sonra isim Hakk'ını da satar bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone gibi olmaya çalışan bir firmaydı gözümde ilk çıktığı andan bu güne kadar. hep derdim acaba androidli bir telefon üreticisi ne zaman andoridin gerçek fiyat donanım noktasına gelir hiçte gelememiş(arada ufak hareketlenme oldu) sonuç bu. nokia gibi olmasında sonra rekabet azalır olan yine son tüketici olan bize olur

  • Fiyat politikasını değiştirmediği sürece Htc daha çok sıkıntılı günler bekliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC'nin çok güzel cihazları var hakkını verelim ancak mobil dünyada çok basit bir kural var, fiyatın Apple'a yaklaşırsa, insanlar Apple alır, çünkü Android'i, Android olduğu için alan sayısı az, kendimizi kandırmayalım.
    Apple kalitesinde cihaz üretsen de Apple kar marjıyla satamazsın, çünkü o Apple, sen HTC'sin. Amiral geminin fiyatı iphone'a ne kadar yaklaşırsa Apple'a o kadar müşteri kaybedersin.
    Bir de yetmez gibi aynı fiyat politikasını üst-orta-alt bütün cihazlarına uygularsan halin bu olur. HTC'nin bütün ürün gamında "bu f/p cihazı olmuş" diyeceğimiz kaç cihaz var?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.