Şimdi Ara

Epson'dan sporculara özel saat: Runsense SF-110

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epson'dan sporculara özel saat: Runsense SF-110 

     

    Ülkemizde daha çok sattığı yazıcı / tarayıcı birimleriyle tanınan Epson, giyilebilir teknolojiler üzerinde de aktif olarak çalışma gösteriyor. Firmanın ürün gamına dahil ettiği son ürün ise sporculara hitap ediyor.

     

    Yeşil, siyah ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle hazırlanmış bir saat olan Epson Runsense SF-110, sporcuların yaptıkları aktiviteleri takip etmesine imkan tanıyor. Barındırdığı GPS ile ivmeölçer gibi teknolojiler üzerinden atılan adımdan yakılan kaloriye ya da tur zamanından yüksekliğe kadar birçok veriyi kayıt altına alabilen saat, egzersiz odaklı birçok popüler akıllı telefon uygulamasına destek veriyor ve belirtildiği kadarıyla GPS açıkken tam 10 saat batarya süresi sunuyor.

     

    Su geçirmez olmasına rağmen yüzücülere hitap etmeyen Epson Runsense SF-110, 140$ fiyat etiketiyle firmanın resmi satış kanalları üzerinden elde edilebiliyor.

     

    Epson'dan sporculara özel saat: Runsense SF-110 

     







  • ayrıca; arkasında SEIKO gibi bir dev vardır...

  • Red mi note 2 125 $ di . Adamlar telefon fiyatina saat yapmislar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana spor için saat önerirmisiniz ? eşortmanın fermuarlı cebinde telefonum oluyor genelde ve onunla hem müzik dinliyorum hemde adım sayar ile gps haritalama ve kaç km hızla koştuğum verilerini tutabiliyorum bana sadece koluma takabileceğim saati tarihi dakikayı saniyeyi büyükçe gösterebilen sudan ve terden etkilenmeyecek kronometresi olan bir saat önerirmisiniz. akıllı saat özellikleri taşımasına asla gerek yok çünkü bilekten kalp atışı ölçümü doğru yapılmıyor ve bunun için kalp hizasına kuşak taktırıyor gerçek saatler ve ben bunu istemiyorum. sadece saat ve kronometre özellikleri taşısın istiyorum akıllı ve çalışmayan bir özellik yüzünden saati hergün sarj etmekte istemiyorum.bu saatin gps özelliğini çok sevdim üzerinde adım sayar özelliğde barındırması oldukça güzel ama kalp atışı sensörleri çok gereksiz. bana istediğim dorultuda bir saat önerebilirmisiniz not öğrenciyim çok pahalı olmamalı.

    akıllı saatler ve sporcu saatleri tansiyonu şekeri kalp atışını doğru ölçüp gps ile hız ve harita takibi yaparak su iç yavaşla hızlan dinlen gibi uyarılar yapmadıkça yada sporu kes bugünlük yeter vs demedikçe gözümde çok değersizler.





  • Garmin'e rakip güzel bir cihaz olmuş bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.