Şimdi Ara

Samsung'dan şık tasarımlı yeni USB 3.0 bellekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'dan şık tasarımlı yeni USB 3.0 bellekler 

     

    Kısa süre önce detaylarına burada yer verdiğimiz dünyanın en büyük kapasiteye sahip depolama sürücüsünü duyuran Samsung, bu sefer şık tasarımlarıyla dikkat çeken yeni USB 3.0 belleklerini resmi olarak görücüye çıkarttı.

     

    Samsung'un ergonomik gövde tasarımına odaklandığı yeni bellekleri üç farklı formda geliyor. USB 3.0 ile yüksek hızda veri transferi yapabilen ancak USB 2.0 desteğini de taşıyan belleklerden Samsung USB 3.0 Flash Drive, en şık seçeneği oluşturuyor ve söylendiği kadarıyla doğal kullanım ile kavrama sunuyor. Samsung USB 3.0 Flash Drive FIT adından da anlaşılabileceği üzere serinin en ufak çözümü olarak özellikle ince dizüstü bilgisayarlar ve otomobil multimedya sistemlerine hitap ediyor. Yeni serinin en kullanışlı modeli olan Samsung USB 3.0 Flash Drive DUO ise çift taraflı bağlantı yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bir tarafı standart USB diğer tarafı ise microUSB olan bellek, böylece sürece mobil cihazları da dahil ediyor.

     

    Samsung'un FIT be DUO modelleri 32GB ile 64GB depolama alanı sunarken, standart model ise 16GB, 32GB ya da 64GB seçenekleriyle satın alınabiliyor. Ortak olarak Samsung'un 5-Proof teknolojisiyle zorlu şartlara dayanabilen belleklerin resmi satış fiyatları ve tarihleri hakkında ise açıklanmış bir bilgi bulunmuyor. 

     

    Samsung'dan şık tasarımlı yeni USB 3.0 bellekler 







  • Acaba performans değerleri nedir?

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Bence bu kadar ufak kapasitelerde işletim sistemi çalıştırılmadığı sürece performans çok önemli değil normal HDD hızı yeter. Çok ekstrem ihtiyaçlar dışında gerek yok yüksek hızlı USB'lere , zaten öyle bir durumda bunu alacağıma 3.0 external SSD alırım,
  • Ben de bekliyordum S6 lara ve Note5 e harici Samsung bellek ürünleri nerde kaldı diye :D

  • tasarımı bende beğendim ama pahalı olabilir....

  • Akıllı adamlar. Önce hafıza kartı desteğini kaldır sonra musb bellekler sür piyasaya zaten ille alacak adam kredi bile çekiyor bunu mu almasın.

  • Bunlar mi sik? Kinston cakmasi ayrica tasarim. Ha bu arada bir cok farkli bellek kullandim. Team gibisini gormedim. Keske urunleri daha fazla olsa piyasada. Malzeme kalitesi yazma okuma hizlari cok iyi.

  • usb type c yayginlasmasi lazim, hem daha hizli hem de laptoplara bile enerji verebiliyor, ayni porta hdmi baglanabiliyor. bence usb type c varken buna emek ve para harcanmasi gereksiz. ciksa yine de alan olur tabi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: saylia

    usb type c yayginlasmasi lazim, hem daha hizli hem de laptoplara bile enerji verebiliyor, ayni porta hdmi baglanabiliyor. bence usb type c varken buna emek ve para harcanmasi gereksiz. ciksa yine de alan olur tabi.


    hahaha, cok güldüm yaa. yorum yaptigim yere bak. Aslinda (http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Dunyanin-ilk-cift-tarafli-microUSBsi-yatirim-bekliyor.htm ) buraya yapacaktim. Yanlislikla buraya yapmisim. Sebebi de, dhnin antin kuntin isleri, yorum yapmak icin, Login yaptim, anasayfaya atti. bende linkini verdigim haber diye buraya girmisim, usb resimlerini görünce. :)))





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.