Şimdi Ara

Android işletim sistemli BlackBerry Venice Kasım ayında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Android işletim sistemli BlackBerry Venice Kasım ayında geliyor


     

    Bir süredir BlackBerry'nin Android işletim sistemi üzerinde çalışan bir akıllı telefon geliştirdiği sürekli gündeme geliyor. Güvenliğin ön planda tutulacağı bu yeni akıllı telefon artık kesinleşmeye başladı.




    Evleaks tarafından sağlanan bilgilere göre BlackBerry Venice isimli yeni akıllı telefon Kasım ayında piyasaya sürülecek. Ancak eskisi gibi modellerini geniş bir dağıtım kanalına çıkarmayan BlackBerry, ilk etapta 4 büyük ABD operatörü ile satışa başlayacak. 




    BlackBerry hali hazırda BB 10 işletim sisteminde Amazon Appstore üzerinden Android uygulamalarının indirilmesini ve kurulmasını sağlıyordu. Bu bakımdan firmanın tecrübesi mevcut. Ancak ilk kez firma farklı bir işletim sistemi üzerine kendi telefonunu bina edecek. 




    BlackBerry Venice modelinin hangi Android sürümünü kullanacağı bilinmiyor ancak akla ilk gelen Android 6.0 Marshmallow. BlackBerry tam anlamıyla güvenli bir ortam oluşturduklarında Androidli cihaz üretebileceklerini belirtmişti. Bu bakımdan kullanıcının kişisel arayüzü ile kurumun özel arayüzünü güvenli bir şekilde birbirinden ayıran bir konsept kullanması muhtemel. 




    İddialara göre 5.4 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte kavisli ekrana sahip olan BlackBerry Venice, 6 çekirdekli 64-bitlik Snapdragon 808 yongasetinden gücünü alıyor. 18MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kameraya sahip modelde 3B RAM bulunuyor.  

     

     








  • Fena değil gibi duruyor

  • Beklenen telefon geliyor, bu alınır işte

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en az 2500TL hayırlı olsun
  • Adamlar isini biliyor s810 kullanmamalari iyi olmuş. Bence gayet iyi gozukuyor ama pahali olursa tutunabilir mi bilmem. Güvenliğe onem veren adam iphone kullanir zaten. Fiyatu uygun yapsalar dahi güvenliğe cok onem veren birisinin android kullanacagini zannetmiyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye

  • Blackberry bu dandroid işini bırakmalı bence. Android ' in bu kadar üzerine düşeceklerine kendi yazılımlarının üzerine düşseler şimdiye çok daha iyi noktalara gelmişlerdi. Son çıkardıkları sürümlerde kendi yazılımlarından ziyade android yazılımlar stabil çalışıyor, böyle bir saçmalık söz konusu. Firmanın silkelenip kendisine bir çeki düzen vermesi gerekli. Özellikle şu zamanda.

    EDİT : Forumu dandroid fanboyları basmış , şaşırmadım. Ne kadarda çok seviyorsunuz sizi böylesine fişleyen , oyuncak işletim isteminden farkı olmayan , arka planda ne halt yediği belirsiz, real time multitasking bile yapamayan, 2 ay sonra en kuvvetli donanımlarda bile kasım kasım kasılmaya başlayan işletim sistemini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 5 Eylül 2015; 11:20:40 >
  • Blackberry, malzeme kalitesini kaliteli kullanıyor. Arkadaşımda 8MP kameralı bir modeli vardı. Şahane video falan çekiyordu. Eğer bunda da öyle kaliteli donanımlar kullanırlarsa, kamerası da öyle kaliteli olursa, G4 e falan rakip olur.

  • "Bina edecek" nasıl bir cümledir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MinPayne

    Bina edecek nasıl bir cümledir?


    Bina; yalnızca içerisinde odaların bulunduğu bir yapı anlamına gelmez. Türkçe düşündüğünüz gibi sade ve basit bir dil değildir.

  • Kısıtlamalı bir android telefon ne kadar donanımı iyi olsada bi yerden sonra kullanıcıyı boğar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bir fiyatla girerse belki tutar ama yüksekten girerse satmaz.....

  • Hangi android versiyonu ile gelecek bilinmiyor diyorsunuz ama yukarıda koyduğunuz fotoda lolipop var

  • Günaydın Blackberry. Gerçi tutar bunada 2.500 TL fiyat çekerler biz iş adamı telefonuyuz diye. Adamlar bu yüzden battılar hala akıllanmadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul24

    Günaydın Blackberry. Gerçi tutar bunada 2.500 TL fiyat çekerler biz iş adamı telefonuyuz diye. Adamlar bu yüzden battılar hala akıllanmadılar.

    aynı telefonlar yurtdışında maximum 400 dolara satılıyor oda ilk aylarında.türkiye pazarına girince her telefonun 2 kat fiyatla satılması şirketlerin suçu değil ,extra vergilerle birlikte o fiyata ulaşıyor.Aynı telefonu ilk çıktıgında türkiyede 2500 tl ye görüp . aynı firmadan 1.5 yıl sonra stokları bitiriyoruz diye 800tl ye alıyorsan burda iyice düşünmen lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bu telefon çift işletim sistemli olacaktı ?SAdece androıdmı ben tam anlamadım ??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye

    Başını da ekleyin hocam
    Selvi gibi umutlar döndü birer iğdeye

    Edit: bu arada blackberry benim için artık çöp. Androide geçmeyeceklerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 4 Eylül 2015; 8:03:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuujitsu

    Adamlar isini biliyor s810 kullanmamalari iyi olmuş. Bence gayet iyi gozukuyor ama pahali olursa tutunabilir mi bilmem. Güvenliğe onem veren adam iphone kullanir zaten. Fiyatu uygun yapsalar dahi güvenliğe cok onem veren birisinin android kullanacagini zannetmiyorum ben.

    Guvenlige onem veren adam iphone mu kullanir? Iphone un guvenli oldugunu nereden cikardiniz? Daha gecen yil icloud faciasi yasanmadi mi? Kapali bir sistem olmasi onu guvenli yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.