Şimdi Ara

Permaban yedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
5
Favori
11.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim w/l de iyi ben ban yersem tryi bırak lole bir daha girmem böyle saçmalık mı olurmuş kendi pisliklerinde boğulsunlar drop hack yemeyince şaşırıyorum artık
  • geçmiş olsn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faulen

    quote:

    Orijinalden alıntı: dra1J

    quote:

    Orijinalden alıntı: Faulen

    quote:

    Orijinalden alıntı: dra1J

    adamlar banlamayalım diye yırtınıyor ne sebepsiz banından bahsediyorsun kardeş? elbet bir sebebi vardır önüne gelen öyle ban atmıyor

    umarım sende ban yersin biri gelip "bi suç işlemişsindir de banlanmışsındır" der. burada sana riota drophack için attığım ticketlerin fotoğraflarını göndermek ile uğraşmayacam yukarıda bi tanesini attım zaten. eğer drophack yapan biri varsa 2. şans veriyorlarmış biz suçsuz iken direk ban yiyoruz oldu canım.

    drophack vb için attığın ticketler ne kadar ilgi duydugunu gösteriyor işte ne güzel. kimse boş bir sebepten masum olduğu halde banlanmadı bu serverda geçmiş olsun soğuk içersiniz artık.

    he he kardeşim tamam bi sen biliyon drophack atıyoz her oyun. umarım bu drophack hiç bitmez de sürünürsünüz. westte oynarım orada suçsuzları banlamıyorlar.

    niye sürünelim ki? tr serverini pek umursamıyorum ama yavaştanda olsa banlıyorlar işte sizin gibileri niye sürünelim yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dra1J -- 19 Ağustos 2015; 11:02:55 >




  • Sıcaklar

    Edit: Kim senin şikayetine bakmıştı? Belki yardımcı olabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GjRr1 -- 19 Ağustos 2015; 11:17:46 >
  • Riot TR efsane , benim satın aldıgım botlu hesaba permaban maili atmışlardı . Ben o mailden 1 gün önce isim değiştirmiştim , permabanı eski ismine atmışlar, hesabı hala kullanıyorum. Ha bu arada senin hesabınında botlu kasılmış olması gibi bi durum var mı ? . Bide hesabı açtığın internet kafeler varsa , hack kullanımı yaygınsa ondanda olabilir bilemem. Sen güzel bir ağızla hem boardlara git hemde ticket at , 3. parti programın , bilgisayarındaki konumunu iste .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasmodey

    quote:

    Orijinalden alıntı: Regulus Black

    Geçmiş olsun. Mahkemeye falan versen bir şey çıkar mı?

    Ya versem elbet bir şey çıkar ama buraya kadar getirmek istemiyorum olayı, güzelce anlaşılabilir şeyler. Sonuçta suçsuz olduğum kesin, o kadar kesin ki bana 1 tane kanıt göstersinler oyunu bırakayım o derece kendimden eminim. Gösteremezler. Çünkü yok öyle bir şey. Fakat nasılsa çok güzel bir şekilde tek tıkla banlıyorlar, hiçbir kanıt olmadan. Emekleri silmek bu kadar kolay mı? Attığım ticket'a da cevap vermediler. Attığım 100'e yakın ranked oyununun 20'ye yakını drop ve ben 1 kez olsun kaybettiğim oyunda drop yedim. Onu atanın da kim olduğunu biliyordum oyundan.

    En kötüsü işte bu, kanıtları yok. Şüpheleri var, o şüpheler emeklerimi silmeye yetiyormuş ben bilmiyormuşum.

    Hiçbirşey çıkmaz boşuna uğraşma riot oyuna girerken sözleşmeyi değiştirdi keyfi ban atabilirim gibi birşey yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 19 Ağustos 2015; 11:18:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saçma olabilir ama riotla bir şekilde yüz yüze konuşma imkanın varsa git konuş bence tickettan çok daha iyi olur tabi saçma bir fikirde olabilir. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkemeye versende bişey değişmez çünkü riot kurallarında istediği zaman oyuncuların hesaplarını devre dışı bırakabilir gibi bişey vardı. adaletsizlik ülkede diz boyu na da olsa özür dileyip 10k rpde atarlardı
  • Drop atıldıktan sonra ilk bağlanan oyunu devam ettirdi yazar. Eğer senin ismin çıktı da bunun ssi alınıp ticketla yollanmış olabilir. Bu da böyle bir tahmin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Special S

    ''krdş bura türkiye ne beklion''
    geçmiş olsun...

  • xd

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasmodey

    quote:

    Orijinalden alıntı: Special S

    ''krdş bura türkiye ne beklion''
    geçmiş olsun...

    West'teki hesabımda böyle, KD'ler yüksek, winrate yüksek. Az oyunda yükselme. Anlamıyorum neden West'te banlanmıyorum da TR bi anda ban atıyor? S2'den beri yediğim tüm hesaplardaki tek ban botlara karşı attığım leave'ler yüzünden 1 günlük ban. Bu da S2'de olmuş olay. Ondan sonra gelen ban hop direk permaban. Hayır script olsam farmım bu kadar yüksek olmaz. Bana 1 tane ağır scriptçi oyuncu gösteremezsiniz farm ortalamasının 200'ü geçtiği. Hepsi kille oynar, lane'de skill kaçırmadıkları, her skilli dodgeladıkları için ölümüne agresif oynarlar farm kaçırırlar. Ayrıca bunlar genelde scriptsiz kötü oynayan oyuncu oldukları içinde pozisyon almayı bilmezler hepsinin ölüm ortalaması çok yüksektir, lane'den çıktıktan sonra bir bir ölmeye başlarlar. Bunlar benim TR'deki gözlemlerim, bun gözlerimi yapmak benim çok zamanımı almadı güzelim serverda %80 hile olduğu için. Gerçekten hayret ediyorum.

    Merhaba

    Belki hesabınızı biri calabilmek için foruma ticket atıp hesabınızı yasaklatmis olabilir.

    İyi forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Helal olsun Riot çalışıyor.
  • Hikayeyi geç bal gibi script. Hero lardan belli iyi olmuş çok sevindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahri vayne oriannayla felan taşırsın anlarım da velkoz 9 -0 nedir taşıma kapasitesi olmayan bir hero hiç mi feeder gelmedi velkoz oynarken
  • gg wp nice,
  • ohhh drop hack scriptleri kullan kullan sonra durduk yere perma yedim...iyi olmuş ban atanların ellerine sağlık.kusura bak.sana iyi ağlamalar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasmodey

    quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAvda

    W\l oranından etkilenmiş olamazlar değil mi? İlgi çekici çünkü

    Büyük ihtimal ondan şüpheleniyorlar zaten. Madem bu kadar ilgi çekiyor izle oyunumu, gör. Drop mu atıyorum script mu kullanıyorum bak. TR'de yükselmek çok kolay, yine de Riot'un bronz çalışanları imkansız sanınca yapana ban atıyorlar galiba.

    İzlemişlerdir be oyununu abartma o kadarda sadece win lose bakarak ban atacak halleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 19 Ağustos 2015; 14:54:18 >
  • Oyunda çok nadir bana tılıyo ve bunuda hak etmiyene atıcaklarını hiç sanmıyorum. İyi olmuş hilecilere yer yok yallah
  • Bu işlerin ufakta olsa içindeyim ban wawelerden ve türlü türlü duyurulmayan haberden arkadaşlarım sayesinde haberim oluyor. Sen gibi bir arkadaşım daha banlandı. Sınırsız banların asla ve asla kalkmadığını belirtmek isterim. Ayrıyetten mahkeme yoluyla hiçbir sonuç elde edemezsin, oynarken onayladığın sözleşme bunu engeller.

    Gel gelelim Riot oyun falan izlemiyor ve söylediğin gibi istatistiklerinle alakası bile yok bu işlerin. Arkada çalışan büyük bir yazılım var ve bu yazılım oyuna etki eden yazılımları tespit edebiliyor. Şu anda beta sürecinde ve programın yaptığı hatalar ne yazık ki hesabınıza mâl oluyor. Şu süreçte ne yükleyip ne yüklemediğinize dikkat edin. Piyasada sık kullanılmayan her türlü programdan uzak durun. Mağdur olabilirsiniz.


    Gerçekten suçsuzsanız geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.