Şimdi Ara

LG G4 deri kaplama arka kapağı detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG G4 deri kaplama arka kapağı detaylandı


     

    LG'nin bu yıl piyasaya sürdüğü amiral gemi modeli G4 satış anlamında beklentilerin altında kaldı ancak modelin hakiki deri arka kaplaması çok konuşuldu. Şimdi bu deri kaplamanın nasıl hazırlandığı da ortaya çıktı. 




    Bilindiği gibi ülkemizde LG G4 deri arka kaplama versiyonu plastik kapaklı versiyonu ile herhangi bir fiyat farkı olmadan piyasaya sürülmüştü. Normalde deri arka kapaklar 70$ civarında bir fark oluşturuyordu. 




    LG'nin hassasiyet gösterdiği ve kullanıcıya premium bir tutuş hissi sunan deri arka kapakların hazırlanması için 12 haftalık bir sürenin geçtiği belirtiliyor. Sebzelerin kurutulmasına benzer bir kurutulma sürecinden geçen gerçek derinin sırça tabakası üzerine uygulanan bir kaplama ile leke tutmasının da önüne geçiliyor. Derin kaplamanın kalınlığı ise 0.45mm seviyesinde tutulmuş.




    LG G4'ün deri kapakları iki farklı şekilde geliyor. Bir tanesi sert desenli deri kaplamaya sahip iken diğer de düz ancak ortası dikişli bir tasarıma sahip. Renk seçeneklerinin çoğunda sert desenli deri kaplama bulunuyor. Diğerlerinde ise dikişli tasarım mevcut. 




    Piyasada bulunan bazı modellerde gerçek deri havası vermeyi amaçlayan suni deri işlemeler hatırlandığında LG'nin masraftan kaçınmadığı görülüyor. Ancak bu premium tutuş hissinin tüketici üzerinde ne kadar etkili olabileceğini satışlara yansıyınca göreceğiz.  

     

     

    LG G4 deri kaplama arka kapağı detaylandı  

     








  • kapağına göre telefon alan var mı
  • Yeğenim aldı kapağı umurunda olmadı.. plastikmiş deriymiş.. ne sordu ne baktı.

  • deri hissiyat filan iyi tamamda çabuk kavlama kirlenme yapıyor. çantada yada cepte anahtarla aynı yere koydugunda dar bir kot veya pantolon giyersen anahtarın ucu mafedecek g4 ün arkasını....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    deri hissiyat filan iyi tamamda çabuk kavlama kirlenme yapıyor. çantada yada cepte anahtarla aynı yere koydugunda dar bir kot veya pantolon giyersen anahtarın ucu mafedecek g4 ün arkasını....


    Yani deri görünümlü plastik daha kullanışlı.

  • Kirlenir, asinir, kokar, neme suya gelmez..

  • WB kullanıcısına yanıt
    kirlenirse boya cila atarsın.
  • terden dolayı kötü olacak

  • çok çabuk kirlenme, leke tutma, kokma, aşınma gibi şeylerle karşılaşmamak elde değil...

  • Başlıktaki "detaylandı" bölümü sanki havada kalmış.

  • Test süreci başladığından bu yana G4 kullanıyorum ve şunu söylemem gerek;

    - Kullanım şekline göre özellikle taba rengi deri kapakta kararma görülebiliyor, siyah ve diğer deri kapaklar ise bu konuda nispeten daha başarılı. Siyah renkli deri kapak kullanıcısı olarak kaplı ve kapsız kullanımlarımda şu son birkaç güne kadar deformasyona uğramamıştı, deformasyonun sebebi ise iki parçadan oluşan bir kabı zorlaya zorlaya, yanlış bir şekilde oturtmaya çalışmamdı...

    - Dayanıklılık tarafında ise elbette düz bir plastik kadar dayanıklı değil, sonuçta nispeten yumuşak bir yüzey ve aşırı zorlamalarda, düşmelerde haliyle zarar verebiliyorsunuz, günlük kullanımda, ekstrem durumların dışında ise zarar görmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakesan -- 19 Ağustos 2015; 10:22:46 >
  • Gereksiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabı boyasıyla boyarsınız eskiyince artık. Telefonun kendisiyle uğraşsalarmışya. Ekranından ramine, camından dahili hafzıa modülüne tepeden tırnağa geçen yılın telefonu. Yazık, bildiğin israf.

  • kaba duruyor, metal kasa her zaman daha şık ve sade
  • Görüntü ve hissiyat güzelde, ah birde yıpranmasa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lG G4'Ü İLK ÇIKTIĞI GÜNLERDE ALMIŞTIM VE ALDIĞIMA HİÇ TE PİŞMAN DEĞİLİM. HARİKA BİR TELEFON. KAMERASI, KULLANIM SÜRESİ, GÜCÜ, ISINMAMASI... VALLA YUKARIDA BİR ARKADAŞ İSRAF FALAN DEMİŞ. ARKADAŞIM SANA NE? PARA BENİM GİTTİM TELEFONU ALDIM VERDİM. VE VERDİĞİME HİÇTE PİŞMAN DEĞİLİM..! BU BİZİM MİLLETİN ÇOKBİLMİŞLİĞİ ADAMI HASTA EDER..! EVET DERİ KAPAKTA BOZULMALAR VAR AMA OLSUN. ADAMLAR DÜNYADA BİR İLKİ YAPTILAR. İLKLERİN HER ZAMAN DÖRT DÖRTLÜK OLMASI BEKLENEMEZ..! HEM AYNI KAPAKLARIN SATIŞI DA BAŞLADI. YAKINDA GİDİP 30-40 TL'YE AYNISINI ALIP KULLANABİLECEĞİZ. DEDİĞİM GİBİ HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM. HATTA LG G5'İ BEKLİYORUM. BÜYÜK İHTİMALLE ONU DA ALACAĞIM.

  • sırf deri diye almıyorum bu telefonu g3 e bakıyorum. Ayakkabı mı alıyoruz deri ne ya

  • ben kahverengi deri lg g4 sahibi biri olarak yazıyorum.. deri ne kadar kaliteli olursa olsun bir süre sonra yıpranacağı aşikar.. öncelikle spigenin şeffaf kılıfını aldım.. telefonun deri görünümünden ve albenisinden hiçbirşey kaybettirmiyor.. çok şık görünüyor.. bir diğer husus da lg g4 ün istediğiniz renkteki plastik kapakları ayrıca harici olarak satılıyor.. deriden hevesinizi aldıktan sonra plastik kapak alırsınız olur biter.. hatta ben derinin yıpranmasını çok daha uzun süre öteye taşıyabilecek şekilde şeffaf kılıf kullanmama rağmen kahverengi derili telefonun tuş takımı renginden dolayı gold plastik kapak da şimdiden aldım iş yerinde kilitli çekmecemde duruyor.. bunlar da kafanızdaki soru işaretlerinin çözümleri olabilir.. ha bir de ekranında dokunmatik sorunu falan diye bir kaç yerde gördüm okudum.. kırılmaz ekran koruyucu takılı olmasına rağmen dokunmatik sorunu yaşamıyorum... bilginize..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.