Şimdi Ara

ÇALINAN MAILLERINIZI GERi ALMA YÖNTEMİ OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
28.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ArkadaşLar.. Çalınan mailler için..

to whom it may concern,
    Our e maıl addresses have hacked by Mr. hackleyen adı.
    Thıs unlawful actıon also effected our busıness.
    Our customers have been dısturbed and cause financial loss to our company.
    We would lıke tou to take nececcary precautıons.
    We are lookıng forward to hear from you.
    our hacked mail adress is ,I recomand you to send my new pass to this adress : iletişim mail adresiniz
    Kınd Regards
    Mr. adını soyadınız.

support@hotmail.com
    sonra size geri dönüyorlar ve bilgiler soruyorlar ilk girdiginiz bilgileri hackleyen değiştirmiştir diye korkmayın bilgilerinizi yazın loglara bakıyorlar ve size yeni bir güvenli şifre veriyorlar.

Üst konu kalmalı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSuS -- 18 Eylül 2004, 17:42:51 >

• Calinirsa birgun uygularim Tesk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reallife -- 18 Eylül 2004, 17:53:48 >
  • teşekkür çok,

arşivime aldım-
  • teşk. bigün lazım olabilir.
  • Evet yararlı bir bilgi, yalnız sadece hotmail için sanıyorum ..
    Birde üst konu olacak önemlilikte değildir, teşekkürler ...
  • Eevet ben tr destek sayfasına yazmıştım
    İnilizce olarak döndüler ve bazı bilgiler istediler
    Ben de verdim
    Ertesi gün yeni şifre verdiler
  • benim çalınan adres yahoo da nasıl olacak
  • süper yöntem ya
  • evet HEP kullandığım mail'imin çalınacağı benim de aklıma HİÇ gelmezdi. ama başıma geldi. sizin de gelebilir. hazır olun....
  • alfa sen sıçtın abi o zaman
  • Ben abuse@hotmail.com adresini kullanıyorum İş onunla bitmiyor ama sana karşı mail geliyor 11 soruluk bir sınav accountu açarken girdiğin bilgilerin aynısını yeniden girip geri gönderiyorsun onlar sana şifreyi gönderiyor

- Name (first and last)

- Sign-in name

- Birth Date (dd/mm/yyyy)

- Country

- Region/State

- Zip or postal code

- Approximate date of last successful sign in or approximate date of account registration

- The name of your ISP from where you last accessed your account successfully (ISP is the name of the Internet Service Provider through which you gain access to the internet). In other words, ISP is the company that provides you with internet connection. If you access your account from outside your home (for example, from school or
    work) please include the name of the organization.

- List as many former Passwords you used with this account as far back as you can remember

- List as many of your Contacts as you can remember (Contacts are the email addresses that are stored in your contacts, formally know as Address Book)

- List as many of your Folders that you have created (if any) as you can remember apart from the default folders such as Inbox, Drafts, Sent Messages and Trash Can.

• çalınan bir maili geri almak için güzel bi yöntem. inşallah hesabı açarken girdiğim bütün bilgileri hatırlarım!!!
  • benim başıma aynı şey geldi çalındı yani hotmaile mail attım sonra cevap yazdılar form yolladılar onu doldurdum ve geri verdiler işlem çok kolay ingilizce bilmenizede gerek yok mtu ile sorunu çözersiniz mailinizdeki mailleri ve kişileri soruyorlar önemli olarak
  • mtu diyorsunda hotmail e mtu ilemi mail yazdın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaSuS

Evet ArkadaşLar.. Çalınan mailler için..

to whom it may concern,
    Our e maıl addresses have hacked by Mr. hackleyen adı.
    Thıs unlawful actıon also effected our busıness.
    Our customers have been dısturbed and cause financial loss to our company.
    We would lıke tou to take nececcary precautıons.
    We are lookıng forward to hear from you.
    our hacked mail adress is <hacklenen mail adresiniz tınak içine>,I recomand you to send my new pass to this adress : iletişim mail adresiniz
    Kınd Regards
    Mr. adını soyadınız.

support@hotmail.com
    sonra size geri dönüyorlar ve bilgiler soruyorlar ilk girdiginiz bilgileri hackleyen değiştirmiştir diye korkmayın bilgilerinizi yazın loglara bakıyorlar ve size yeni bir güvenli şifre veriyorlar.

Üst konu kalmalı diye düşünüyorum.

teşekkürler

• ya bendeki sorun hala devam ediyor ama elemanlar soruna bir çözüm gönderdiler fakat hala messenger ı actıgımda you have signed in another location dior nieki acaba messneger ımı kaldırsam?
  • Arkadaslar birkac sey duzelttim, asagida:

To whom it may concern,
    Our e-mail address has been hacked by Mr. "hackleyen adı".
    This unlawful action also affected our business, and caused financial losses.
    Our customers have been disturbed.
    We would like you to take necessary precautions. We are looking forward to hearing from you.
    Our hacked mail address is <hacklenen mail adresiniz tırnak içine>. I'd like you to send my new password to this address: iletişim mail adresiniz

Kind Regards,
    Mr. adınız soyadınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturert -- 21 Eylül 2004, 14:20:12 >
  • VAYS IYI HARBIDEN ÇOK SAĞOL ARŞİVE YOLLADIK HEMEN
  • güzel bir yazı ama benim ööle bir durumum olursa kendim geri almayı tercih ederim
    zira daha heyecan verici oluyor.
  • ya arkadaslar ben denedım ama bır turlu maılımımı alamıyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.