Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 5 inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
3.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Note 3 kullanırken Note 4 çıktı girdim foruma aynı muhabbet. 20mah batarya artışı Quad HD ekrana yetermi. Batarya olmamış. Sadece çerçeve metal olmuş kamera 16mp olmuş hep aynı yorumlar vardı ama dinlemedi gittim Note 4 aldım vede aradaki farkı bariz gördüm.

    Şimdi yine dinleyecek değilim ve gidip Note 5 alacağım.

    Benim için en önemli kısım olan kulaklık sesi olayını çok iyi seviyeye çıkardılar. Gold modeli hem malzeme hemde işçilik olarak ilk 3 arasında onyacak premium bir model. Kamera ve işlemci Note 4 modeline göre daha gelişmiş daha iyi.

    Onun için boş konuşmaya gerek yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul gibi bir yerde 3000 liralık telefonu o şekilde tuttuğun halde kimsenin elinden alıp kaçmaması bana telefonun kendisinden daha ilginç geldi.

  • Sanki her taraf usb type c konektör dolu da bu bir eksik olarak belirtilmiş usb 3 note3te geldi de ne oldu 1 sene sonra terkedildi biraz mantıklı düşünmek lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note kullanıcısı genellikle profesyonel kullanıcılardır. elbette telefonu hava olsun diye alan kitle de vardır ama genellikle s-pen ile, büyük ekranıyla daha fonksiyonel kullanır note serisini.

    şimdi bu kitle arttıralamayan hafıza ile cloud hesaplarıyla mı uğraşacak ülkedeki upload hızlarıyla?

    cihazın tasarımına malzeme kalitesine diyecek bir şey yok ama note4 ile kıyaslandığında 700-800TL edecek bir fark var mı bu da tartışılır.

    "fm radyo ne gerek var, kızıl ötesi zaten kullanılmıyor, micro sd kart telefonu yavaşlatıyor vs..." sana ne arkadaş sen ekle bu özellikleri ister kullanırım ister kullanmam. batarya konusunu tasarım açısından bir nebze anlayabilirim ama micro sd kart bence çok yanlış bir hamle.

    bunlar hep samsung'un iPhonelaşma çabaları.

    yine de ülkede dolar kuru ve vergi saçmalığı ile diğer telefonlarla kıyaslandığında normal denilebilecek bir fiyat ile piyasaya girdi ve çok hızlı bir şekilde satışa sunuldu, takdir etmek gerek (iPhone 6s'in 3000 ve üstü bir fiyatla gireceği düşünüldüğünde) (not:bir akıllı cihaza 2000-3000TL küsür paraların verilmesini yanlış buluyorum)

  • Tasarimi cok guzel ama bataryanin cikarilamamasi ve sd kart destegi olmamasi kotu olmus. Bu arada bir sorum olacak arkadaslar. Bu bataryanin cikarilamamasi performans-verim bakımından felan bir yarar sagliyor mu ? Yoksa iphone ozentiliginden mi yapmislar boyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İR varmi bunda kumanda gibi kullanmak icin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler donanım haber

  • Sdn Tolga cem küçükyılmaz 45 dk yakın inceleme yapmış ama Erdi beyin çok daha kısa incelemesi 45dk lık incelemeyi solda sıfır bırakmış. Tebrikler Erdi bey

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge kullaniyorum samsungdan sıkıldım artik arayuzunu hic sevmiyorm 5 incden 5.2 inc e kadar kenar alt ust cerceveleri mumkun oldugu kadar kucultulmus iyi bir islemciye bir alet ciksada alsam diye bekliyorum markasi farketmez sony lg htc olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Bey sizi tebrik etmek istiyorum ya. Kısa ve öz video laf kalabalığı yok hoş bir üslupla tüm bilgiler olması gerektiği gibi aktarılmış.

  • bu ne hız Erdi ÖZÜAĞ, note4'ün incelemesini çıktıktan bir ay sonra bile yapmamıştın. haftalarca burada o incelemeyi beklediğimi hatırlıyorum. herşeye rağmen güzel bir inceleme... ama beni hiç heyecenlandırmadı, çünkü note6, hatta belki note7'ye kadar 4 ile devam...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    Arkadaşlar herkese iyi geceler.

    Bu videoyu ana yemek oncesi baslangic gibi dusunun Cok dah detayli incelemede olacak ama telefon incelemesi bir gun de cekilmiyor, iyice kullanmak ve deneyimlemek gerekiyor. Donanim Haber olarak her zaman amacimiz detayli analiz ve yorumlar ile guclu bir inceleme sunmaktir.

    Bu video icin de dunya lansmani ile benzer zaman diliminde ozel bir icerik olusturma gayretiyle epey caba sarf ettik. Umuyorum ki keyifli ve bilgilendirici olmustur.

    Dubai'den sevgiler,

    Yakinda gorusmek uzere.




    G4 u 3-4 aydır inceliyorsunuz ama hala video gelmedigine gore parçalarına mi ayırıp inceliyorsunuz Erdi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için Samsung Note 5 hayal kırıklığı...

    Note 4 donanımın üzerine koyarak ilerlemesini beklerken;
    - Kızılötesi çıkarılmış
    - Batarya 3200 den 3000 mA e düşmüş
    - Batarya tümleşik
    - Hafıza kartı desteği kaldırılmış
    - Şarj süresi (???) artmış

    Ekran aynı, arka kamera aynı... CPU ve RAM gelişmesi kaideye alınacak değerlerde değil. Şu anda piyasada 1800 liraya note 4 mü yoksa 2700 liraya note 5 mi deseler sizin cevabınız ne olur?

    Saygılar

  • telefon çok güzel fakat şu fiyatlara birinin artık dur demesi gerekiyor sıfır fiyatı 2700 tl htcm9 2800 tl ıphone 6plus 3100 tl haddinden fazla vergi veriyoruz bunlara yurt dışıı fiyat etiketi tl'ye vurduğunuzda 2300 tl ortalamaya denk geliyor

  • Erdi abi video yu izlemeden okuyarak bilgi sahibi ettigin icin tsk ederim

  • cihaz guzel olmus gerçekten mama çok pahalı note 4 ten geçmeye gerek yok sanki ama cihaz düşerse fiyatı alırım
  • Y.disinda ortalama 800 900 euro gorur gibi. Suan tr de tatildeyim. Y.disina donunce bakacahim piyasalarda ne olmus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videodan önceki bebek maması reklamı ne amaçla burada verilir?

  • Samsung Note 5 ve S6 Edge Plus Cihazlarını Test ettim Merak Edenler izleyebilir.
    https://youtu.be/TOCCm98ewCY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şik telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.