Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Dil Dosyalarında Türkçe Dil Seçeneği Göründü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Türkçe dil desteği aslında The Witcher serisinin yabancı olduğu bir seçenek değil. The Witcher 2'de resmi dil desteğine sahip olan serinin üçüncü oyunu çıkmadan önce de bazı durumlar yaşanmıştı. Önce tercümeyi yapan ekip imza toplamaya başlamış, daha sonra da CD Projekt ekibi gösterilen ilgiyi yetersiz bularak durumdan vazgeçmişti.

Bugün mail kutumuza düşen bir maille beraber The Witcher 3'ün dil dosyalarında Türkçe dil seçeneğinin de bulunduğu ortaya çıktı. Kendi çapında arayüz çevirisi yapan Oğuzhan Özkan'ın gönderdiği ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz. Ancak şimdilik göründüğü kadarıyla oyunun dosyalarında yapılmış herhangi bir resmi çeviri söz konusu değil. 

Peki şimdi gelelim asıl konuya. Bu ne anlama geliyor? CD Projekt kendi içerisinde Türkçe çevirilere başlayıp daha sonra yetersiz ilgiyi görünce vaz mı geçti? Ya da The Witcher 2'de olduğu gibi üçüncü oyuna da Türkçe dil desteği 'Enhanced Edition' gibi ikinci bir sürümle mi eklenecek dersiniz? Maalesef bu ve bunun gibi soruların hepsi şimdilik yanıtsız...

BSC olarak gerekli yerlere sorularımızı yönelttik. Cevap gelmesi halinde sizleri de haberdar edeceğiz.

• Kuran çarpsın Türkçe gelecek.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Dil dosyaları açılıyordu yani bunu aylar önce bulmuşlardı da bunu düzenleyerek kapatabiliyorlar mı şimdi ?

• bi çok konuya girip türkçe geleceğini buna inandığımı ve kendi koyduğum teşhislerle olabilme ihtimali çok yüksek diye yazmıştım. Umarım çok hızlı gerçekleşir ve oyunu bitirmiş bizler NG+ ile birlikte türkçe oynayarak keyfine varırız. Hadi CDPR büyüksün yap kıyağını.

• Oyunu bir kez de türkçe bitiririm çıkarsa zaten bir kaç kararımdan memnun kalmamıştım onları da düzeltirim :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Demek ki zamanında Murat Oktay'ın söylediği açıklama doğruymuş. Bu oyuna gizliden bir grup türkçe yamayı yapıyor; kim, nasıl, ne zaman başladı belli değil ama umarım bu haberler doğrudur ve biz bu güzel oyunu türkçe oynama zevkine kavuşuruz.

Ve haber altında yine kopya vs. orjinal tartışmaları çıkmaz habere sevinelim yeter. Gerçek olursa ne ala.
  • Haaadi hayırlı uğurlu olsuuun
  • Umarız yakın zamanda çıkar.

• Arkadaşlar bu enhanced editionmu nedir onla birlikte türkçe olarak gelirse ps4 e de de geliyomu aynı şekilde yoksa pc içinmi sadece

• Oyun Türkçe dil seçeneğine kavuştuğu an, hiç düşünmeden satın alırım.

• Neyse en azından akıllarına geldiğini öğrenmiş olduk. TR dil seçeneği RESMİ olarak gelsinde ister Enhanced Edition ile gelsin ister küçük bir yamayla orası önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 18 Ağustos 2015; 18:47:00 >
  • Oyunu ön siparişle aldım hala bekliyorum Türkçe'yi.

• Bsc şu işin peşine düş kutulu aldık oyun bana bakıyor ben oyuna ....

• Demek ki iyi bir satış rakamına ulaşmışız ya değilse kıllarını kıpırdatmazlardı. Orjinal alan herkes kendisiyle gurur duysun bunu biz başardık

Buda motiveniz için ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 18 Ağustos 2015; 19:12:51 >
  • Gelirse süper olur

• Hadi inşallah bakalım umarım doğrudur şu oyun resmi olarak Türkçe olur da milletimizin orijinal desteği de artarsa gelecek oyunlarında ki Türkçe desteği kaçınılmaz olur.

• Ps4'e aldım sattım Türkçe gelirse Pc'yede orj. alırım mutlaka

• ulan aylardır bekliyorum oyunu aldım hadi be oley be.

• alllam nolur alllam türkçe dil desteği gelsin. amin

• Technogame Far Cry 4 çeviriyordu ne oldu o çeviri aylardır bekle bekle hala oynamadım oyunu. :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.