Şimdi Ara

SRS Audio Sandbox mutlaka kurmalsıınız!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
51.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  SRS Audio Sandbox mutlaka kurmalsıınız!!!

SRS Audio Sandbox™

İşte Dolby laboratories'in rakibi SRS'nin son bombası.
    Srs audio sandbox ses kartınızın yazılımına entegre olarak çalışıyor.
    Sahip olduğu özellikleri ise mükemmel..!
    seste kalite arıyosanız kesinlikle kurmalısınız.
    film izlerken müzik dinlerken yada oyun oynarken inanılmaz ses deneyimine hazır olun

Arkadaşlar kesinilikle her pcde olması gereken bir ses yazılımı SRS Audio sandbox

Özelliklerine bakın hak vereceksiniz:

SRS WOW HD™
    Sese 3D derinlik katar.

SRS TruSurround XT®

5.1 ses sistemim yok diye üzülmeyin.iki hoparlöre sahipseniz bile bu özellikle 5.1 surround çevreleyen sesi duyabilirsiniz.Değişik frekans ve parametrelerle artık bu mümkün!.Dolby'nin geliştirdiği "Dolby virtual speaker gibi bir sistem olan SRS trusurroundXT stereo hoparlörlerden surround hissi yaratabiliyor!
    Ancak bunun için hoparlörlerinizin karşınızda ve eşit aralıkla yerleştirmiş olmanız gerek(mesela monitorun sağı ve soluna yerleştirin)yoksa surround efektinden faydalanamazsınız.
    Aşağıdaki gibi bir konum uygundur

Srs TruSurround XT'yi test etmek isterseniz tıklayın.

Dolby virtual speaker'ı test etmek isterseniz tıklayın ve karşınıza çıkan
    pencereden Experience this tecnology now!'ı tıklayın.

SRS Circle Surround II®

Buda 5.1 yada 6.1,7.1 hoparlörlere sahip kullanıcılar için bir sistem.Sesin kaynağı iki kanallı bile olsa SRSnin prologic işlemcisi bunu 6 kanala ayırabiliyor.

SRS Headphone 360™

Normal Stereo ses

SRS Headphone 360 ve
    dolby headphone ile işlenen ses

Dolby laboratories'in geliştirdiği dolby headphone'sa rakip olarak SRS'de Headphone 360'ı geliştirdi.İkisi tamamen aynı teknoloji olarak.hatta SRSninki biraz daha iyi diyebilirim çünkü basslar çok daha iyi duyuluyor
    SRS Headphone 360 adındanda anlayacağınız gibi kulaklıklarınızdan 5.1 surround ses dinleyebilmenizi sağlıyor.Herhangi bir Stereo kulaklıkla kullanılabilir.

SRS Headphone 360'ı Test etmek için tıklayın.

Dolby Headphone'su test etmek için tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada "Experience this tecnology now!'ı tıklayın.

Dolby Headphone ve SRS 360'ın oyun oynarken nasıl bir deneyim yaşattığını duymak için tıklayın!!!
    Ve açılan sayfadan istediğiniz oyunun demosunu tıklayın ve kulakığı takın ve farkı görün
    Oyunun içindeymiş hissi veriyor!!!

SRS TruBass®

Uğultu değilde gerçek bir titreşimli bass deneyimi.
    gerçekten mükemmel SRS Truebass

SRS Definition™

Ses iyileştirme için.çok düşük frekanslı kalitesiz sesi kaliteli hale getiriyor.

Sonuç olarak arkadaşlar Dolbynin henüz böyle bir yazılımı yok.SRS ondan önce davrandı ve digital teknolojiyi çok daha ucuza PClerimize taşıdı.Bu teknolojilye oyun oynadığınızı düşünün bir call of duty yada counter strike.
    Yada film izlediğinizi,müzik dinlediğinizi...
    inanın bana çok coşturuyor

indirmek için tıklayın

Dolby Ve SRS'nin rekabetinde SRS biraz daha öne geçmiş gibi nedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 16 Aralık 2006; 13:30:50 >

• gerçekten müthiş bir programmiş teşekkürler yanliz cızırtıdan müzigi ayırtedebilirseniz gerçekten güzel ses

edit: hocam uyuşmayan birşey var sanırım sesde pıtırtılar meydana çıktı daha önce yoktu?? belki bende vardır sadece deneynlerden anlarız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Aralık 2006; 21:57:32 >
  • media playerda srs 2 wow efectlerini kullanıyorum buyuk ıhtımal buda guzel bır program ındırıyorum cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

gerçekten müthiş bir programmiş teşekkürler

edit: hocam uyuşmayan birşey var sanırım sesde pıtırtılar meydana çıktı daha önce yoktu?? belki bende vardır sadece deneynlerden anlarız artık.

bende de aynısı oldu.
  • arkadaşlar programdan kaynaklı bişey değil.
    sebebi ses kartınızın programı fazla beslemesi.
    Wave(dalga)ayarının yüksek oluşundan kaynaklanıyor.
    Aşağıdaki gibi onu kısın düzelecektir.
    Volume değil dalgayı kısın.

Equalizer'a dikkat edin seviyenin sonunu zorlarsa ses cızırdar.

dediğim gibi equalizer göstergesini aşağı çekinceye kadar Dalga seviyesini kısın
    cızırtı yokolucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 10 Aralık 2006; 18:02:08 >

• programı beğenmedim açıkcası kurmayın boşa cızırtı yapıyor oyle cok guzel effecte felan vermıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGOPA-KAJMER

programı beğenmedim açıkcası kurmayın boşa cızırtı yapıyor oyle cok guzel effecte felan vermıyor

Evet X-fi ses kartı var ben de uyumsuzluk yapıyor.Full sürümünü de indirmiş olsam beni pek sarmadı.Aslında bu program 2.1 sistemi olanlara göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

ardaşım sende s,ls,rs hala yüksek.tabiki patırtı geçmez.ayrıca xfi kullananlar ses kartınızın tüm özelliklerini kapatmanız gerek bu sade ses kaynağı kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 10 Aralık 2006; 19:58:24 >
  • SRS'nin yeni bombasını sabırsızlıkla bekliyordum. Z-5500'ün donanımsal PLII Music dekoderini kullanana kadar SRS Circle Surround II kullandığım en iyisiydi. Paylaşım için teşekkürler.
  • @sinan

o dediklerinin nerden kısılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

SRS'nin yeni bombasını sabırsızlıkla bekliyordum. Z-5500'ün donanımsal PLII Music dekoderini kullanana kadar SRS Circle Surround II kullandığım en iyisiydi. Paylaşım için teşekkürler.

"SRS Circle Surround II" şu anda en iyi olan ben başka tanımıyorum winampın jammix enhancerı dahil hiç biri işe yaramıyor
  • ya arkadaşlar x-fi gibi kaliteli ses kartlarının zaten kendi ses özellikleri var.iki özelliği birden kullanırsanız tabi çorba olur.
  • tabiki ses kartının advanced ayarlarından kısılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

tabiki ses kartının advanced ayarlarından kısılıyor

vallahi vazgeçtim hiç ugraşacak halim yok sagol yinede

edit: ayrıca bırakın wınamp ı artık jetaudio gerçekten çok kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Aralık 2006; 20:16:25 >
  • arkadaşım jet auidodan kısmıycan dalgayı srsnin kendi kontrol panelindekini kısmalısın.
    benim koyduğum resimdeki vawe göstergesinin sol altında bak ne yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 10 Aralık 2006; 20:19:52 >
  • baktım yazıyı okudum bişey anlamadım hocam srs nın kendı kontrol panelı derken nereyı kastedıyorsun advanced ayarımı?? baska nerde ayar var ben kaldırdım proyu gormedım baska ayar ama sen bir ss koy nerden kısılıyormuş???

hoparlör simgesini çift tıkla

aşağıdaki panel açlıcak ordan kısıcan
  • iyide hocam bu dedigin zaten benım yaptıgımla aynı.. yai jetaudio nun ayarları oraya baglı dırek ıkısını de acıp ayarladıgında anlarsın ikiside aynı anda ınıp çıkar

enazından bende böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Aralık 2006; 20:51:35 >
  • sagopa ne oldu bir anda papid yüzündenmi oldu bu kadarda olmaz ama

edit ; başka bir durum var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 10 Aralık 2006; 21:19:51 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.