Dün Şengüller Bayisinden 340YTL'ye 6 taksit aldım. Telefon öncellikçe çok kibar ve hafif. Telefonun mp3leri hoparlörden dinlerken oldukça tatmin edici bir şekilde çalışıyor. 6233'e yakın diyebilirim. Radyo'yu kulaklıktan dinlerken mp3'e göre ses seviyesi biraz daha az. Fotograflar çok kaliteli değil. Autofocus yok. Menulere bir kaç dakika içinde alışıyorsunuz. Tuş takımı biraz sert. Yanında 256Mb hafıza kartıda hediye. Bana göre fiyatını fazlasıyla hakediyor. Aşağıya telin kendi fotoğraflarını ve tel ile çektiğim fotoğraflarıda koyuyorum.
Ağırlık 79 gr. Ebat 99 x 44 x 15 mm Bekleme süresi (en çok) 200 saat Konuşma süresi (en çok) 2 saat Batarya 800 mAh. Titreşim Var Handsfree Var Desteklenen Şebekeler 900 / 1800 / 1900 Mhz GPRS Var WAP Var ( 1 ) Bluetooth Yok MMS Var Kızılötesi Yok Kamera Var Radyo Var Java Var Renkli Ekran Var 262.144 renk Zil tonları (Polyphonic) Var Oyun Var
fotolar fena değil kardeş. beğendim ben. ben de bu telefonu inceliyorum bu aralar. cx65imi satıp başka bir tel alacağım. ama şarj süresinin az olması ve bluetooth olmaması dezavantaj
yalnız bişi sormam lazım, çizcem kafayı, mp3leri direk nereye atyoruz? my music klasörünü de sound muydu onu da denedim ama teli açınca bulamıyorum.. wav'a çevirmediğimden mi acaba?
Cevap: Ana menüde Öğelermi içinde çıkıyormuş buldum..
Telefonun kulaklık girişi 2.5mm. Bu standart değil yanlız 75 kuruşa aldığım 2.5mm yi 3.5mm'lik girişi çeviren çevirici sayesinde istedğim kulaklığı takabiliyorum. ayrıca kaset adaptörü ile arabada veya normal hoparlördede kullanabiliyorum. Bu çoğu telefonda yapamıyacağım bir özellik. Ayrıca telefona 1GB'lık microsd kart taktım ve oda sorunsuz çalışıyor.