Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG KG200 Cep Telefonu İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: LG KG200 Cep Telefonu İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
whitedamn

19 Temmuz 2007; 13:31:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

beyler şu telefonla karşılaştırırsak ne dersiniz,
bu civarlarda bunla takıldım karar veremiyorum açıkcası :)
teşekkürler.
bu arada java benim için önemli değil ... kamera ve dayanıklılık mp3 kalitesi benim için önemli...
teşekkürler.

PHILIPS 390 SİYAH CEP TELEFONU
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010742&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM

akay635

19 Temmuz 2007; 14:47:42 

quote:

Orjinalden alıntı: whitedamn

beyler şu telefonla karşılaştırırsak ne dersiniz,
bu civarlarda bunla takıldım karar veremiyorum açıkcası :)
teşekkürler.
bu arada java benim için önemli değil ... kamera ve dayanıklılık mp3 kalitesi benim için önemli...
teşekkürler.

PHILIPS 390 SİYAH CEP TELEFONU
http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010742&CS_Category=_PHILIPS299&CS_Catalog=_TELEKOM

Kamera ve mp3 kalitesi açısından her iki telefonu da önermem. Sonyericsson' un W200, W300 ve W700 modellerine bakmanı tavsiye ederim. Bunların ses kalitesi oldukça iyidir ama kameraları vasat. Hem kamera hem ses kaliteli olsun diyorsan W810i' yi tavsiye ederim. Tabiki fiyat unsurunuda göz önünde bulundurmak gerekir.

whitedamn

19 Temmuz 2007; 15:18:09 

dayanıklılık konusunda ne dersin ?

whitedamn

19 Temmuz 2007; 15:21:28 

ayriyetten diğer tel baya pahalı 260 ı geçmek istemiyorum aslında.
bu yüzden 260 ytl lik bir telefon için dayanıklılık ve kamera bakımından nasıl bir telefondur.
kamera 1,3 olduğundan aynı özellikleri olan ve vga kamera olan telefonlar var.
bundan çelişkideyim, acaba daayanıklılıkta mı sorun var.
yani
verdiğim paraya değer mi çünkü telefonu kırılmadığı sürece kullanmak istiyorum..
1,3 mb ve 260 ytl... işte burda bi çelişki var mı bu çelişki dayanıklıktan mıdır ?

akay635

19 Temmuz 2007; 16:09:38 

1,3 mp kameralı telefonların bu fiyatlarda olması normal. Sağlam değil de ondan ucuzdur diye düşünme. Zaten 1,3 mp kameralı telefonlar piyasanın gerisinde kalmaya başladı. LG oldukça sağlam bir telefon. Philips hakkında pek bilgim yok ama onun da sağlam olduğunu tahmin ediyorum.

LG KG200 ile Philips 390' a gelecek olursak;
Philips' in ekranı daha büyük ve daha kaliteli. Philips' in ekranı 176x220 çözünürlüğünde, LG' nin 128x160 çözünürlüğünde. Dış görünüş olarak LG' den daha güzel.

LG' de radyo var, Philips' te yok. LG ile beraber 512 mb hafıza kartı veriliyor. Philips' in kutu içeriğinde hafıza kartı yok. LG yaklaşık 30 ytl daha ucuz.
İkisi de alınabilecek cihazlar. Yukarıdaki duruma göre hangisi sana uygunsa onu satın alabilirsin.

whitedamn

19 Temmuz 2007; 16:27:57 

sağolasın hocam,
philps'in dış görünüşü nedense hoşuma gitti :) kaygan açılış-kapanış olduğundan...
benim mb filan işim olmayacağından, philps 'i almaya karar verdim.
çok teşekkür ederim.
iyi günler

akay635

19 Temmuz 2007; 16:45:17 

quote:

Orjinalden alıntı: whitedamn

sağolasın hocam,
philps'in dış görünüşü nedense hoşuma gitti :) kaygan açılış-kapanış olduğundan...
benim mb filan işim olmayacağından, philps 'i almaya karar verdim.
çok teşekkür ederim.
iyi günler

Rica ederim; iyi günler.

epsilon17

20 Temmuz 2007; 9:29:30 

slm arkadaşlar ben LG-KG200 aldım daha yeni 3 gün oluyor 512 mb hafıza kartı hediyeli hafıza kartını taktım ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum yani çektiğim fotoları ve yüklediğim mp3 leri hafıza kartında nasıl saklayacağımı bilmiyorum telefonun hafızası hemen doluyo bana yardım edebilirmisiniz lütfen yardımlarını bekliyorum şimdiden tşk ler..

altay01

20 Temmuz 2007; 11:27:06 

kardes camı açtığında seçenekleri tıkla ardından sağ sol yön tuşlarıyla telefona kaydet veya hafıza kartına diye bir sekme gelir ordan hafıza kartını seç böylece hafıza kartında saklanır fotoların mp3 e gelince onları haffıza kartında bulunan my music dosyasına at ardından tlf açınca müzk çalar a gir orda görünmezse ayarlardan (müzikçalar ayarları)karttan çalı seç :) hayırlı olsun

ışınla bizi spak!!
epsilon17

20 Temmuz 2007; 11:48:01 

çok saol çok tşk ederim ama dediklerini yaptım kartta takılı ama kartla ilgili herhengi bişi yok foto için dediğini yaptım sadece telefona kaydet yazıyo sonra music dosyasında mp3lerim müziklerdede çalıyor ama kartla ilgili hiç bişey yazmıyor yaa napcam :( kartta bi sorun olabilirmi acaba??

StormKid

20 Temmuz 2007; 12:03:39 

arkadaşaım peki öğelerime girince önüne telefon ve memory card diye iki seçenek çıkıyomu yoksa sadece telefonmu var ? (kartın takılı olup olmadığı veyea çalışıp çalışmadığını anlamak için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormKid -- 20 Temmuz 2007; 12:04:07 >

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

epsilon17

20 Temmuz 2007; 12:08:45 

arkadaşım öğelerime girince sadece tlf var başka bişi yok

oktay555

20 Temmuz 2007; 14:03:43 

quote:

Orjinalden alıntı: epsilon17

arkadaşım öğelerime girince sadece tlf var başka bişi yok

KARTI düzgün taktığına eminmisin???

epsilon17

20 Temmuz 2007; 14:47:57 

emindim ama karttaymış sorun değiştirdim yardımlarınız için çok tşk ederim saoLun

ibollaxx

1 Ağustos 2007; 19:28:31 

evet arkadaşlar bende telefonun siparişini pazartesi günü verdim bu gün kargoya vermişler yarın elimde olur inşallah.. Ya ben burdaki yorumları az önce okudum. İyiki almışım diyorum. Daha kullanmak nasip olmadı ama pişman olmayacağımdan eminim. Bu arada ben bi sitede kampanyadan yararlandım havale ile 225,11 ytl ye aldım tabiki 512mb hafıza kartı hediyeli üstelik kargo tüm türkiye geneline ücretsiz. şimdi ise sitede 232,96 ytl almak isteyenlere sitenin adresini verebilirim.. LG kg200 bu fiyata bu telefon süper diyecek başka bi şey yok. Herkes alsın derim...

ibollaxx
ozqee

5 Ağustos 2007; 21:46:13 

arkadaşlar belki işinize yarar diye yazıyorum lg lere oyun,sözlük yüklenebiliyomuş aşagıda link var ilgilenenler için
http://www.inndir.com/program.php?id=32427

Batuhan Kılıç

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Ağustos 2007; 22:45:56 

bu telefonun tek kötü yanı java hafızasının 1 mb olması ve üst tuşların zor basılması onun dışında çok güzel bi telefon, bu arada mikrofon sesini nasıl daha da çok artırabilirim bilen var mı?

Bu memleket tarihte Türk'tü, halen Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
Mustafa K. ATATÜRK

qrbaa

3 Eylül 2007; 13:28:52 

Arkadaşlar kg200 bende yeni aldım ama ekran mavi tonda değil siyah ve gri tonda arızamı var yoksa benim göremediğim biyerden değiştirebiliyormuyuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. (Sadece ana menüde mavi diğer menüler ve bekleme ekranı tamamen siyah tonlarda)