beyler şu telefonla karşılaştırırsak ne dersiniz, bu civarlarda bunla takıldım karar veremiyorum açıkcası :) teşekkürler. bu arada java benim için önemli değil ... kamera ve dayanıklılık mp3 kalitesi benim için önemli... teşekkürler.
beyler şu telefonla karşılaştırırsak ne dersiniz, bu civarlarda bunla takıldım karar veremiyorum açıkcası :) teşekkürler. bu arada java benim için önemli değil ... kamera ve dayanıklılık mp3 kalitesi benim için önemli... teşekkürler.
Kamera ve mp3 kalitesi açısından her iki telefonu da önermem. Sonyericsson' un W200, W300 ve W700 modellerine bakmanı tavsiye ederim. Bunların ses kalitesi oldukça iyidir ama kameraları vasat. Hem kamera hem ses kaliteli olsun diyorsan W810i' yi tavsiye ederim. Tabiki fiyat unsurunuda göz önünde bulundurmak gerekir.
ayriyetten diğer tel baya pahalı 260 ı geçmek istemiyorum aslında. bu yüzden 260 ytl lik bir telefon için dayanıklılık ve kamera bakımından nasıl bir telefondur. kamera 1,3 olduğundan aynı özellikleri olan ve vga kamera olan telefonlar var. bundan çelişkideyim, acaba daayanıklılıkta mı sorun var. yani verdiğim paraya değer mi çünkü telefonu kırılmadığı sürece kullanmak istiyorum.. 1,3 mb ve 260 ytl... işte burda bi çelişki var mı bu çelişki dayanıklıktan mıdır ?
1,3 mp kameralı telefonların bu fiyatlarda olması normal. Sağlam değil de ondan ucuzdur diye düşünme. Zaten 1,3 mp kameralı telefonlar piyasanın gerisinde kalmaya başladı. LG oldukça sağlam bir telefon. Philips hakkında pek bilgim yok ama onun da sağlam olduğunu tahmin ediyorum.
LG KG200 ile Philips 390' a gelecek olursak; Philips' in ekranı daha büyük ve daha kaliteli. Philips' in ekranı 176x220 çözünürlüğünde, LG' nin 128x160 çözünürlüğünde. Dış görünüş olarak LG' den daha güzel.
LG' de radyo var, Philips' te yok. LG ile beraber 512 mb hafıza kartı veriliyor. Philips' in kutu içeriğinde hafıza kartı yok. LG yaklaşık 30 ytl daha ucuz. İkisi de alınabilecek cihazlar. Yukarıdaki duruma göre hangisi sana uygunsa onu satın alabilirsin.
slm arkadaşlar ben LG-KG200 aldım daha yeni 3 gün oluyor 512 mb hafıza kartı hediyeli hafıza kartını taktım ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum yani çektiğim fotoları ve yüklediğim mp3 leri hafıza kartında nasıl saklayacağımı bilmiyorum telefonun hafızası hemen doluyo bana yardım edebilirmisiniz lütfen yardımlarını bekliyorum şimdiden tşk ler..
kardes camı açtığında seçenekleri tıkla ardından sağ sol yön tuşlarıyla telefona kaydet veya hafıza kartına diye bir sekme gelir ordan hafıza kartını seç böylece hafıza kartında saklanır fotoların mp3 e gelince onları haffıza kartında bulunan my music dosyasına at ardından tlf açınca müzk çalar a gir orda görünmezse ayarlardan (müzikçalar ayarları)karttan çalı seç :) hayırlı olsun
çok saol çok tşk ederim ama dediklerini yaptım kartta takılı ama kartla ilgili herhengi bişi yok foto için dediğini yaptım sadece telefona kaydet yazıyo sonra music dosyasında mp3lerim müziklerdede çalıyor ama kartla ilgili hiç bişey yazmıyor yaa napcam :( kartta bi sorun olabilirmi acaba??
arkadaşaım peki öğelerime girince önüne telefon ve memory card diye iki seçenek çıkıyomu yoksa sadece telefonmu var ? (kartın takılı olup olmadığı veyea çalışıp çalışmadığını anlamak için )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormKid -- 20 Temmuz 2007; 12:04:07 >