Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LG KG200 Cep Telefonu İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: LG KG200 Cep Telefonu İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
akay635

30 Mart 2007; 18:40:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

3GP ve MP4 uzantılı videoları oynatabiliyor. 3GP ve MP4 uzantılı videoları doğrudan telefona yükleyip seyredebilirsin. Bazı MP4 uzantılı videoları oynatmıyor.

Bunların haricindeki videoları bilgisayarda 3GP veya MP4' e çevirdikten sonra telefona göndermek gerekiyor.

#CannibaL#

30 Mart 2007; 18:44:47 

yardımcı olduğun için çok teşekkürler

Gözlerimde yaş,
Kalbimde sızı...
ccrazy1903

31 Mart 2007; 13:08:22 

bende dün aldım telefonu ankara vatan biligisayardan.gerçeketen çok kaliteli ve şık bir telefon. özellikle çok ince olması dahada hoş;)
bu fiyata bu telefon şahane.
burdan da bu topiki açan ve topikte yardımcı olan herkeze teşekkürlerimi sunarım
Emre654

31 Mart 2007; 14:39:37 

Arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ve bu kadar şeyden sonra bu telefonu almaya karar verdim.(15 Nisan) Ama bluetooth özelliği olmaması çok kötü oldu. Ama diğer özellikleri yine de bastırıyor. Peki arkadaşlar dışarıya verdiği mp3 sesi yeterlimi yani çok ses veriyor mu?

S.E. MY fowori k750i
Sanyo XactiS70
kutlutore

2 Nisan 2007; 9:58:18 

cihaz doğubank ta 1000 kontörle beraber 250 ytl. ayrıca yanında 256 veya 512 lik hafıza kartıda hediye. 1000 kontör kampanyalı kg200 kampanyası bitmiş olmasına rağmen orada bazı telefoncuların elinde hala kampanyalı tel. ler var. farklı fiyat söyleyenlerde oluyor. ama birkaç yere sorarsanız dediğim fiyata bulabilirsiniz. iyi günler...

4polat

2 Nisan 2007; 13:38:16 

quote:

Orjinalden alıntı: ccrazy1903

bende dün aldım telefonu ankara vatan biligisayardan.gerçeketen çok kaliteli ve şık bir telefon. özellikle çok ince olması dahada hoş;)
burdan da bu topiki açan ve topikte yardımcı olan herkeze teşekkürlerimi sunarım

Hayırlı olsun güle güle kullan. Vatan'da bayağı cazip bir fiyata satılıyor.

ANKARA 2006 1.4 ÇHY KLM Açık Mavi http://www.getzfanclub.com/
ccrazy1903

3 Nisan 2007; 13:59:11 

quote:

Orjinalden alıntı: 4polat

quote:

Orjinalden alıntı: ccrazy1903

Hayırlı olsun güle güle kullan. Vatan'da bayağı cazip bir fiyata satılıyor.

evet cardfinans a çok iiii bi fiyat verioolar ben öle aldım.
vatandan alcaklara burdan söyleyim içinden 512 lik hafıza kartı çıkıyor(micro sd)
almanıza gerek yok ;)

altay01

7 Nisan 2007; 17:18:41 

arkdaslar hala java uygulamaları hakkında tatmn edici bi cevap yok anlatımlar var nasıl indreceğimiz hakkında bunun için bi arkdsmız bizi aydınlatırsa sevinirim msn yuklemek istyrm nasip..bu arada java çalıştırıyor bu kesin ama uygulamayı nasılo yapacaz onu bilmiyorum resimli ve anlaşıır olursa sevnirim...

ışınla bizi spak!!
bekiro
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Nisan 2007; 12:15:13 

şarjı kaç gün gidiyor.
altay01

14 Nisan 2007; 12:50:06 

kardeş şarzı ortalama ik gün gidiyor

ışınla bizi spak!!
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Nisan 2007; 12:58:17 

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

quote:

Orjinalden alıntı: speed16

lg kg200 u olan arkadaşlar telefonunuzun menüsü açıkken yani menüdeyken telefonun fotosunu çekp buraya koyarmısınız ekran çözünürlügünü ve renkliligi mereak ediyorum malum temada yüklenmiyomuş

ekran gayet parlak,menü dizilimi ve skinler çok hoş,

ekran çözünürlüğü:: 128*160
TFT - 256 k-262.000 renk var.
yüklenebilir duvar kağıtlar desteği var.
yani fiyatına göre gayet iyi....

HAYIRLI OLSUN SOYLU

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA

oco1982

16 Nisan 2007; 17:11:52 

LG KG200::: bu telefonu alalım 2 gün oldu ve şu ana kadar çok memnunum.. telefon öncelikle bi sağlamlık hissi veriyor insana.. bluetooth olsa çok daha iyi olurdu ama benım bilgisayarım ve internetim olduğu için bluetooth pek önemli değildi.. vee en cok beğendiğim özelliklerinden bir tanesi müzik dinlerken telefonda istediğiniz herşeyi yapabilmeniz bu benim için çok önemlii.. sırf bunun yüzünden samsung almaktan vazgeçmiştim...ucuş modunda bütün multimedya özelliklerini kullanabiliyorsunuz ve ayrıca radyodan kayıt özelliğide çok güzel olmuş. kısacası fiyat bakımından çok güzel bir telefon yanında 512 mb hafıza kartı var ve telefonu istediğiniz her bilgisayarda USB olarak kullanabiliyorsunuz herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok. .... bence kaçırılmayacak bir alet......

Carpathia

17 Nisan 2007; 17:41:23 

Merhaba bu telefondan ben de almayı düşünüyorum; buradaki yorumlar da çok olumlu gayet güzel fakat hepsi yeni kullanıcı yorumları. Yani şöyle telefonu birkaç aydır uzun zamandır kullannanlardan da bir yorum alabilsek. Kronik bir bozulma, tuşlarda v.s. de problem çıkma durumu var mı; aynı ilk günkü gibi kalabiliyor mu v.s gibi...
altay01

17 Nisan 2007; 19:15:03 

dostum ben iki buçuk aydır kullanıyorum bu tlfnu hiç bir kronik sorunla karşılaşmadım benm diğer tlfnlardan bıkkınlığım toz olayıydı şu ana kadara onu da yaşatmadı bana tek kötü yanı t9 a yeni sözcük ekleyememek bu da aşılabilir. tuş takımı çok rahat geldi bana tabii bu yine kşilere göre değişebilir genel itibarıyla ve fiyatıyla son derece olumlu saygılar...

ışınla bizi spak!!
BLUESTREAM

21 Nisan 2007; 22:47:46 

Arkadaşlar benim için LG KG 200 de en merak ettiğim şey bataryanın dayanma süresi. Bu konuda ortalama bir kullanımda şarzın ne kadar gittiğini söyleyebilir misiniz? Herkes kendi kullanımına göre fikrini söylerse sevinirim.
Bir de bu java sorunu yazılım yükledikten sonra çözülüyormu?
250 ytl civarında bir tel alacağım. Sony k510,samsung e250 ve bu telefon arasında kaldım. Bu telefonu yeni gördüm. Eksileri ve artıları sizce neler?

Not:Er Altay diğer topikte cevap verdi,kendisine teşekkür ediyorum ve diğer arkadaşların fikirlerini merak ediyorum.

Dell 6000 Inspiron

"Kaderin amansız oluşu değilidir sorun; çünkü insan birşeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız."
StormKid

22 Nisan 2007; 13:34:57 

ben her gün 1 saat müzik filn dinliyorum 3-4 gidiyo

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

cidali

11 Mayıs 2007; 14:36:15 

Benim tel kg 300 kılavuzunda AAC, formatındaki dosyaları da çalar yazıyor. Fakat AAC formatına çeviripde telefona yüklediğim parçaları tel. desteklenmeyen dosya türü diye tanımadı.
Siz telefonlarınızda AAC, formatını hiç denedinizmi, çalıyorumu acaba? Çalması gereketiği halde neden çalmıyor?

trexdragon