3GP ve MP4 uzantılı videoları oynatabiliyor. 3GP ve MP4 uzantılı videoları doğrudan telefona yükleyip seyredebilirsin. Bazı MP4 uzantılı videoları oynatmıyor.
Bunların haricindeki videoları bilgisayarda 3GP veya MP4' e çevirdikten sonra telefona göndermek gerekiyor.
bende dün aldım telefonu ankara vatan biligisayardan.gerçeketen çok kaliteli ve şık bir telefon. özellikle çok ince olması dahada hoş;) bu fiyata bu telefon şahane. burdan da bu topiki açan ve topikte yardımcı olan herkeze teşekkürlerimi sunarım
Arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ve bu kadar şeyden sonra bu telefonu almaya karar verdim.(15 Nisan) Ama bluetooth özelliği olmaması çok kötü oldu. Ama diğer özellikleri yine de bastırıyor. Peki arkadaşlar dışarıya verdiği mp3 sesi yeterlimi yani çok ses veriyor mu?
cihaz doğubank ta 1000 kontörle beraber 250 ytl. ayrıca yanında 256 veya 512 lik hafıza kartıda hediye. 1000 kontör kampanyalı kg200 kampanyası bitmiş olmasına rağmen orada bazı telefoncuların elinde hala kampanyalı tel. ler var. farklı fiyat söyleyenlerde oluyor. ama birkaç yere sorarsanız dediğim fiyata bulabilirsiniz. iyi günler...
bende dün aldım telefonu ankara vatan biligisayardan.gerçeketen çok kaliteli ve şık bir telefon. özellikle çok ince olması dahada hoş;) bu fiyata bu telefon şahane. burdan da bu topiki açan ve topikte yardımcı olan herkeze teşekkürlerimi sunarım
Hayırlı olsun güle güle kullan. Vatan'da bayağı cazip bir fiyata satılıyor.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Vatan'da bayağı cazip bir fiyata satılıyor.
evet cardfinans a çok iiii bi fiyat verioolar ben öle aldım. vatandan alcaklara burdan söyleyim içinden 512 lik hafıza kartı çıkıyor(micro sd) almanıza gerek yok ;)
arkdaslar hala java uygulamaları hakkında tatmn edici bi cevap yok anlatımlar var nasıl indreceğimiz hakkında bunun için bi arkdsmız bizi aydınlatırsa sevinirim msn yuklemek istyrm nasip..bu arada java çalıştırıyor bu kesin ama uygulamayı nasılo yapacaz onu bilmiyorum resimli ve anlaşıır olursa sevnirim...
lg kg200 u olan arkadaşlar telefonunuzun menüsü açıkken yani menüdeyken telefonun fotosunu çekp buraya koyarmısınız ekran çözünürlügünü ve renkliligi mereak ediyorum malum temada yüklenmiyomuş
ekran gayet parlak,menü dizilimi ve skinler çok hoş,
ekran çözünürlüğü:: 128*160 TFT - 256 k-262.000 renk var. yüklenebilir duvar kağıtlar desteği var. yani fiyatına göre gayet iyi....
LG KG200::: bu telefonu alalım 2 gün oldu ve şu ana kadar çok memnunum.. telefon öncelikle bi sağlamlık hissi veriyor insana.. bluetooth olsa çok daha iyi olurdu ama benım bilgisayarım ve internetim olduğu için bluetooth pek önemli değildi.. vee en cok beğendiğim özelliklerinden bir tanesi müzik dinlerken telefonda istediğiniz herşeyi yapabilmeniz bu benim için çok önemlii.. sırf bunun yüzünden samsung almaktan vazgeçmiştim...ucuş modunda bütün multimedya özelliklerini kullanabiliyorsunuz ve ayrıca radyodan kayıt özelliğide çok güzel olmuş. kısacası fiyat bakımından çok güzel bir telefon yanında 512 mb hafıza kartı var ve telefonu istediğiniz her bilgisayarda USB olarak kullanabiliyorsunuz herhangi bir kurulum yapmanıza gerek yok. .... bence kaçırılmayacak bir alet......
Merhaba bu telefondan ben de almayı düşünüyorum; buradaki yorumlar da çok olumlu gayet güzel fakat hepsi yeni kullanıcı yorumları. Yani şöyle telefonu birkaç aydır uzun zamandır kullannanlardan da bir yorum alabilsek. Kronik bir bozulma, tuşlarda v.s. de problem çıkma durumu var mı; aynı ilk günkü gibi kalabiliyor mu v.s gibi...
dostum ben iki buçuk aydır kullanıyorum bu tlfnu hiç bir kronik sorunla karşılaşmadım benm diğer tlfnlardan bıkkınlığım toz olayıydı şu ana kadara onu da yaşatmadı bana tek kötü yanı t9 a yeni sözcük ekleyememek bu da aşılabilir. tuş takımı çok rahat geldi bana tabii bu yine kşilere göre değişebilir genel itibarıyla ve fiyatıyla son derece olumlu saygılar...