En fazla kaç gblik kart takılabiliyor ? Kulaklık kalitesi nasıl ? Dış ses veriyor mu ? Birde radyosu nasıl mesela popüler kanalları dinlerken cızırtı oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klipton -- 17 Şubat 2007; 15:20:21 >
abi forumda birisi 1 gb taktım tıkır tıkır işliyor demişti ses kalitesi ben bi müzisyen olarak ii buldum yani yabana atılmayacak kadar ii ekolayzrı tiz ayarına getirnce ses artıyor baya dışa ses var o da kaliteli radyosu da çok ii cızırtı popler kanallarda yok istanbuldan bi arkdas sorun yasamadim diyordu bende sahsen adana da yasamadım ...
En fazla kaç gblik kart takılabiliyor ? Kulaklık kalitesi nasıl ? Dış ses veriyor mu ? Birde radyosu nasıl mesela popüler kanalları dinlerken cızırtı oluyor mu ?
Ben kendim kingston 1gb MicroSD kart takıp denedim. Sorunsuz çalıştı. Dış sesi tatmin edici. Özelikle radyosunu serviste giderken dinliyorum tahminimden çok iyi çıktı ama radyoda ses seviyesi mp3'e göre biraz daha az.
Bugün aranıza katılıp bende aldım Gerçekten fiyatını hakediyor. Sarınım tema yüklenmiyor. Ama bunun boyutunda duvar kağıtları varsa paylaşırsa sevinirim. Birde 2gb micro ile deneyen var mı ? Çalıştırdı mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klipton -- 22 Şubat 2007; 2:56:13 >
Bugün aranıza katılıp bende aldım Gerçekten fiyatını hakediyor. Sarınım tema yüklenmiyor. Ama bunun boyutunda duvar kağıtları varsa paylaşırsa sevinirim. Birde 2gb micro ile deneyen var mı ? Çalıştırdı mı ?
En fazla 1gb oluyor diye gördüm bir yerde ama tam hatırlamıyorum
mrhb arkadaşlar bende 6 günlük kg200 kullanıcısıyım, harika bir telefon bence. Ben sadece sarjı konusunda sorun yaşıyorum telefonun şarjı 1 günden fazla gitmedi şimdiye kadar. benim telefonumda mı bir sorun var yoksa herkesinde böylemi? mesela hiç bir multimedya özelliğini kullanmadan sadece ortalama konuşsak sarjı kaç gün gidiyor.
mrhb arkadaşlar bende 6 günlük kg200 kullanıcısıyım, harika bir telefon bence. Ben sadece sarjı konusunda sorun yaşıyorum telefonun şarjı 1 günden fazla gitmedi şimdiye kadar. benim telefonumda mı bir sorun var yoksa herkesinde böylemi? mesela hiç bir multimedya özelliğini kullanmadan sadece ortalama konuşsak sarjı kaç gün gidiyor.
Saygılarımla HAMDİ GÜLTEKİN
tepesinde yanıp sönen mavi bir ışık var kaoa onu kafadan 1 gün atıyor. ben müzik dinlediğim halde (günde 2-3 saat) 2-3 gün şarjı gidiyor
3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
ben bısey daha sorcam bu telefın en fazla kac mb kart desteklıor onun hakkında bılgısı olan varmı ???
1 gb lik kullananlar cok ve sorunsuz calısıyor 2 gb lik modeli daha deneyen yok cünkü microsd lerin 2 gb lik ürünü pek yaygın değil her yerde bulunmuyor malesef ama deneyen olursa bizimle paylasacaktır