Şimdi Ara

'Windows 10 Korsan Oyunlarınızı Bulup Kısıtlamalar Koyabilir'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Gerçekten şu kullanıcı sözleşmelerinin bırakın tamamını, bir cümlesini bile okuyanınız var mı? Bu durum öyle bir hal almış ki, çıkalı üç hafta olan Windows 10'un kullanıcı sözleşmesinden ilginç bir madde bugün itibariyle ortaya çıktı. Alphr'ın ortaya çıkardığı maddede Microsoft, Windows 10'daki korsan yazılım ve illegal donanımlara odaklanıyor.

Windows 10'un kullanıcı sözleşmesinin 7B kısmında, "Sahip olduğunuz yazılım versiyonlarını otomatik olarak kontrol edebilir, güncelleme indirebilir ve ayarlarda değişiklikler yapabiliriz. Buna bazı servislere, sahte oyunlara ve yasaklı donanımlara erişiminize kısıtlama koymak da dahildir.*" maddesi bulunuyor.

Her ne kadar Steam'deki uygun fiyatlarla beraber orijinal oyun kullanımının yaygınlaştığını görsek de, PC piyasasındaki korsan kullanımı hala büyük ölçüde devam etmekte. Eğer Microsoft kullanıcı sözleşmesine koyduğu bu maddedeki işlemleri uygulamaya başlarsa haliyle bazı oyuncuların tepkisini çekecektir. Windows 8'e göre çok daha sorunsuz bir şekilde çıkışını yapan ve oyuncuların da memnuniyetini alan Windows 10, ücretsiz olmasıyla da beraber ayrı bir ilgi çekiciliğe sahip. Bakalım ilerleyen dönemlerde ne göreceğiz?

*Türkçe kullanıcı sözleşmesinden alınma madde değil, İngilizce sözleşmeden çeviridir.

• Korsan kanser gibidir.Atlatmışsın sanarsın ama aniden ortaya çıkar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Daha çok kendi Windows 10 mağazası için geçerlidir bence.Yani bu ortak mağazadan gelecek sorunlar içindir. Tek platform tek mağaza anlayışının güvenlik maddesidir. Yoksa kim tınlar Yalova Kaymalamı'nı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu okunmadan kabul edilen sözleşmelerin başımıza iş açacağı belli zaten. Donumuzu almadıklarına şükredelim bence

• bunun kolay yaolu sanirim artik artik yazilmi ve donanimi neyle takibe aliyorsa onu kapatmak. özelikle defender'i kapatmak zaten bir halta yaradigi yok.

• Kendi topuğuna sıkar Microsoft. Kullanıcı dosyaları ne olursa olsun herhangi bir müdahale edemez. Bu bırakın korsan yazılım kullananlara, kullanmayanlara bile ne oluyoruz dedirtir.
  • 1984 bayağı yaklaştı, artık yakında devletler Tele-screen ihalelerini başlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ssözleeşşmmeyyi satın aalmadan okuutsaalar belki okuma sayısıı artar kıllavye bozuk :D
  • Muhtemelen Windows Mağaza uygulamalarını kast ediyordur.
    Bu saatten sonra Win32(exe) uygulamalarıyla kimse baş edemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Windows 10 Korsan Oyunlarınızı Bulup Kısıtlamalar Koyabilir'
  • Korsan Windows kullanımına göz yumarlarken (mecburen), böyle bir yola başvurmaları gerçekten saçma olurdu. Yapabilmek ellerinde ama yapmazlar.

• Sözleşmeyi okusak ne degisiyorki ?
    Kabul edeceksin mecburen madde madde secenek koyup yada istemediklerini secmeme hakkın yok zaten.sanki sozlesmeyi okuyunca bu madde bizi ilgilendirmiyor olacaktı :)

• Aklıma bir soru takıldı bı oyunların orjinal olup olmadığını nereden bilecek? Misalen steam de olan bir oyunum "europa universalis 3" oyunumda modlar yüklü bunlardan biri phoneix mod. Şimdi steam üzerinden oyunu açtığımda mod seçeceğim bölüm gelmiyor direk oyuna giriyor bende normal klasörden açıp oynuyorum bir de modlu olduğu için korsan mı sayılacak bunun ayrımını nasıl yapıyorlar?

• Ben 10 yükledim sorunlarla karşılaştım ne başlat menüsünden bişey ayarliyon ne biyere girebiliyom call of block artık giremiyorum onlinesine tekrar 7 yuklicem 10 için biraz zamana ihtiyaç var

• Kim bu miko fanboyu? Kuralı beğenmediğini söyleyen herkese eksi basıp geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 17 Ağustos 2015; 19:32:05 >
  • en fazla windows 10 cracked vs vs versiyonlar görürüz.Olan yine orjinal alan bizlere olur.Koruma sistemlerinden çektiğimiz yetmiyor du sanki.Bİrde işletim sistemi girdimi işe artık mod yüklesen oyun çalışmaz olur.

• İyi haber bastır miko arkandayız koçum .

• mikiye selam korsana devam :) ta ki oyunlar aınabilir fiyatlarda piyasaya sürülene kadar. Şimdi çıkar birileri hemen almayın sizde bekleyin 1 yıl sonra uygun oluyor zaten der. neden 1 yıl bekleyeyim ? milyardolarlık şirketleri savunmak için insaniyetten ve adaletten yoksun bir yaratık olmak lazım. 100-150 dolara os sattığı yetmiyor ev kullanıcısına şimdide nasıl kullanacağınamı karışıyor. yazılımda ve oyunda sömürü sistemi devam ettiği sürece korsancılarda varolmaya devam edeceklerdir. korsanı sonuna kadar destekliyorum. mantıklı fiyatlar ve oyunlar gelene kadar.

• korsan oyunlardan nefret eden birisi olarak güzel bir durum ama bence bu durum çare değil bilgisayarında sedece korsan oyun oynayanlar windows 10'dan önceki sürümleri kullanmaya devam ederler oyun yapımcıları windows 10'dan önceki sürümlerine desteğini kesip sadece windows 10'a göre oyun geliştirmeye başalayıncaya kadar birileri çıkıp bu windows 10'nun korsan oyun engellemesine karşı bi carck yapar korsan piyasası yoluna devam eder..!
  • Korsan böyle önlenmez zaten bu dediklerini yapamazlar büyük ihtimal mağaza oyunları içindir.

Dediklerini yaparlarsa nasıl bir kısıtlama olacak acaba ?
    Oyunda kısıtlama yapamaz sonuçta single oyun olacak, korsan kullanıcı multi pek oynayamaz zaten nadir oyunlar multi oluyor.
    İşletim sistemine mi kısıtlama getirecek. :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.