Şimdi Ara

Techland, Dead Island 2'nin Yapımına Sıcak Bakıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Dead Island ile beraber bu tarz yapımlarda başarısını kanıtlayan ve Dying Light ile beraber bu senenin sürprizlerinden birisini ortaya koyan Techland'ın yetkililerinden birisi, yapımcı koltuğu boşta kalan Dead Island 2 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapımcı Tymon Smektala, Dead Island 2'ye sıcak baktıklarını söyledi.
     
        Bildiğiniz üzere Dead Island 2'nin yapımcısı Yager, yayıncı tarafından projeden çıkarılmış ve daha sonrasında finansal çöküşe girmişti. "Bu bizim için de çok üzücü bir haber oldu." diyen Smektala, "Endüstride böyle haberlerin çıkması bizi de üzüyor. Başka bir yapımcı başarısız oldu diye asla sevinemezsiniz. Çünkü onların durumunda biz de olabilirdik." sözlerini söyledi.
     
        Açıklamalarının devamında Smektala, "Üzülmemizdeki başka bir neden de aslında Dead Island'ın bizim çocuğumuz gibi bir şey olması. Bizim hayal ettiğimiz ve bizim yaptığımız bir seriydi. Hala da seriye olan bir bağlılığımız bulunuyor. Umarım gelecekte daha fazla Dead Island görürüz ve Yager'in durumu da iyiye gider." sözlerine yer verdi. 
     
        Dead Island 2 ve Techland ilişkisiyle ilgili de Smektala, "İlk Dead Island'ı gerçekten çok sevmiştim fakat şu an Dead Island 2'yi geliştiren bir yapımcının olup olmadığını bile bilmiyoruz. Dead Island 2'yi geliştirmeyi biz de isteriz. Endüstride hem Dead Island, hem de Dying Light markalarına yer var. Bu iki seriyi birbirinden farklı yönde tutmaya devam ettikçe ortada bir sorun olacağını düşünmüyorum." açıklamalarını yaptı.
     








  • Haydi Techland dönün yuvanıza Dead Island siz olmadan bir hiç :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Açıkcası Dead ısland 2'yi geliştirmelerini istemem.İki oyununda benzer noktaları var zaten.Farklı bir firmanın oyuna katıcağı şeyler daha ilgi çekici bence.

    Bu arada Techland Bir Hellraid vardı ne oldu ona ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Açıkcası Dead ısland 2'yi geliştirmelerini istemem.İki oyununda benzer noktaları var zaten.Farklı bir firmanın oyuna katıcağı şeyler daha ilgi çekici bence.

    Bu arada Techland Bir Hellraid vardı ne oldu ona ?

    Yapımı bir sonraki duyurularına kadar askıya alınmıştı en son.
  • ps4 aldım hala dying light oynayamadım ama alıcam en kısa sürede oyun süper olmuş gerçekten izlemiştim videoyu bu dead island 2 yide geliştirirsiler alırım valla :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.