Şimdi Ara

LG'nin üreteceği yeni Nexus modeli ilk kez görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • LG'nin üreteceği yeni Nexus modeli ilk kez görüntülendi


     

    Bu yıl Google'ın iki farklı Nexus telefonu hazırlattığı uzun bir süredir biliniyor. Geçtiğimiz günlerde bu bağlantıda Huawei'nin üreteceği Nexus modeline ait son sızıntıları sizlerle paylaşmıştık. LG'nin üreteceği model ile ilgili de bazı render görüntüleri ortaya çıkmıştı ancak bu kez cihazın kendisi görüntülendi.

     

    Endonezyalı Marques Brownlee'nin Google+ üzerinde paylaştığı görüntüler aslında daha önce ortaya çıkan render görüntülerine oldukça benziyor. Akıllı telefonun arka kısmı fotoğraflanırken yine kamera çıkıntısı dikkat çekici. Kameranın hemen altında ise parmak izi okuyucu yer alırken yanında ise çift LED flaş ve lazer odaklama sensörü bulunuyor.

     

    Fotoğraftaki bir diğer önemli detay ise plastik arka kapak. Nexus 6'nın daha önceki Nexus modellerine göre yüksek bir fiyatlandırmaya sahip olduğunu düşünürsek plastik arka kapağın maliyeti düşürmek için kullanıldığını söylenebilir. Bunun yanında kısa bir süre önce LG Nexus (2015)'in 5.2" ekran, USB Type C ve ön kısımda stereo hoparlöre sahip olacağı iddia edilmişti. Bu kez ise bu iddialara Snapdragon 808 çipset kullanılacağı da eklendi.

     

    Sızdırılan fotoğrafta telefonun üzerinde "Not for sale" (Satış için değildir) yazısı yer alıyor. Bu yazı cihazın bir prototip örneği olduğunu ve piyasaya çıktığında bazı değişiklikler olabileceğini gösteriyor. Sizler görüntüdeki Nexus modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? 







  • ciksin bakalim bu isin sonu yok cikan cikana:)

  • Arkası Lumia 640 XL olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu çıkıntılar hiç hoş olmuyor. O çıkıntı kadar kalın olsun çıkıntı olmasın kasa azıcık daha kalın olsun pili daha güçlü yapsınlar daha uzun süre kullansın millet... 3-5mm daha kalın olunca yanımızda taşınmayacak diye birşey yok... şarj aleti taşımaktan iyidir..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eP_362

    Arkası Lumia 640 XL olmuş.

    Bunu demeye geldim gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan soyliyim şahsen beğendim.. Yalnız benim tasarım vesaire dışında başka bi şikayetim var.. Oda şu, nexus artık pahalı olmaya başladı ve açıkçası nexus ruhuna yakışmıyo diye düşünüyorum max 1500 fiyatında değilse ne esprisi var ki nexus modellerinin.. Şahsi düşüncem yeni nexus modelinin herkesin alabileceği bi telefon olması gerektiği.. Umarım öyle de olur.. :)

  • Bu 400$ geçmez diye düşünüyorum ama googleın sağı solu belli olmaz. Bana göre Huawei yapacağı nexus cihazı biraz pahalı olabilir. Eğer iki cihazda pahalı olursa One Plus 2 daha mantıklı olur.
  • Biraz daha bekleyip S820 kullansalar daha iyi olur. Bu yılki işlemciler sorunlu. Bile bile lades oynamak değil de nedir bu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Huawei'nin üreteceği Nexus'da Kirin 950 SoC olursa ve Exynos 7420'yi ezici bir farkla geçerse Huawei Nexus alabilirim tabi fiyat 2000 lirayı geçmezse.

  • millet bu cihazları google play'den çok uygun fiyatlara alıyor yurt dışında, biz ülkeye gelse de kan emicilere 2000TL bayılsak diye bekliyoruz.

    Selam olsun güzel ülkemin bürokrasisine ve ekonomisine.

  • Endonezyalı Marques Brownlee derken??? Adam baya afro amerikan yani :)

  • son zamanda çıkıntıları nerdeyse tüm üreticiler kullanıyor ama hiç hoş değil az daha kasayı kalınlaştır kamera çıkıntısını kaybetsene işte hemde pilin büyür illa bizmi diyelim bunları eyy lg,samsung,apple vs diğer kamera çıkıntısı yapan üreticilere diyorum...ayrıca kirin 950 Soc kullanılırsa(son testlerde exynos 7420 dende üstün çıktı) fiyatta 2000 i geçmezse huaweinin nexusu alınır hemde 3 yıl çatır çatır güncelleme alırsın mis....

  • yil basina da atsalar sd820 olsun diye fiyati bekledigimiz gibi olmaz. Bence sd808 le gelir fiyati tutturmak icin.

  • Bence kameranın çıkıntı şeklinde yapılması "Biz kamera kastık" havası yaratmak. Bence mantıklı da. telefonumun kamerasının dışarıdan LG'nin üreteceği yeni Nexus modeli ilk kez görüntülendişeklinde görünmesini istemem açıkçası. Apple gibi değil de samsung ya da bu telefon gibi yassı şekilde çıkıntı yapılırsa hiç de kötü görünmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 17 Ağustos 2015; 16:18:46 >
  • Fhd ekran ve s808 ile gelirse hem fiyat hem performans açısından iyi olur. Buda nexus 5 gibi fiyat performans olacak anlaşılan Huawei nin ürettiği ise biraz daha premium olacak bence

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Discombobulated

    Bence kameranın çıkıntı şeklinde yapılması "Biz kamera kastık" havası yaratmak. Bence mantıklı da. telefonumun kamerasının dışarıdan LG'nin üreteceği yeni Nexus modeli ilk kez görüntülendişeklinde görünmesini istemem açıkçası. Apple gibi değil de samsung ya da bu telefon gibi yassı şekilde çıkıntı yapılırsa hiç de kötü görünmüyor.

    Harbiden çok kötü görünüyor ön kamera boyutunda neredeyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 17 Ağustos 2015; 16:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arka kapağı nexus 5 gibi olur umarım
  • Tasarım bozulmuş

  • resimde biseydikkatimi cekti ya bu cihaza ön panel daha eklenmemiş yada cihaz çok ince ve yeni bir pil teknolojisi var ve kimsenin haberi yok biraz dikkatli bakınca bana öyle geldi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: plexus_09

    millet bu cihazları google play'den çok uygun fiyatlara alıyor yurt dışında, biz ülkeye gelse de kan emicilere 2000TL bayılsak diye bekliyoruz.

    Selam olsun güzel ülkemin bürokrasisine ve ekonomisine.

    Nexus 5 299 dolardi 1100 liraya almıştım ben Türkiye'de. Nexus 6 pahalı çıktı ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.