Şimdi Ara

2x2GB Micron DDR3 1600MHz CL-11 SODIMM (notebook) SATILIK RAMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mağaza satıcısı değilim. Kendime ait ramlerimi satıyorum. Dizüstü bilgisayarımın ramlerini yenilediğimden dolayı boşa çıkan 2 adet 2 gb'lik 1600 Mhz ramlerimi satıyorum. Ramlerin herhangi bir arızası sıkıntısı yoktur. Fiyat 75 TL'dir. İstanbul içi elden teslim edilebilir. İl dışı kargo isterseniz kargo ücreti alıcıya aittir. Sanalpazar gibi şeyler kullanmıyorum. İnternetten sık sık alışveriş yapan birisi değilim pek referansımı göremezsiniz. Bu güven sorunu oluşturuyor derseniz ilanı geçebilirsiniz :) Herkese iyi günler, alacak olan arkadaşta güle güle kullansın şimdiden.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haketti -- 16 Ağustos 2015; 14:18:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: haketti

Öncelikle mağaza satıcısı değilim. Kendime ait ramlerimi satıyorum. Dizüstü bilgisayarımın ramlerini yenilediğimden dolayı boşa çıkan 2 adet 2 gb'lik 1600 Mhz ramlerimi satıyorum. Ramlerin herhangi bir arızası sıkıntısı yoktur. Fiyat 75 TL'dir. İstanbul içi elden teslim edilebilir. İl dışı kargo isterseniz kargo ücreti alıcıya aittir. Sanalpazar gibi şeyler kullanmıyorum. İnternetten sık sık alışveriş yapan birisi değilim pek referansımı göremezsiniz. Bu güven sorunu oluşturuyor derseniz ilanı geçebilirsiniz :) Herkese iyi günler, alacak olan arkadaşta güle güle kullansın şimdiden.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Ürünün satışı devam etmektedir

• yukarı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.