uzun bir aradan sonra yeni ressimleri ekliyim dedim ön paneli yeniden yapmak zorunda kaldım plastik,sunta ve polyester macun kullandığım için hava değişimi yaramadı çatlamalar odu bende sadece sunta kullanarak yeni birtane yaptım manhattan marka iki adet uvneon aldım ama bunlarda çok dandik çıktı
bu arada ön paneli soba boyası ile boyadım rengi biraz açayip alacalı oldu ama hoş duruyor
bu arada bizde core2duo'cular kervanına katıldık yanlız maddi yetersizlikler nedeni ile hdd ve cd sürücülerini alamadık
sistemim
intel e2160 1.8@3.6 %100 o/c / asus p5k-e wifi /ocz special ops 2*1024 ddr2 800@975/gigabyte 7300gs/seagate 7200,10 250 gb st32500410as 85 mb/sn/tt big water 735/coolermaster centurion 5
Gerçekten hoş bir çalışma,elinize sağlık.Daha önceki ön panel sanki biraz daha hoş ve sanki fabrikasyon çıkışı kalitesinde duruyordu.Bence ön paneli ilk yaptığınız şekle sokmanız daha doğru olur.Ama bu yaptığınız iş ve harcadığınız emek gerçekten takdire değer,tebrikler.
Bişey sormak istiyorum bende moda başlıcam fakat bilgi topluyorum daha o su uvlimi nnasıl parlıyor birde nceki sayfada hortumun yanında yada içnde led mi var hava açık ama uç kısmı parlıyor Birde bu sayfadaki ilk resminde kasanın kernarları kırmızı parlıyor ya kenarına led mi takınca oluyor öle parlıyor çok güzel olmuş ellerine sağlık
Hocam mükemmel olmuş ilk defa bu bölüme baktım şu ana kadar en iyi kasa mod u bana göre seninki ben dediklerinizden hiç birşey anlamıyorum Bilgisayarı kullanmaktan başka hiç bir işe yaramıyom dedikleriniz acayip geliyo
buyuk harflerle yasıyorum AMAN TANRIIIM BU NE BOYLE YAW dehset bisey. Kasa kasa deil artık multi-kasa falan olmus ben de arabanın altına dosemeyi dusunuyyodum senin sogutucu hortumları da sanki neon gibi olmus tebrikler tebrikler buyuk basarı. maaliyeti ne kadara cıktı bu meletin
forumda bir toyotacı görmek ne kadar güzel bende fanatik toyotacıyım ama araca kıyamıyoruz bu yüzden kasaları parçalıyoruz maliyet konusunu sen de 300 ben diyim 500 o aralarda birşey olması lazım kesinlikle ucuza olmuyor bu işler