Şimdi Ara

Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ağustos 2015'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ağustos 2015'

     

    Fotoğraf makineleri, objektifler, yeni yazılım güncellemeleri, dedikodular ve yeni donanımlar ile beraber fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri.   

     

     

    Sony

     

    Tony Northrup, Sony A7R II incelemesini yayınladı

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ağustos 2015' 

     

    YouTube'un fotoğraf odaklı incelemeleriyle tanınan isimlerinden Tony Northrup, bu sefer Sony A7R II'yi masaya yatırdı. İki bölüm halinde yayınlanan inceleme kapsamında makinenin dinamik aralığından, ISO performansına ve otomatik netleme kararlılığına kadar birçok önemli test gerçekleştirildi. Sunduğu performansıyla beğeni toplayan ve son dönemin en iyi fotoğraf makineleri arasında yerleşen Sony A7R II'nin yapabildiklerini aşağıda izleyebilirsiniz.

     

     

    Ricoh

     

    Yeni Ricoh Theta kamera modeli Eylül ayında gelebilir

     

    Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ağustos 2015' 

     

    Ricoh'un tün detaylarına burada yer verdiğimiz 360 derece küresel fotoğraf çekimine imkan tanıyan kamerası THETA, PhotoRumors'da yer alan son habere göre Eylül ayının ilk haftasında yenileniliyor. Yeni modelin farklı bir tasarım, sensör ve hem video (30 fps) hem de fotoğraf tarafında daha iyi görüntü kalitesiyle geleceği belirtiliyor. Mevcut model 300$ fiyat etiketiyle satılırken, yeni model ise daha pahalıya raflardaki yerini alacak.

     

    Not: Görsel mevcut modele aittir. 

     

     

    Rokinon/Samyang

     

    Rokinon/Samyang'dan "XEEN" lens ailesine üç yeni model daha gelecek

     

     Fotoğrafçılık dünyasında günün öne çıkan gelişmeleri, '15 Ağustos 2015'

     

    Sektörün önemli lens üreticilerinden Rokinon/Samyang, hatırlayacağınız üzere kısa süre önce video odaklı hazırladığı XEEN serisi 24mm, 50mm ve 85mm t/1.5 lenslerini resmi olarak duyurmuştu. Gelen bilgilere göre bu lensler arasına 14mm ya da 16mm, 35mm ve 100mm ya da 135mm odak uzaklıklarına sahip üç farklı versiyon daha eklenecek. PL, Sony E, Micro Four Thirds, Canon EF ve Nikon F bayonetler için hazırlanan lensler, 2500$ (Lens başı) fiyat etiketine sahip olacak. 

     

     

    Günün tartışma konusu: 360 derece fotoğraf ve video çekimi hakkında düşünceleriniz nedir ? Bu konuda gelecek görüyor musunuz ve 360 derece kamera almayı düşünür müsünüz ? Yorumlarınızı aşağıda görmek isteriz.

     









  • Hayır.
    quote:

    360 derece kamera almayı düşünür müsünüz ?
  • evet, 360 derece video şuan ilk bebeklik döneminde ileride bu özellik alan gelişecek ve sanal gerçeklik videolarına dönüşecek.

  • 360 derece gereksiz şu an. sanal gerçeklik yaygınlaşınca belki işe yara hale gelir sıradan kullanıcılar için.
  • İçerik üreticiliğini gerçekten işim olarak yapsaydım ve sanal gerçeklik alanında yenilikçi fikirlerim olsaydı alırdım, ancak şu an pekte mühim değil, almazdım yani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.