Şimdi Ara

Nextbit ilk akıllı telefonunu 1 Eylül'de tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nextbit ilk akıllı telefonunu 1 Eylül'de tanıtacak
     
     Amerikalı internet devi Google'ın yatırım departmanı olan Google Ventures'un desteğiyle kurulan ve kullanıcılarına farklı Android cihazları arasında dosya ve ayar aktarımı yapmalarını sağlayan bulut tabanlı bir servis sunan Nextbit, akıllı telefon pazarına girmeye hazırlanıyor.
     
     Henüz genç ve ufak bir firma olan Nextbit'in Microsoft ve Sony gibi teknoloji devlerinin bile tutunmakta zorluk çektiği akıllı telefon pazarına yönelmesi oldukça riskli bir adım olsa da firmanın, eski Android çalışanları Tom Moss ve Mike Chan ile eski HTC tasarım şefi Scott Croyle tarafından kurulmuş olması Nextbit'in her geçen gün daha da zorlu bir hal alan akıllı telefon pazarında başarılı olma şansını arttırıyor.
     
     Geçtiğimiz günlerde CNET'e verdiği röportaj sırasında akıllı telefon pazarıyla ilgili planlarını duyuran Tom Moss, ilk akıllı telefonlarını geliştirmekte olduklarını ve Android işletim sistemli bu telefonun 1 Eylül'de resmi olarak tanıtılacağını açıkladı. Moss, üst düzey özelliklerine rağmen 300 - 400 dolar arası bir fiyata sahip olacağı söylenen telefon hakkında merak edilen detayları paylaşmaktan büyük ölçüde kaçınsa da, telefonun devamlı olarak yayınlanacak güncellemeler sayesinde sürekli gelişen bir cihaz olacağını ifade etti.







  • maxımum 400 dolar bandında üst seviye bir model gelirse one plus 2 ile iyi bir rekabete girer....

  • Bulut mantalitesi Türkiye de tutmaz çünkü KOTA lı internet üstelik pahalı olduğu sürece bulut tabanlı ne varsa direk veya dolaylı rağbet görülmeyecektir Türkiye de .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.