Şimdi Ara

KASIMDA EN ÇOK SATAN KONSOL OYUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Final Fantasy XII - PS2 (Square Enix)
    2. Gears Of War - Xbox 360 (Microsoft)
    3. Guitar Hero 2 Bundle - PS2 (Activision)
    4. Legend Of Zelda: Twilight Princess - Wii (Nintendo)
    5. Call Of Duty 3 - Xbox 360 (Activision)
    6. WWE Smackdown Vs Raw 2007 - PS2 (THQ)
    7. Gears of War Collectors Ed. - Xbox 360 (Microsoft)
    8. Madden NFL 07 - PS2 (Electronic Arts)
    9. Need For Speed: Carbon - PS2 (Electronic Arts)
    10. Need For Speed: Carbon - Xbox 360 (Electronic Arts)
    11. WWE Smackdown vs Raw 2007 - Xbox 360 (THQ)
    12. Guitar Hero 2 - PS2 (Activision)
    13. Marvel: Ultimate Alliance - PS2 (Activision)
    14. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas - Xbox 360 (Ubisoft)
    15. Scarface: The World Is Yours - PS2 (Vivendi)
    16. Socom: U.S. Navy Seals Combined Assault - PS2 (Sony Computer Ent.)
    17. F.E.A.R. - Xbox 360 (Vivendi)
    18. Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 - PS2 (Atari)
    19. Guitar Hero Bundle - PS2 (Activision)
    20. Red Steel - Wii (Ubisoft)

http://wii.ign.com/articles/750/750168p1.html

• benim oynadığım oyun yok aralarında
  • benim bi carbon var...gerçekten çok güzel pc dede ps dede
  • 1. Final Fantasy XII.

Nedense birinci olasına hiç şaşırmadım.
  • ben şaşırdım açıkçası çünkü son oyun çok kötüydü resmen vur kır ilerle olmuştu.
    ayrıca gow un neden ikinci olduğu belli firmwire!yoksa tartışmasız birinci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 11 Aralık 2006; 0:41:22 >
  • Birinci GOW..
    Orada düz ve Collectors Edition var.1 milyonu geçmiş 15 günde.Dile kolay...
  • O sadece orj satin alanlar,bide kopis oynayanlari dusunun artik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Guitar Hero 2 Bundle - PS2 (Activision)
    süperrr bir oyun tavsiye ederim
  • ff12 yi kopya oynayanlar daha fazladır bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

ff12 yi kopya oynayanlar daha fazladır bence

Bencede.Mesela ben.

Ayrıca son oyun önceki oyunlardan kötü olsada belirli bir strateji gerektiriyor.Arkadaş vur kır demiş üstte sanırım oyunu oynamadı yada mübalağa yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

ff12 yi kopya oynayanlar daha fazladır bence

Bencede.Mesela ben.

Ayrıca son oyun önceki oyunlardan kötü olsada belirli bir strateji gerektiriyor.Arkadaş vur kır demiş üstte sanırım oyunu oynamadı yada mübalağa yapıyor.

oynadım arkadaşım sadece diğer versiyonlarına göre aksiyon dozu daha yüksek olmuş bence.

• Kasım ayının en çok satılan PS3 Oyunları
    1- Resistance: Fall of Man
    2- Madden NFL 07
    3- Call of Duty 3
    4- Marvel: Ultimate Alliance
    5- Ridge Racer 7
    6- Need for Speed: Carbon
    7- Tony Hawk's Project 8
    8- NBA 2K7
    9- NBA 07
    10- Untold Legends: Dark Kingdom

www.psturkiye.com dan alınmıştır.
  • madem konu nextgende en çok satanlara geldi bizde koyalım kasım ayında en çok satan 360 oyunlarını.
    1.Gears of War
    2.Call of Duty 3
    3.Fifa 2007
    4.Need For Speed Carbon
    5.NBA 2K7
    6.Pro Evolution Soccer 6
    7.Just Cause
    8.F.E.A.R.
    9.Saint's Row
    10.Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent
  • quote:

Orjinalden alıntı: myze

ps2 xbox 360'tan daha iyi diye boş yere demiyoruz, liste delille muteber. resqectciğim merlininkazaninda nickin zzzzzz mi? tarzı benzettim. xbox 360 soldier tam!

hahaha ps2 dreamcast grafiklerini geçsin önce. bir kere çok oyun satmış diye dahamı iyi oluyor o konsol sendende bunu beklerdim hacı.
    ayrıca merlinin kazanında üyeliğim var fakat zzzzz değil nickim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 11 Aralık 2006; 19:40:26 >
  • Ps2 xbox360tan daha iyi değil belki ama bu kadar emektar bu kadar vefalı bir konsol daha gördünüzmü arkadaşlar soruyorum size.Yıl 2006 next-gen zamanları ama emektar ps2ler hala hizmetlerine son gaz devam ediyorlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

ps2 xbox 360'tan daha iyi diye boş yere demiyoruz, liste delille muteber. resqectciğim merlininkazaninda nickin zzzzzz mi? tarzı benzettim. xbox 360 soldier tam!

hahaha ps2 dreamcast grafiklerini geçsin önce. bir kere çok oyun satmış diye dahamı iyi oluyor o konsol sendende bunu beklerdim hacı.

hacı biz ps2den bile aşağı görüyoruz xbok 360'ı. ps3ün hiç rakibi değil. bunu ifade edelim. zorunuza gitmesin.

ps2 önce dreamcast i geçsin öyle gelsin hala ps2 diyorsun güldürme insanı yahu.
    ps3 e gelince 360 la hiç kıyaslama daha aa ile hdr yi birlikte veremiyor çünkü
    ayrıca karşılaştırmalar ortada tüm oyunların.

• 100 küsür milyon satmış konsolun uzun zamandır beklenen ve müthiş serinin devamı niteliğindeki bir oyunun,8 milyon satmış konsoldaki müthiş bir oyunu geçmesi çok ama çok doğal.Mantıklı düşünmek lazım tabiki bunun için.+Orada Gears Of War 2 şekilde geçmiş.Korayg'nin dediğine göre toplamda birinci Gears Of War.Diğer PS2 oyunlarının da orada olması doğal.100 küsür milyon konsol ve normal fiyatlı oyunlar var sonuçta.

NBA 2K7 o listede yok bile ama benim için en önemli oyun orası ayrı....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hacı biz ps2den bile aşağı görüyoruz xbok 360'ı. ps3ün hiç rakibi değil. bunu ifade edelim. zorunuza gitmesin.

ps2 önce dreamcast i geçsin öyle gelsin hala ps2 diyorsun güldürme insanı yahu.
    ps3 e gelince 360 la hiç kıyaslama daha aa ile hdr yi birlikte veremiyor çünkü
    ayrıca karşılaştırmalar ortada tüm oyunların.

:)) ps3le kıyaslanamaz kardeşim xbok 360. eminim sen 360 oynamaktan çok forumlarda 360 daha iyi, 360 daha iyi diye ps3 başlıklarında vakit öldürüyorsundur. neyse sen yine ceza alma da, dikkat et kendine. arkadaşlar resqectin dediklerini ciddiye almayın. ps3, 3 tane xbok 360 eder.

PS3
    Fight Night Round 3: 8.2
    XBOX360: 8.3
    PS3:
    Call of duty3: 8.2
    XBOX360: 8.8
    Need for speed carbon: 7.4
    XBOX360: 7.6
    PS3
    gears of war ile kıyaslanan resistance notu:8.6
    XBOX360
    gears of war: 9.6

gamespot'un ps3 ü olmasına rağmen yanlış biliyor sen doğrusun tebrik ederim.

• quote:

:))) manyakkkkkkkkk fark yemiş ps3 resqectçiğim. tabiri caizse şey olmuş dicem ama ceza alırım. aslında bu notlarla rezil ediyorsunuz kendinizi. başlangımız böyle, 1 yıl sonra bakalım neler olacak. ha tipik 360 askeri yorumu: "bizim kameo vardı var mı ps3'ün böyle çıkış oyunu?" resistance ne peki? değil mi?

fark az yada çok sonuçta geride kalmış.ayrıca dediğin resistance adlı çıkış oyunu prey klonundan başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 11 Aralık 2006; 21:01:11 >

• Begenmedigin Kameo her durumda Resistance a basar grafik olarak..Resistance a once kaplama koysunlar, boyama degil.22GB ın neresine ne soktular ? Allahtan bi oyunu 8.6 aldı ha, tutunacak dalınız oldu..
    360 ın kaç oyunu 8.5 ve 9 üstü aldı bilmiyorum..
    1 sene sonra görüşürüz demişsinde, bekleriz..HALO3, Too Human, Gears of War 2, Alan Wake, Bioshock, Ninja Gaiden 2, Fable 2 vs vs vs
    Daha saymiyim iyice karamsarlığa düşeceksiniz..Assassin's Creed dede eminim 360 versiyonu yine daha iyi olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.