Şimdi Ara

Apple, iOS 8.4.1 ve OSX 10.10.5 güncellemelerini yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, iOS 8.4.1 ve OSX 10.10.5 güncellemelerini yayınladı 

     

    Teknoloji devi Apple, iOS ve OSX işletim sistemleri için daha çok hata çözümlerine odaklanan yeni güncellemeler yayınladı.

     

    iOS 8.4.1 sürümüyle iCloud Müzik kütüphanesi, Beats 1 ve Apple Müzik odaklı sorunlar ortadan kaldırılırken, OSX 10.10.5 sürümüyle ise Mail uygulamasının bazı e-posta servisleriyle olan uyumu arttırıldı, Fotoğraflar ile GoPro kameralardan video aktarmayı engelleyen sorun çözüldü ve son olarak QuickTime Player'ın Windows Media dosyaları oynatmasını engelleyen hata çözüldü. Yosemite için son olduğu düşünülen güncelleme ile ayrıca kısa süre önce ortaya çıkan DYLD isimli yönetici haklarını kullanarak tüm sisteme sızan virüs açığı da kapatıldı.

     

    Apple ayrıca iTunes 12.2.2'yi de kullanıcıların beğenisine sundu. iTunes'un yeni sürümü ise sanatçıların kişisel içeriklerini "Connect" temelinde paylaşması, birçok hata çözümü, Apple Music'de takip edilen sanatçıların listesinin görüntüleme ve Beats 1'e direkt erişim gibi özellikler getirdi.

     

    Yayınlanan sürümlere iOS için ayarlar, OSX içinse App Store uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

     







  • OS X'de bir açığı kapamak için 1.24 GB güncelleme nedir?

  • Indiriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad Air'de bir tek Safari'de 4 parmak hareketleri ile geçiş yaparken kasma oluyor. Umursamıyorlar sanırım ya da sorun bir tek bende var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.10.5 güncellemesini yaptım MAC için fakat bilgisayar açıldığında şifre girme yeri geliyor orası ingilizce oldu bilgisayar türkçe oldugu halde, nerden düzeltebilirim bunu?

  • 8.4 yüklediğimizde şarj süresiyle alakalı problemler yaşadık. bununla ilgili herhangi bir çalışma olmamış anladığım kadarıyla. Müzik bölümünde kullanıcı girişi yapılamıyordu sadece onu yaptılarsa yüklemek gereksiz kanaatindeyim. Yine de güncellemeyi yükleyenler izlenimlerini paylaşabilirse aslında çok güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.