Şimdi Ara

OnePlus 2 parçalarına ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus 2 parçalarına ayrıldı 

     

    Satışa çıkan elektronik ürünlerin tamir edilebilirlik durumları hakkında ayrıntılı bilgiler sunan iFixit, bu sefer 3.5 milyon rezervasyon sayısı geçen OnePlus 2'yi masaya yatırdı.




    Teknik olarak 5.5 inçlik Full HD ekran, Gorilla Glass 4 koruma, Snapdragon 810 yongaseti, 3GB/4GB RAM, 3,300 mAh gücünde batarya ve13MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde özelliklere sahip olan OnePlus 2, iFixit ekibi tarafından 17 adımda açılarak 10 üzerinde 7 puan aldı ve tamirinin kolay olduğu cihazlar arasına yerleşti. 

     

    OnePlus 2, standart vida kullanılmasıyla tamir maliyetini arttırmaması, birçok parçanın birbirlerinden bağımsız olarak değiştirilebiliyor olması, USB-C port kablosunun herhangi bir durumda ucuza değiştirilebilecek yapısı ve son olarak bataryanın çok zorlamadan çıkartılabiliyor olmasıyla olumlu yorumlar alırken, tek olumsuz yorumu ise dijital bağlantıların yer aldığı cam ile LCD ekranının birbirlerine yapıştırılması ve bu nedenle çıkartmak için ısıya ihtiyaç duyulması açısından aldı.




    iFixit'in OnePlus 2 için hazırladığı sayfaya buradan ulaşabilir, içini açma sürecini adım adım gösteren içeriği aşağıda inceleyebilirsiniz.

     

    OnePlus 2 parçalarına ayrıldı 


    OnePlus 2 Teardown








  • Yararli konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • repini verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok yongası Qualcomm. Bu firmaya epey bağlanmışlar.

  • ifixit ekibini seviyorum telefonun içini görmemizi sağlıyor tamirlik derecesini ölçüyor güzel çalışma bu telefon tr ye gelirse muhtemelen alacam...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.