Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 2 resmileşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi Redmi Note 2 resmileşti


     

    Xiaomi'nin Phablet segmentindeki en beğenilen modeli durumundaki Redmi Note, yenilenen donanımı ve arayüzüyle yeniden tüketicilerin karşısına çıkıyor. Xiaomi Redmi Note 2 resmiyet kazandı.




    Daha önce sızan bilgiler nedeniyle modelin az çok neye benzediğini biliyoruz. 5.5 inçlik Full HD çözünürlükte IPS ekran barındıran modele Helio X10 yongaseti gücünü veriyor. MediaTek'in şu an piyasadaki en güçlü yongaseti konumunda olan Helio X10, 2.0GHz saat hızında çalışan 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Power VR G6200 grafik birimi ile birlikte geliyor. 




    Fiyat anlamında giriş seviyesini hedefleyen Redmi Note 2 bu bakımdan Helio X10 ile sınıfının en iyi performansını sunabilecek nitelikte. 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde 3060mAh gücünde bir batarya bulunuyor. 




    Modelin arka kısmında Samsung ve OmniVision imzalı 13MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Faz algılamalı otomatik odaklama sayesinde sensör 0.1 saniyede odaklanabiliyor. Ön kamera ise 5MP çözünürlüğünde. 




    Klasik Redmi çizgisini dış tasarımında da devam ettiren Redmi Note 2 modeli Android 5.0 üzerinde MIUI 7 arayüzünü çalıştırıyor. Modelin kalınlığı 8.25mm, ağırlığı ise 160gr. Redmi Note 2 Prime adındaki diğer versiyonda farklı olarak 32GB depolama kapasitesi ve 2.2GHz işlemci frekansı yer alıyor. Modeller bir süre Çin'de satışta kalacak. Fiyatı ise 125$-155$ olarak belirlenmiş.   

     

     

    Xiaomi Redmi Note 2 resmileşti


     







  • 125 dolar bu telefon için bedava demek. Sırf ikinci telefon olarak dahi alabilirim. Ben çok beğendim. Xiaomi'yi de gene fiyat performans ürünü sunabildiği için tebrik ediyorum.

  • 20 ghz ??

  • Valla bedava resmen bir şekilde almak lazım. Bu adamlar herşeyi güzel yapıyor tabletine ve televizyonuna bir bakın efsane resmen.
    http://www.mi.com/en/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 13 Ağustos 2015; 11:36:49 >
  • adamlar teknolojinin dibine vurmuslar 20 ghzle çalışan islemci yapmislar

  • tam alınacak telefon olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowmexo

    125 dolar bu telefon için bedava demek. Sırf ikinci telefon olarak dahi alabilirim. Ben çok beğendim. Xiaomi'yi de gene fiyat performans ürünü sunabildiği için tebrik ediyorum.

    Hocam. 125 doları 2.5den hesaplasak 270 300tlyi buluyor. Vergi osudu busuydu bu ürün bize 800e patlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://en.miui.com/thread-143952-1-1.html Burda ayrıntılar mevcut.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    ne vergisi be güzel kardeşim. artık türkiyeden ne vergili ne pasaport kayıtlı ürün alınır bu yeni vergi ve zamlardan sonra. telefonu forumda bir sürü kişi 30 40 dolar kar ile getirecektir onlardan alırsın. işlemcisi de mtk olduğu için 2 dk da yazarsın imei. milletin kazıklanma dönemi bitti artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowmexo -- 13 Ağustos 2015; 12:06:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowmexo

    ne vergisi be güzel kardeşim. artık türkiyeden ne vergili ne pasaport kayıtlı ürün alınır bu yeni vergi ve zamlardan sonra. telefonu forumda bir sürü kişi 30 40 dolar kar ile getirecektir onlardan alırsın. işlemcisi de mtk olduğu için 2 dk da yazarsın imei. milletin kazıklanma dönemi bitti artık.

    Onun için yurt dışından sipariş ediyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar şuan bu telefonun temin etmek için hangi yolu kullanabiliriz? Basitçe yöntemi söyleseniz

  • 32 gb lık modeli tam alınacak model olmuş fiyatıda süper bazen hep çinde,korede ve abd de yaşamak istiyorum,ama olmuyor işte :(((

  • Koy 699TL den piyasanın altını üstüne getirsin.

  • Cidden çok iyi fiyat

  • oppomart.com da 189 dolardan ön siparişe açılmış. çinde satış fiyatı 125 dolar olan telefon için sitenin fiyatı çok olmuş bence

    http://www.oppomart.com/xiaomi-redmi-note-2.html
  • 3dakka 37saniyede 10milyon satacak bi tel daha...
    çok zor değil vestel adam akıllı yatırımınızı yapın artık vergi indirimi falan derkene 600e bunun gibi bi cihaz üretin de çinli değil ülke kazansın milyon dolarlar yurtdışına kaçıp duruyor!

  • Beyler Gizchina Xiaomi'ye mail atmış. 32 gb'a kadar microsd desteği varmış!!! Pahalısını almaya gerek kalmadı.
    http://www.gizchina.com/2015/08/13/xiaomi-redmi-note-2-launched-with-helio-x10-chip-and-pdaf-staring-at-125/
    Xiaomi Redmi Note 2 resmileşti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 13 Ağustos 2015; 17:51:36 >




  • Bu arada en ucuz model Fdd-lte desteklemediğinden sakın onu almayın, yoksa Türkiye'de3g'ye giremezsiniz, ileride de muhtemelen 4g'ye giremezsiniz :) 799 yuan(125 dolar) olan desteklemiyor. 899 yuan (140 dolar) olan fdd-lte destekliyor. 999 yuan (156 dolar) olan ise 16 gb yerine 32 gb hafıza ve 2.0 ghz yerine 2.2 ghz bir işlemciye sahip. Bu arada Ekrem71 berbat hazırlıyorsun haberleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 13 Ağustos 2015; 19:01:45 >
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    böyle diye diye açıktan her şeyi yazarak sonunda UKİM e baskın yaptırdık, müfettişler başmış UKİM i. kuş bile uçmuyormuş. sıkı yönetim ilan edilmiş ukimde. 4G teknolojisi ile birlikte değişen imei ler de tespit edilibilecek ve iptal edilecek diye bir yazı görmüştüm bir ara.
    illa o kazık yenecek diyorlar yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    böyle diye diye açıktan her şeyi yazarak sonunda UKİM e baskın yaptırdık, müfettişler başmış UKİM i. kuş bile uçmuyormuş. sıkı yönetim ilan edilmiş ukimde. 4G teknolojisi ile birlikte değişen imei ler de tespit edilibilecek ve iptal edilecek diye bir yazı görmüştüm bir ara. illa o kazık yenecek diyorlar yani.


    Onun da yolu bulunur 3gb kotalı 4glerini başlarına çalsınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 13 Ağustos 2015; 19:00:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.