Şimdi Ara

ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüz insanı en çok parayı kazanmak için elinden tüm imkanlara başvurmaktadır. Gelirlerine ek gelir eklemek istemektedir. Ek gelir elde etmek isteyenlerin başvurdukları adreslerden ilki tabii ki internet siteleridir. İnternet siteleri birçok kişiye ek iş imkanı sağlamaktadır. Bu nedenle doğru iş imkanı bulabileceğiniz internet sitelerinde vakit geçirmek gerekir.

    İnternetten para kazanmak için doğru adrese bakmak gerekir. Doğru adres de iseniz kendinize göre doğru işi bulabilme şansınız artmaktadır. Sizde ek iş arıyorsanız ve zaman kaybetmek istemiyorsanız paraci.net adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Ek iş imkanlarına inanmıyorum paramı vermiyorlar demeyin birçok site gerçekten yaptığınız işlerin karşılığını vermektedir.https://www.facebook.com/SENO.YTL adresini ziyaret ederek birçok ek iş makalelerini okuyarak işler hakkında geniş bilgi alabilirsiniz. Birçok ek iş imkanı hakkında bilgi veren bu sitede size uygun işi seçip ve yapmaya karar verdiğiniz zaman iş hakkında yeterli bilgiye sahip olmanız durumda başvuru yaparak para kazanabilirsiniz.

    İnternet sitelerinde o kadar çok ek işler hakkında bilgi verilmektedir ki başvurularda kafa karışmakta olup güven konusunda sıkıntı yaşanmaktadır. Güvenli bir işe başvuru yapmak için başvuru sahipleri ile telefon veya mail ile ayrıntılı görüşmek gerekir. Ek iş veren bir firma iş hakkında geniş bilgiler sunması gerekir. Sitede birçok iş imkanları mevcut olup bu işler hakkında bilgi sahibi olarak en doğru kararı alabilirsiniz.

    Ek işlerin kazançları çok yüksek olarak lanse edilmektedir. Bu yüksek kazançları elde etmek mümkün değildir. Bu tür kazanç sağlayanlara inanmayın. Ek işverenlerin iş hakkında doğru bilgi verdiği ve iş hakkındaki tüm soruları cevapladığı aynı zaman da iletişim bilgilerini verdiği işlere inanın ve bu işleri yapmaya başlayın.

    FACEBOOK SAYFAMIZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenatorTL -- 15 Nisan 2017; 18:41:33 >







  • ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK

    İnternet Sitesinin Adı :senatortr.blogspot.com

    Site Konusu - Site Başlığı : internetten para kazanma

    Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Temmuz 2015

    Site Tanıtımı : Merhabalar,

    İnternet Dünyasında Ne Kadar para Kazandıran Sistem Varsa Hazırladığımız Bu Sitede Yavaş Yavaş Tanıtıyoruz.

    Geniş Bir Çevreniz Varsa Gerçekten Hatırı Sayılır Derecede Paralar Kazanmanız Mümkün.



    BUYRUN İNCELEYİN




  • İNTERNETTE 10 DK AYIRARAK 1 ANKETTEN 25 USD KAZANÇ

    İŞİMİZ DÜNYA GENELİNDE GLOBAL OLARAK YÜRÜTÜLMEKTEDİR BURDA KAZANACAĞINIZ MİKTAR SİZE BAĞLIDIR NE KADAR ÇOK ÇALIŞIRSANIZ O KADAR KAZANIRSINIZ

    İŞİMİZ TÜRKİYEDE YENİ OLMAKLA BERABER ERKENDEN BAŞVURUP KAYIT OLANLAR AVANTAJLI DURUMA GEÇECEKLERDİR ŞUAN TÜRKİYEDE AYLIK 3.000 DOLAR SEVİYESİNE ULAŞAN BAŞIRILI EKİP ARKADAŞLARIMIZ BULUNMAKTADIR

    yapacağınız, anket doldurarak para kazanmak.bunun için bilgisayarınızda 10 Dakika Ayırarak



    1 ANKETTEN 25 USD KAZANMA ŞANSI

    Evet gerçekten çok kolay bir iş. Tek zor olan veya sıkıcı olan yani ilk başlangıç. Çünkü çok sayıda firmaya kayıt olmak kolay bir şey değil. Eğer sıkılmadan firmalara kayıt olursanız gerisi çok kolay olacak. Sadece her gün mailinizi kontrol edip gelen anketleri dolduracaksınız.

    1 ANKET BAŞINA 25 USD KAZANMA ŞANSINIZ 10 DAKİKA AYIR PARANI KATLA.



    BİZİMLE HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLAMAK VEYA BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ MAİL ADRESİNİZİ SMS OLARAK VEYA ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ BİLGİ GEÇİLECEKTİR.


    BUYRUN İNCELEYİN








  • ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK



    Evet, yanlış duymadınız, online olarak günde 1-2 saat vaktinizi ayırarak para kazanabilirsiniz. Her gün internette misiniz? Sosyal ağlarda boş boş takılmaktansa internette olduğunuz bu vakitleri değerlendirmek istemez misiniz ? Türkiye'de birçoğunun bilmediği ama uluslararası pazarda yüzbinlerce kişinin para kazandığı internet kazanç sistemlerini öğrenin.


    Çok Yönlü Para Kazanma Sitesi : > http://www.scoop.it




  • ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK



    Myiyo nedir : Global mo-web.net’in Türkiye iştirakı olan Myiyo, interaktif online araştırma hizmeti sunan, iletişim ağı ve pazar araştırmaları üzerine Türkiye dahil dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren bir araştırma şirketidir.

    Myiyo, ulusal ve uluslararası şirketler, kuruluşlar ve hükümetler için çeşitli anketler düzenliyor. Elde edilen sonuçlar genelde önemli kararların verilmesi için temel olarak kullanılıyor. (Örneğin seçim anketi gibi) Bu şekilde ankete katılanların isteklerine yönelik yeni ürünler ve hizmetler geliştirilmeye çalışılıyor.

    Fikriniz myiyo için değerlidir ! Her katıldığınız anket için puan kazanır ve bu puanlarınızı nakite çevirerek para kazanabilirsiniz.. Başarılı bir anketin ödülü anketin uzunluğuna ve karmaşıklığına bağlıdır.

    Bu nedenle, başarılı anketin ödülü 500 ile 10.000 puan arasında yer almaktadır.

    10.000 puanlık bir anketin ödülü 10 Euro’dur. (23 TL) Ödeme alabilmek için en az 20.000 puan kazanmış olmanız gerekir. 20.000 Puan = 20 Euro = 50 TL civarı.


    Aşağıdaki ülkelere yerel dillerde anketler göndermektedir.

    Türkiye, Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Polonya, Litvanya
    Kayıt olduğunuzda, e-posta adresiniz doğrulandıysa ve profilinizi doldurduysanız anketlere davet edilmek için bir engel kalmamış demektir. Yeni bir anket mevcut olduğunda size e-posta gönderilecek. Giriş yaptıysanız anketler listesini “Anketler” bölümünde görebilirsiniz.

    ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK


    Doldurduğunuz anketlerdeki veriler diğer katılımcılar ile birlikte anonim hale getirilerek analiz edilmetedir. Anketler hiçbirzaman bireysel kullanıcıları tanımlama imkanına sahip değil, bu nedenle markalar sadece yanıtları görebilir. Hiçbir anket de sizin isminiz yada mail adresiniz kaydedilmez. Kısacası anketi talep eden kuruluş sizin özel bilgilerinizi göremez.

    Myiyo araştırma şirketi için sıkça sorulan bazı sorular

    Myiyo hesap bakiyemi nereden kontrol edebilirim?

    Kazandığınız puanlarınızı ana menüdeki anketler kısmından görebilirsiniz. Bu bölümde puanlarınızın para karşılığını da görebilirsiniz.

    Bazen bir ankete daha önce katıldığım söyleniyor, neden?

    Eğer bir ankete tıkladığınızda daha önce katıldığınızdan dolayı reddediliyorsanız ve siz daha önce bu ankete katılmadığınızdan eminseniz, bunun bir kaç sebebi vardır. Bir ihtimal aynı bilgisayardan başka birisi anket bağlantısına tıklamış olabilir. Diğer ihtimal ise başkaları ile birlikte aynı İnternet bağlantısını kullanmanız olabilir. (örneğin, şirket ağı veya aynı internet kafe içerisinde aynı ankete katıldınız.) Kısacası aynı ip’den veya bilgisayardan aynı ankete bir kez katılabilirsiniz. Not: Farklı hesaplar açarak aynı anketi doldurmaya çalışmayın. Bu durumlarda hesabınız kapatılır ve ödülleriniz verilmez.

    Puanlarımın para değeri ne kadardır?

    Myiyo araştırma şirketinde 1.000 puan 1 Euro değerindedir. TL değeri Euro ve para birimi arasındaki geçerli kur üzerinden hesaplayabilirsiniz.

    Ankete katıldığım halde neden para ödenmedi?

    Myiyo’da bir anketten para kazanabilmek için anketi başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. Bazen anket esnasında reddedilebilirsiniz. Örneğin hedef kitleye uymadığınızda. Çok hızlı yanıtlar veya mantıksız yanıtlar verdiğinizde.

    Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın anketlerinden de kazanın.

    Arkadaşlarınızı yada mail listenize e-posta ile davetiye göndermek istiyorsanız “Topluluk” altmenüsünde “Arkadaş bul” bölümüne tıklayarak formu doldurun. Ayrıca arkadaşlarınıza “Anketler” bölümünden kişisel Reklam-bağlantınızı vererek ödül olarak en az bir ankete katılan her yeni üye için 500 puan kazanabiliyorsunuz. Kısacası hem anket doldurarak, hemde davet ettiğiniz kişilerden kazanç elde etmeniz mümkündür.

    Ödeme alırken herhangi bir masrafım olacak mı?

    Hayır, ödeme yapılırken para transferi (paypal,eft veya havale masrafları) maliyetlerini tamamen myiyo karşılıyor.

    Üyeğiniz sizin açınızdan herhangi bir yükümlülük gerektirmez. Anketlere katılma zamanını siz belirlersiniz ve ne zaman isterseniz profilinizi silebilirsiniz.

    Kaç hesaba sahip olabilirim?

    Bir ankete aynı kişinin birden fazla katılmasını önlemek adına, myiyo’da sadece tek bir hesap açabilirsiniz. Çoklu hesaplar dolandırıcılık diye anlaşılabilir ve hesabınız kapatılabilir.

    Hangi konular hakkında anketler gönderiliyor?

    Anketlerin konuları birbirinden çok farklı olabilir. Ürün ve hizmetler konusunda geniş bir yelpazede anketler gönderiliyor. Örneğin hükümet, siyaset, eğlence, spor, araba, tatil gibi anketler.

    Anketler uzunluğu ne kadar?

    Yaklaşık bir anket 20 soru içerir ve ortalama 12 dakika sürer. 20 dakikadan daha az yada daha fazla süren anketlerde çıkacaktır. Uzun süren bazı anketlerin yarısında ara vererek daha sonra yeniden devam edebilirsiniz.

    ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK



    ÜYELİK İÇİN BAŞVUR

    https://www.myiyo.com




  • http://zbf.redgor.online/1776694/

    En iyi para kazanma sitesi siddetle tavsiyemdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para Kazandıran Anket Siteleri isim Listesi

    i-say
    Swagbugs
    Global Test Market
    Populus Live
    Crowdology
    Mintvine
    Prolific Academic
    Mysurveys
    Panelbase
    Onepoll
    Pinecone
    Newvistalive
    You Say Pays
    Toluna
    Yougov
    Valued Opinions
    Panel Opinion
    Surveys Friends
    Vanson Bourne
    Pureprofile
    Vivatic
    Opinion Outpost
    Opinion World
    Justtheanswer
    Mindmover
    inboxdollars
    Surveysavvy
    Focusline
    Opinion Router
    Focus4people
    Research Opinions
    İndiefield
    Focusforce
    Surveyspot
  • ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK



    Evet, yanlış duymadınız, online olarak günde 1-2 saat vaktinizi ayırarak para kazanabilirsiniz. Her gün internette misiniz? Sosyal ağlarda boş boş takılmaktansa internette olduğunuz bu vakitleri değerlendirmek istemez misiniz ? Türkiye'de birçoğunun bilmediği ama uluslararası pazarda yüzbinlerce kişinin para kazandığı internet kazanç sistemlerini öğrenin.


    Çok Yönlü Para Kazanma Sitesi : > http://www.scoop.it




  • PTC SİTELERİ NELERDİR?

    PTC siteleri internetten para kazanma adına aslında atabileceğiniz ilk adımdır biz de o yüzden sizlere bu sitelerin listesini vereceğiz. PTC siteleri listesini daha önce bazı forumlarda felan gördüm ama pek yararlı olmadığı için bende bu makalemde sizlere siteleri tanıtacağım ve bazı bilgileri edineceksiniz. Sitelerin ortalama kazançları farklı olabiliyor ama siz bu sitelerin kazancı düşük diye vazgeçerseniz para kazanmaya başlayamazsınız derim. Şöyle hesap ederim, şimdi ortalama olarak bir site 20 cent kazandırsa günlük ve siz 10 siteye üye olursanız bu da günlük 2$ eder aylık 60$ eder yani aylık ekstra 180 TL ek gelir demektir, aslında bazı siteler size günlük 1-2 dolar bile bırakır ama ben en kötü yanını hesap ettim. her sitede 10 dakika oyalansanız günlük 100 dakika ile yani 1.5 saat gibi bir miktarla aylık ekstradan 180 TL kazanacaksınız en kötü ihtimalle.

    Clixsense

    En yüksek tıklama ücreti; 0.02$
    Günlük ortalama kazanç; 0.20$ – 10$ arası
    Ödeme limiti; 8$
    Ödeme yöntemi; Paypal, PZ, PM

    Neobux

    En yüksek tıklama ücreti; 0.01$
    Günlük ortalama kazanç; 0.20$ – 1$ arası
    Ödeme limiti; 2$
    Ödeme yöntemi; Paypal, PZ, PM

    Clixten

    En yüksek tıklama ücreti; 0.04$
    Günlük ortalama kazanç; 0.15$
    Ödeme limiti; 2$
    Ödeme yöntemi; Paypal

    Ojooo

    En yüksek tıklama ücreti; 0.02$
    Günlük ortalama kazanç; 0.25$
    Ödeme limiti; 2$
    Ödeme yöntemi; Paypal

    Paidverts

    En yüksek tıklama ücreti; 0.001 ila 50$ arası değişiyor seviyenize bağlı.
    Günlük ortalama kazanç; 0.01 ila 50$ arası yatırım ve seviyenize bağlı.
    Ödeme limiti; 1$
    Ödeme yöntemi; Paypal

    Dollarclix

    En yüksek tıklama ücreti; 0.01$
    Günlük ortalama kazanç; 0.20$ -2$ arası
    Ödeme limiti; 1$
    Ödeme yöntemi; Paypal, Payza

    Cleverbux

    En yüksek tıklama ücreti; 0.01$
    Günlük ortalama kazanç; değişken
    Ödeme limiti; 2$
    Ödeme yöntemi; Paypal

    Trafficmansoon

    En yüksek tıklama ücreti; 0.01$ sabit
    Günlük ortalama kazanç; 0.30$
    Ödeme limiti; 2$
    Ödeme yöntemi; Paypal ve Kredi kartı

    Ayuwage

    En yüksek tıklama ücreti; 0.01$
    Günlük ortalama kazanç; 0.10$
    Ödeme limiti; 2$
    Ödeme yöntemi; Paypal

    Dollarsincome

    En yüksek tıklama ücreti; değişken
    Günlük ortalama kazanç; 0.20$ – 3$ arası
    Ödeme limiti; 15$
    Ödeme yöntemi; Paypal





  • 🔗 Forum Siteleri Açarak İnternetten Para Kazanma

    🔗 Resim Yükle, Paylaş ve Kazan

    🔗 Myiyo İle Para Kazan ( Anket Sitesi )

    🔗 Netlioo İle Yatırımsız Para Kazan

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Anket Sitelerin Listesi

    🔗 SEO Yaparak İnternetten Para Kazanmak

    🔗 İnternetten Para Kazandıran Platformlar

    🔗 İnternetten Para Kazanma Yöntemleri Ve Para Kazandıran İşler

    🔗 Ptc Sitelerin Listesi

    🔗 Müzik Dinleyerek İnternetten Para Kazanmak

    🔗 Para Kazanmak İçin Bu Tuzağa Düşmeyin 〈〈PTC-Paid To Click siteleri〉〉

    🔗Youtube'den Para Kazanmanın İncelikleri

    🔗 İnternette En Popüler Para Kazanma Yolları | Evde Ek İş

    🔗 Evden Yapabileceğiniz Para Kazandıran İşler

    🔗 〈Güncel〉 İlginç Online Para Kazanmanın Yolları !!

    🔗 Geze Geze Para Kazanabileceğiniz 7 İş Fikri

    🔗 Cep Telefonundan Para Kazanmak

    🔗 Soru Cevap ᐅ Youtubedan Nasıl Para Kazanılır- Youtube Telifsiz Müzikleri Nasıl Bulunur.?



    》 》 》 》》 》》 REKLAM 《 《《 《《《《

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları - Withknown

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları ~ Quora

    🔗 İnternetten Para Kazanmanın Yolları | Trink24 ™


    》 》 》 》》 》》 BONUS 《 《《 《《《《

    🔗 Arama Motorlarına Kayıt ✎

    🔗 Ücretsiz Kayıt yapılacak 50 Arama Motorunun Listesi

    🔗 Organik Hit Arttırma Yöntemleri

    🔗 432 Adet Yabancı Ücretsiz Dizin Gönderme Sitelerin Listesi

    🔗 ➧Mp3 Upload Siteleri

    🔗 Faydalanabileceğiniz Site Adresleri




  • İnternet üzerinde pek çok para kazanma sitelerinin var olduğunu söylemiştim. Genelde bunlar web tabanlı oyun siteleri olmakla beraber alternatif ve daha iyi para kazandıran siteler de mevcut. Bunlardan bir tanesi myiyo.com 'dur.

    Bu anket sitesine üye olduktan sonra profil bilgilerinizi girerek ve epostanızı onaylatarak 600 puan kazanabilirsiniz. Puandan bahsetmişken şimdiki kurda 1000 puan 4 TL'ye tekabül etmektedir. Gerekli profil bilgilerinizi girdikten sonra bir de profil anketi denen bir bölüm var. O bölümü olabildiğince düzgün ve kendinize uygun doldurmalısınız. Aksi takdirde gelecek olan anketlere verdiğiniz bazı cevaplar ile sanırım uyum arıyor. Eğer uymazsa puan vermiyor.

    İlk üye olduktan sonra bana anket gelmiyor diye üzülmeyin ya da telaşlanmayın. Ben aynısını yaptım velhasıl anketin gelmesi 2 haftaya kadar sürebiliyor. Anketleri doldurmadan önce yaklaşık kaç dakika süreceği belirtiliyor ve anketi tamamladıktan sonra onaylama sürecine gidiyor. Onaylama süreci 1-2 hafta sürmekle beraber onaylanmasının verdiğiniz cevapların tutarlılığına göre değiştiğini söyleyebilirim.


    Anketine göre değişen kazandığınız puanlar 19400 minimum eşiğine ulaştığında ödemeyi PayPal ya da IBAN numarasına alabiliyorsunuz. Ayrıca referans sistemi ile her kazandırdığınız üye için 500 puan veriyor ancak bu puanı kazandırdığınız üye ilk anketini yaptığında alıyorsunuz.

    En güzel yanı ise zaman harcamadan, kafa patlatmadan ve dışarda olsanız dahi telefondan anketi doldurarak ekstra gelir elde edebilirsiniz. Demiyorum ki kazanacağınız para ile yaşarsınız ancak emaile gelen anket bildirimine tıklayıp 5 dakikada peyder pey para kazanabilirsiniz.

    ᐅ İnternetten Para Kazanmanın Adresi - FACEBOOK


    myiyo.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.