Şimdi Ara

P.T.'de Hala Keşfedilmemiş Şeyler Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

İptal edilmesiyle bizi kahreden Silent Hills'in oynanabilir teaser (PT)'ı çıkışıyla birlikte tabir-i caiz ise oyun dünyasına bomba gibi düşmüştü. Aradan geçen bir yıl sonrasındaysa P.T.'de hala keşfedilmeyen şeylerin olduğu ortaya çıktı.

Her ne kadar oyuncular didik didik etse de anlaşılan hala gözden kaçan noktalar mevcut. Nitekim Reddit kullanıcıları oyunun looplarından birisinde başlangıç kısmında yeni birşeyler keşfetmiş ve bunu tabi ki diğer kullanıcılar ile paylaşmışlar. Videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

• Ya şu oyun niye iptal olduki sanki ya of Konami of batasın inşallah.Gerçi MGS V bile sizi bi 5 yıl idare eder herhalde

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • KOLLARIMI AÇAYDIIIIM GİTME DİYEYDİİİM PEEEEETEEEEEE

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Göremeyenler için.

P.T.'de Hala Keşfedilmemiş Şeyler Var
  • bana montaj gibi geldi bilmiyorum ?

• Yok yeni projeler daha korkunç olacakmış falan filan... Bu oyun yapılmalıydı arkadaş. Tüm oyun severler bayıldı tekrar oynamaktan bıkmadım ama çıkmayacağını öğrendikten sonra eşimle birlikte adı her geçtiğinde Konami'ye sövüyoruz
  • 100 yılın korku oyunu olacak yapımıbırakacak bir yapımcı olamaz herhalde..

• Geçende bu oyunu pc ye modlandıgını okudum.Neden burda haber yapmadılar.Oyun çok güzeldi.Batasın inşallah Konami

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alico_1903

Geçende bu oyunu pc ye modlandıgını okudum.Neden burda haber yapmadılar.Oyun çok güzeldi.Batasın inşallah Konami

Hayır modlanmıyor,o başlı başına başka bir oyun,sadece benzerlikleri var.Yaklaşık on kişilik dünyanın çeşitli ülkelerinden katılım yapmış bir ekip.

• öncelikle
    #FucKonami

ikincisi
    son puzzle o sadece bir youtube videosuyla çözmek kadar iyisi yoktur

"did yu rike it"

seviyom lan seni kojima
  • insan bi uyandığı yeri araştırsa bulurdu sahsen ben bulmuştum
  • Oyunun demosunda bile diğer oyunlarım tam sürümünde olduğundan fazla gizli sır ve detay verken bu oyunu iptal etmek gerçekten ayıp.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Oyunu yukleyemiyoz degilmi?
    Ps4 yeni akdm da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.