Şimdi Ara

Saç ve Sakal Çıkarıcı Tek Ürün Minoxidil %5 İhtiyacı Olanlar Buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Minoxidil'i konuya giren arkadaşlar zaten biliyordur..Saç dökülmesine ve saç çıkışı için en etkili ilaçların başında yer alıyor..Bu etkisinden dolayı sakal ve göğüs bölgesi içinde çok etkili sonuçlar veriyor.Ben hem saç hem de sakal için kullandım , hala da kullanıyorum.Sakal sorunum kalmadı ama saç konusunda devamlılık gerekiyor.Bu yüzden devam ediyorum.

    Türkiye'deki markaların pahalı olmasından dolayı , ben İran Pak Darou Minoxidil kullanıyorum.Zaten Minoxidil ham maddesi de İran'da yetişiyor..Piyasanın en eski markası olduğundan dolayı hala etkili ve piyasadan silinmiyor. Abim işi gereği İran'a gidiyor ve her gidip geldiğinde 1-2 koli Minoxidil getiriyor.Ürünü kendim yanı sıra çevremde saç ve sakal sorunu yaşayanlar da kullandığı için bolca getiriyoruz.Ürünün orijinalliğinden yana hiç bir problem yok zira direk Tahran'dan alıyor.Bu gelişinde biraz daha fazla getirdi ve bende forumda bu ürünü kullanan ve orijinallerini bulmada tereddüt yaşayan arkadaşlar için hem uygun fiyattan hemde orijinallikten yana hiçbir problem yaşamamaları adına burada sizlere ürün temini konusunda yardımcı olmak istedim..Şuan için elimde 20 adet Pak Darou var , ancak 1-2 hafta içerisinde eğer talebiniz olursa daha fazla getirteceğim.Yani sizlere aldığınız zaman ileri ki zamanda tekrar istediğiniz zaman , mutlaka yardımcı olacağım..Tedavinizin yarım kalmasını istemem.Ayrıca ürünü saç veya sakal için nasıl kullanacağınızı , en iyi sonuçları ve kombineyi nasıl yapacağınız konusunda sizleri bilgilendireceğim.

    Şüphe duymamanız adına gelen kolilerin fotoğraflarını bağlantıya ekliyorum , içiniz rahat olsun , aldığınız zaman da kontrol edebilirsiniz , hiçbir orijinallik sıkıntısı olmayacaktır.

    Ürünü isteyen arkadaşlarım özel mesaj atabilir ya da mail atarlarsa daha hızlı iletişim kurarız , telefonda görüşürüz alışverişimizi yaparız.

    İletişim maili ahmetemin05@hotmail.com


     Saç ve Sakal Çıkarıcı Tek Ürün Minoxidil %5 İhtiyacı Olanlar Buyursun Saç ve Sakal Çıkarıcı Tek Ürün Minoxidil %5 İhtiyacı Olanlar Buyursun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetemin05 -- 11 Ağustos 2015; 17:31:42 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Soran ve merak eden arkadaşlar için, tekrar ilaçlar geldi, isteyenler iletişime geçebilir..Kargolamasını yapıp gönderebilirim.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Perşembe günü tekrar Minoxidiller gelecektir, isteyen arkadaşlar iletişime geçsin..Forumdan bir çok arkadaşa gönderim yaptım.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Forumdan kimse kullanmamış galiba, yaklaşık 6 ay olmuş ama 1 tane bile yorum yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, forumdan iletişim kurup satın alan onlarca kişi oldu ama konu altında yazmamışlar..İlgili saç çıkarıcı konularına yazmış olabilirler ya da sorunlarını çözdüğü için paylaşma gereği duymamış da olabilirler..

    Şuan elime tekrar yeni ürünler geldi ve elimde fazla Minoxidil var, ilgilenen arkadaşlara gönderim yapabilirim.

    Sakal çıkarıcı Minoxidil ya da Saç çıkarma için Minoxidil konularında araştırma yapabilirsiniz ürün için.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Hocam maille baya yavaş ilerliyo süreç sen en iyisi numaranı bırak buraya ordan ulaşalım sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.