Şimdi Ara

Spotify ücretsiz üyeliklere yeni bir sınırlama daha getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Spotify ücretsiz üyeliklere yeni bir sınırlama daha getiriyor 

     

    Müzik servisi Spotify dünyanın bir çok bölgesinde oldukça popüler hale gelmiş durumda. Özellikle ücretsiz müzik sunmasıyla birlikte bir çok kullanıcıya ulaşan uygulama ödeme yapmayan kişilere reklam gösterimi, şarkı atlama sınırı gibi bir takım kısıtlamalar getiriyordu. Ancak bunlara eklenecek yeni kısıtlama biraz daha can sıkıcı olacak.

     

    Digitalmusicnews'e göre şirket ücretsiz üyeliklerin tüm müzik kataloglarına erişmesine kısıtlama getirecek. Bu olay daha önce Taylor Swift ve Prince gibi sanatçıların müziklerini ücretsiz üyelerin ulaşabileceği servislerden geri çekmesini akıllara getirdi. Ancak işin arkasında yatan sebep bir iki sanatçıdan çok daha fazlası gibi görünüyor. Kaynaklara göre Sony, Universal ve Warner Bros. gibi yapımcı şirketlerle 1 Ekim'de sözleşme yenileyecek müzik servisi bu şirketlerin milyonlarca şarkıya sahip kataloglarını kaybetmemek için baskıya boyun eğiyor.

     

    Spotify ücretsiz üyeliklere yeni bir sınırlama daha getiriyor 

     

    Şirket'in 30 milyonluk zengin içeriğini korumak adına bazı kısıtlamalar getirmesi olası bir ihtimal. Ücretsiz üyeliklerden dinlenen müziklerin sanatçıya çok daha az para kazandırdığını hatırlatalım. Bu durumda sanatçılar ve yapım şirketleri premium üyelik sayısının artacağını ve daha fazla kazanç sağlayacaklarını düşünüyorlar. Sınırlama ile birlikte ücretsiz üyelikler müziklerin bir kısmını (hepsini değil) yalnızca 30 saniyelik demolardan dinleyebilecekler. Bu kısıtlama ne kadar fazla kullanıcıyı premium üyelik almaya yöneltir bilinmiyor ancak hedeflenen rakam 55 milyon. 



    Sizler Spotify'ı kullanıyor musunuz? ücretli üyelik mi satın aldınız yoksa ücretsiz üyelik özellikleri sizin için yeterli mi? böyle bir kısıtlama gelmesi halinde premium satın alır mıydınız?

     

     








  • Bir kaç dolar verip üye olmayacaklar gelmesin diyor kısaca.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone sayesinde premium üyelik aldım 3 ay premium + 3 ay 1.5 gb internet 22 TL eğer bu kampanya olmasa spotify a aylık 10 TL vermem

  • ücretsiz kullanıyorum ve memnunum fakat dinlediğim şarkılara kısıtlama getirirlerse anında kaldırırım uygulamayı, alternatif çok..
  • Sigaram yok ve ayda 1 sigara parasını bu uygulamaya veriyorum. Neredeyse her gün kullandığım bir uygulama ve bazen ucuz olduğunu bile düşünüyorum.

  • Dinlemek istedikten sonra usta internet kullanıcısı için ne reklam nede böyle paralı servisler engeldir. bunları anca içinden çıktığı gibi interneti kullanan internet explorer kullacıları satın alır. :)) Anlayana .. :))

  • Aylık 10 TL bu uygulama için hiçbir şey.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    Dinlemek istedikten sonra usta internet kullanıcısı için ne reklam nede böyle paralı servisler engeldir. bunları anca içinden çıktığı gibi interneti kullanan internet explorer kullacıları satın alır. :)) Anlayana .. :))

    linuxa explorer kurulamıyor ama spotify kurulabiliyor o yüzden explorer kullanamadığımdan olsa gerek demek istediğinizi anlayamadım

    eskiden bende iki şarkı dinliycem diye yok indir yok listele yok şarkı adı görünmüyo bilgisayarda olan telefonda yok ona at ondan sil bunda kalsın... uğraş dur amele gibi spotfy ile yap listeni ister cepten ister bilgisayardan dinle iki tıkla yeni şarkı ekle çıkar böyle hizmet için bu fiyat hiçbirşey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 11 Ağustos 2015; 14:38:45 >
  • Açıkcası böyle bir hizmet karşılığında istenilen ücret son derece uygun.. Hatta ucuz olduğu bile söylenebilir. Ülkemizde içilebilecek en ucuz sigaranın dahi 7-10 TL arasında olduğu düşünülürse ve 1 bardak Kahvenin 4-5 TL Çayın 2-3 TL Fiyatına karşılık 1 Ay boyunca 10 TL gibi bir rakama 30milyonu aşkın zengin bir arşive ve Çevirimdışı Listelerimizi dinleyebilme lüksüne sahip olmak.. 10 TL'lik Sigara içip kendimizi zehirlemekten, 15Krş'luk kahveyi 5TL içip kendimizi Cool Hissetmekten Daha Makul ve alınabilir kullanılabilir geliyor bana.
    İşin birde Destek boyutu vardır.. Sevdiğimiz sanatçıya ufacıkda olsa icra ettiği sanatın karşılığını verebiliriz diye düşünüyorum.

  • Alti ustu 10 lira adamlarda hakli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizy zamaninda böyle bir aptallık yapmıştı ve koca platformun şuanda adı yok! Bence spotifyde aptallik etmesin. Sonuçta android kullanıyoruz istediğimiz sarkiyi en yüksek kaliteden telefonlara indirmenin illa bir yolu bulunur :) spotify çok ugrasmasin böyle güzel. Kırık versiyondan takilmaya devam

  • doymadılar paraya

  • Youtube ne güne duruyor.

  • En para ile 5 lira
  • Deezer candır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen ücretli olması gerekmekte benim kanaatımca, ücretsiz kullanıcılar ve 2 kuruş reklam geliri için büyük şirketler ile riske girmesi, apple gibi rakipler arkasından gelir iken çok büyük risk, ücret ödemek istemeyen korsana devam edecektir zaten . . .ücret ödeyenler için daha kaliteli hizmet verebilecektir. app olarak android de her geçen gün daha da güzelleşiyor, ses kalitesi henüz yakalanmadı zaten . . .

  • Spotify iyi güzel de ses kalitesi çok iyi değil.Ses bana göre kısık geliyor.Onu da iyileştirseler güzel olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 ay önce verdikleri kampanya ile 2 aylık deneme premiumu edindim ve bugün gördüm ki otomatik karttan çekmiş. Evet başta bir duraksadım ama 10tl olmasından dolayı amaaan boşver dedim. Şu an iptal etme bilmemne ne uğraşacağım şeklinde. Zaten bir çok engel çıkacaktır etmek için. Diğer yönden müzik desteği ise hoşuma gittiği için zaten bu konuda da rahatça vazgeçmemi sağladı. Enpara ile önümüzdeki ay daha ucuza alacağım umarım. Bu ayı kaçırdım :) Ve evet almaya devam edeceğim zira çalma listeleri sayesinde hiç bilmediğim ya da bilip de unuttuğum dönemsel olsun tarz olsun şarkıları dinleyebilmek fazlasıyla keyifli. En başta Your Favorite Coffe House ve All out 90's listeleri sağ olsun :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 11 Ağustos 2015; 21:45:43 >
  • arzumuz hep ölü eşekten yana hatta dişlerinede bakarak genç olanından.
    ucrete mantıkla yaklasanlarada kırmızı biber ,ver eksiyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 11 Ağustos 2015; 20:13:15 >
  • Müzik dinlemeyi seven birisi için para bile değil. 10 TL aylık nedirki? Tenezzül edilirmi ayda 10 TL için abidik gubidik sitelerden dosya indirmeye. İndirdiğin yetmiyor, telefona yükle çalma listesi yap. Ne kadar indirirsen indir spotify arşivi gibi bir arşivin olabilirmi? Mümkünmü? Kullanıcı dostu arayüzü, çalma listeleri cabası. Adını duymadığın sanatçılardan enfes şarkılar çelıyor adamlar. Ama ölücüyüz ya biz. 10 TL bile kanımıza dokunuyor! Düşünün 10 TL'yi nerelere vermiyoruzki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.