Şimdi Ara

Cyanogen kullanıcıları 50 milyonu geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Cyanogen kullanıcıları 50 milyonu geçti


     

    Bir yanda CyanogenMod platformuyla gayriresmi olarak, diğer taraftan da Cyanogen OS platformuyla resmi olarak akıllı telefonlarda yer alan Cyanogen, mobil pazarda yeni bir ekosistem olmak adına önemli bir adımı geride bıraktı. 




    Firmadan yapılan açıklamada Cyanogen kullanıcı sayısının 50 milyonu geride bıraktığı ve Windows Phone-BlackBerry ekosisteminin toplamından daha fazla kullanıcı sayısına ulaşıldığı ifade edildi. 




    Firmanın açıklamayı neye göre yaptığı bilinmiyor ancak sadece yılın ikinci çeyreği hesaba katıldığında rakam doğru olabilir. Bu durumda Cyanogen'in kümülatif kullanıcı toplamı çeyrek dönem hesabına uymuyor. Yani her açıdan çok da gerçeği yansıtmayan bir açıklama olmuş.




    Ancak Cyanogen'in kullanıcı tabanını artırması gelecek adına önemli. Eski veya güncelleme dışı kalmış Android cihazlara yeni bir görünüm ve yaşam fırsatı sunan Cyanogen, kendi geliştirdiği çekirdek uygulamalarla da beğeni topluyor. 




    Bu noktadan sonra firmanın CyanogenMod platformu yanında Cyanogen OS için daha çok firma ile ortaklık yapması ve cihazları daha fazla tüketiciye ulaştırması önem taşıyor. Fiyat-performans açısından yüksek değere sahip akıllı telefonlarla işe başlayan Cyanogen, bu stratejiyi devam ettirdiği takdirde pazarda da büyümeye devam edecektir.  

     

     








  • Ah biraz da stabil olsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper17

    Ah biraz da stabil olsa

    Sürekli nightly sürümü dağıtıyorlar haklısınız hocam. Paranoid Rom'da bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski stabilliği yok sanki ama hala iyiler çoğu cihaza veriyorlar Allahtan Özellikle eski samsung cihazları kurtuluyor bu sayede....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper17

    Ah biraz da stabil olsa

    gayet stabil aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilitlenme sorununu da cozebilseler lg 3d de iyi olacakti. Resmi surum artik benim makinede calismiyor bataryayi %0 goruyor ama bunlarin romu tam goruyor

  • Hala en cok kullaniciyi S3'den bulmasina ragmen destekci bulamayip, guncellemeleri kestiler ya ona yanarim. Ozellestirilmis romlarda da gercekten stabiller fakat S3'de hep bir isinma sorunuyla karsilasiyorum biraz sinir bozucu. TouchWiz'de bir saat oyun oyna isinmayan cihaz, custom romlarda 10dk internette takil yaniyor.

  • HTC One X'te 5.1.1 qeyf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • popüler telefonların 1 yıl sonra resmi güncelleme desteği gelmeyince bu devreye giriyor bu açından iyi güzel ama adam gibi tüm telefonlara destek verse 50 milyon yerine 500 milyon kişi tarafından kullanılır duruma gelebilir !
    ama işte 1 gb ram altındaki sistemler android 4 küsüre çakılıp kaldı
    512mb olanlar için firefox OS tan bir süpriz bekleyenlerdeniz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.