Şimdi Ara

Android tabanlı BlackBerry Venice kullanım görselleri sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Android tabanlı BlackBerry Venice kullanım görselleri sızdırıldı


     

    BlackBerry'nin yeterli güvenlik sağlandığı takdirde bir Android akıllı telefon üretebileceklerini belirtmesinin ardından, BlackBerry Venice adında bir cihaza dair iddialar gündeme gelmeye başlamıştı. Cihazın kullanım kitapçığına ilişkin bazı resimler internete sızdırıldı.




    Çift taraftan kavisli ekranı ile Galaxy S6 Edge ve Edge Plus sonrasında piyasada üçüncü cihaz olma özelliğini alacak olan BlackBerry Venice ayrıca tarihteki ilk Android'li BlackBerry cihazı olarak da ayrı bir yere sahip olacak. 




    Görsellerin birisinde Chromecast üzerinden Venice modelinin harici ekranlara görüntü aktarılması anlatılıyor. Diğer görselde ise BlackBerry Hub özelliğinin kavisli ekranda kullanım şekli görülüyor. 




    BlackBerry Venice modelinin Android işletim sisteminin pek çok uygulamasından arındırılmış ve BlackBerry servisleri entegre edilmiş bir halini kullanacağı belirtiliyor. Kurumsal pazarda taban kazanması beklenen modelin kullanıcıları günlük hayatta kişisel uygulamaların olduğu arayüzü, iş hayatında ise bu kısıtlanmış arayüzü kullanacak. 




    5.4 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte kavisli ekrana sahip olan BlackBerry Venice, 6 çekirdekli 64-bitlik Snapdragon 808 yongasetinden gücünü alıyor. 18MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kameraya sahip modelde 3B RAM bulunuyor. Modelin Kasım-Aralık aylarında satışa sunulması bekleniyor.  

     

     








  • Umarım BlackBerry OS'u tamamen bırakmazlar. Android'den ve iOS'tan sıkılan kullanıcılara WP dışında bir sistem kalmıyor çünkü. İyi kötü alternatif oluyor BB OS'ta.
  • İşçilik ve malzeme kalitesi olarak bir çok üreticiden iyi iş çıkaracağını düşünüyorum....Lakin android bu hali ile blackberyy e istenilen mıktarda ivme kazandıramaz...
  • Buna kaç tl fiyat çekerler çok merak ettim :)

  • Ulan yeni z30 aldım umarım bb10 Os hayal olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BB kendi tadını ve Andorid deneyimini birleştirirse tutulur.

  • Gelsinde Passportun fiyatı düşse biraz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni BlackBerry 10 gerçekten çok başarılı. Google Play kurduktan sonra tadından yenmiyor. Android ile yola devam etmesi piyasa adına doğru karar. Fakat bir Android sever olarak BlackBerry 10'un daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Ios stabilitesinde ve kullanıcıya keyif veriyor. Qnx 'in kalitesi zaten ortada. Umarım Android ile birlikte kendi işletim sistemine tamamen son vermez. Diğer yandan Venice' i merakla bekliyoruz. BlackBerry başkadır. ..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

    İşçilik ve malzeme kalitesi olarak bir çok üreticiden iyi iş çıkaracağını düşünüyorum....Lakin android bu hali ile blackberyy e istenilen mıktarda ivme kazandıramaz...

    Bu telefon donanım olarak iyi gelebilir fakat kasası BlackBerry Leap veya Z10 dan daha iyi olmayacak ,plastik kasa ile gelicek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxımum 1400-1500 den girerse tutar ama 2000 i aşarsa işler değişir....

  • BB'nin fiyat politikası belli. 2500den aşağı olacağını sanmıyorum bu cihazın. Sırf bu yüzden kaybediyorlar.. Umarım beni yanıltır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackberyy 10 sistemini kesinlikle bırakmazlar. Zaten CEO açıklama yapmıştı BB10 sistemini geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. Aslında bu cihazı hem BB10 hemde android olarak sunsunlar. Dileyen hangi işletim sistemini seviyorsa alsın.
  • General. kullanıcısına yanıt
    BlackBerry os u bırakırlarsa kendı ayaklarına sıkarlar cunku sırketı ayakta tutan qnx ısletım sıstemı...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.