ChatBlocker, bilgisayarınızda sohbet yapmayı engelleyen bir programdır. Program sayesinde bilindik sohbet programlarının açılmasını engelleyebilirsiniz. İsterseniz sohbet işlemlerini tamamen bitirebilirsiniz, isterseniz sohbet kayıtlarını sabit diske kaydedebilirsiniz. Ayrıca bu kayıtları e-posta adresinize gönderiyor. Kendini gizleyerek sohbet programının tekrar açılmasını engeller.
1.6 MB boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
Baya işime yarayacak bu program, sağol
Sanırım program free değil.Bizde yine arayış olacak Eline sağlık
sağol ret..
sağolasın.
baba süpersiin tam anlamıyllaaa.. aradığımm bi programdıı cok iyi oldu emeğine sağlıkk
Aman diyeyim, inşallah bizim admin bu sayfayı görmemiştir. Portable Live Messenger'la işi götürüyorduk kaçak kaçak. Peki web tabanlı msn sitelerini de engelleyebiliyor mu?
üstat eline sağlık... bu tarz bir şey arıyordum ben de arama yaparken buldum. benim bi sorum olacak.simdi bu programı is yerinde ana makinaya kurup ayarlarını vs. herseyini o makinadan yapıp kullanmak ve kullanıcılara ait bilgisayarları onlara belli etmeden chat programlarını engellemek istiyorum.bu mumkun mu bu program ile??? çalışmıyor bizim çocuklar işyerinde,, kızıyorum napayim
Birisi Neden Sohbet Yapmasını EngeLLerki Yapmak İstemiorsa Yapmasın Zaten Programın Amacını AnLamadım
quote:
Orjinalden alıntı: NeLanKomik
Birisi Neden Sohbet Yapmasını EngeLLerki Yapmak İstemiorsa Yapmasın Zaten Programın Amacını AnLamadım
Dostum kendin için değil.Senin var mı bilmem ama oğlunu engellemek için olabilir mesela.Ya da bir iş yerindeki patron çalışanlarını engelleyebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: NeLanKomik
hacı adamları msnden topluyoruz... calısmak yerine msnde arkadasları ile konusmayı tercih ediyorlar ben de bunları lamak istiyorum hali ile
teşekkürler
saol cok güzel bi proğram tam bana göre bi sorum olcak ben şimdi bu proğramı benim pc başinda olmadiğim zmanlar çaliştircam msn girmesinler die sonradan proğramdan block ayarını yapinca msn açabiliyorum dimi?
quote:
Orjinalden alıntı: unalkoc
saol cok güzel bi proğram tam bana göre bi sorum olcak ben şimdi bu proğramı benim pc başinda olmadiğim zmanlar çaliştircam msn girmesinler die sonradan proğramdan block ayarını yapinca msn açabiliyorum dimi?
Evet.
İstediğin zaman açıp istediğin zaman kapatabilirsin engellemeyi.
Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
quote:
Orjinalden alıntı: unalkoc
Evet.
İstediğin zaman açıp istediğin zaman kapatabilirsin engellemeyi.
saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme