Bildirim
★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (226. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
Kamera 10 üzerinden 8,5
Pil 10 üzerinden 3
Şahsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S.a benim cihazda ayni sorun cikti. Bordomsu leke sorunu.1hafta oldu media market uzerinden garantiye yolladik. Degisim istedik bekliyorum. Gelismelerden birbirimizi haberdar edelim. Bu arada.kvk garantili.
-
quote:
Orijinalden alıntı: brhncglr
S.a benim cihazda ayni sorun cikti. Bordomsu leke sorunu.1hafta oldu media market uzerinden garantiye yolladik. Degisim istedik bekliyorum. Gelismelerden birbirimizi haberdar edelim. Bu arada.kvk garantili.
A.s kvk garantili olduğunu nereden alıyoruz. lekeler artmaya başladı.ekranda çoğalıyorlar. kronik sorun galiba 1-2 gün full oyun oynadım telefeon ısınmıştı.Isındığı için mi oluyor bilmiyorum eskiden öyle bir şey duymuştum galiba.Bizde yollayacağız artık telefonsuz kaldık senden haber gelsin de kaç günde gönderiyorlar bende ona göre gönderirim. eski telefon filan ayarlarım artık.inşallah iyi haber alırsın kardeşim.Telefondan çok memnunum ama böyle sorun çıkarması beni telefondan soğuktu.neyse artık senden haber bekliyorum böyle idare edeceğiz...İyi Geceler
-
suan almayı dusunuyorum kullanan varmı eksi ve artı yönleri neler + olarak kliksa sitesi güvenlimi -
Kardes kutuda yazar garanti firma adi. Max 20 is gunu yasal sure. Ben de cok sevvmistim nazar degdi herhalde. İnsallah tez zamanda hallolur.
Bugün servisteki 19. gün hiçbir şekilde mesaj gelmedi sadece işlemin hızlandırılcağı adına bir mesaj atıldı 5 gün önce ayın 13 de verdim yeni yıla girdik halâ yok cihaz ne haber var ne birşey .
Servise verilme sebebi : Işık sızması ve sızan yerden kırılmaz camın hava alması . -
An itibari ile kampanyaya destek 83 kisiye ulasmistir forumdan ulasabildigimiz XPERİA M5 i SORUNLU 83 kisi desteğinizi bekleriz sanirim insanlar forumu okumuyorlar hala sorululuyor cihaz nasil iyimi diye burada cihazi inceleyip fikirlerini iyi yada kötü olarak yazan insanlarin emeğine saygisizlik yapiliyor kanaatindeyim....
quote:
Orijinalden alıntı: brhncglr
Kardes kutuda yazar garanti firma adi. Max 20 is gunu yasal sure. Ben de cok sevvmistim nazar degdi herhalde. İnsallah tez zamanda hallolur.
Kutudan sony garanti diye var kvk garanti belgesi yok sony kendi garantisi mi oluyor ben nereyi arayacağım sony kendi sitesinden mesaj yolladım ama Cihazı ekleyemiyorum seri no gecersiz -
Dostum ben media market üzerinden verdiğim için pek bilgim yok fakat kvk olma ihtimali yüksektir. -
Ön kamera gece çekimi nasıl?
Arkadaslar ben ve bircok arkadas sorun yaşadık telefonu aldigi gunden beri hala sorunsuz kullanan var mi acaba soyle 2 aya yakin kullanan
quote:
Orijinalden alıntı: LittleMonster
Anlamıyorum ya niye kimse cevap vermiyor. Yardımcı olunmyacaksa bu konunun amacı ne
quote:
quote:
Anlamıyorum ya niye kimse cevap vermiyor. Yardımcı olunmyacaksa bu konunun amacı ne
Hocam daha iki saat bile olmamışBen ön kamerayı çok kullanmadığım için yardımcı olamıyorum ancak başka bir sorunuz varsa yardımcı olmayı düşünüyorum.
daha çıkalı 2 ay olmadı her gün başka bir şey çıkıyor bu cihazda çok ilginç... -
http://m.akakce.com/p/?5562285&o=
Şatişa ciktiktan 1 ay sonra %15 ucuzlayan telefon neden acaba ???? Linkteki telefon sony türkiye garantilidir büyük marka boyle olunmaz bir cok kotu marka bile 1 aylik telefonunda %15 indirim vermez 1 sartla verir onunda sebebini sorun yasayan insanlar biliyor zaten.......
quote:
Orijinalden alıntı: johnny_bravo_
daha çıkalı 2 ay olmadı her gün başka bir şey çıkıyor bu cihazda çok ilginç...
Yeni ne çıktı hocam?
Ben de bu kadar şikayetten sonra bekleme kararı aldım , oysa Sony güven veriyordu. -
Sony bu telefonda batırdı resmen @ilker07
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X