Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.755
Cevap
95
Favori
368.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duez

Arkadaslar kapanma sarja takmadan açılmama sorununu sebekenizi sadece gsme alırsanız düzelir alalı 2 gün oldu 20 den fazla kitlendi ama pes etmedim araştırdım sorun hatla alakalı ve Sonynin telefonu yüklediği arka planda calısan bi uygulama yüzünden sebekeniz kesildiği anda telefon bu uygulama ile kendini kapatıyor ve sarjda olmadıgı sürece açılmıyor.arka planda calısan uygulamanın ismi autopoweroffservice devre dısıda bırakabilirsiniz.yazılımsal bir sıkıntı servise yollamayın sebekenizi değiştirin yeter sadece internet yavas oda 2g oldugu için :)

Merhaba
    Yabancı forumlardada Sizin dediğinizi söylemişler zaten ben denedim faydası olmadı, o autopower off servisi sanırım başka bi işe yarıyor
    2g de kullanacaksanız ben bu telefonu niye aldım, diğer telefon larda da lte etkin ama öyle kapanma falan yok yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kısa bir süreliğine de olsa telefonun olumlu yönlerine odaklanalım istiyorum. Memnun olduğunuz yanları nedir ? Daha verimli kullanmak adına neler yapılabilir ? Tavsiyeleriniz var mı ? ... Biliyorum bu kapanma sorunu gibi bir baş belası varken bu biraz zor olacak ancak işin bu yönünü de unutmamalıyız bence.

Teşekkürler, herkese keyifli ve kapanmanmaksızın telefonu kullanmasını dilerim..

@ghan87@ts2000@DoDoking@44 plaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 16 Aralık 2015; 21:43:03 >
  • Yazdım yine yazıyorum 10 gün oldu hiç bir sorun yok rev4 gold çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: DobloJTD

Yazdım yine yazıyorum 10 gün oldu hiç bir sorun yok rev4 gold çok memnunum

Ne güzel hocam, sizin adınıza çok sevindim. Memnun olduğunuz özellikler nedir ? Performans nasıl ? Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Telefon eşimin ama devamlı bakıyorum elimde yani,2 hafta oldu alalı şimdiye kadar kapanmadı, kamerası çok iyi özellikle ön kamerası,pilide iyi bence günü rahat çıkartıyor ; telefonda ram ve pil düşmanı tüm uygulamalar yüklü çünkü ama stamina modda açık.Benim siyah z3 ile yanyana koyunca m5 gold ben burdayım diyor:)
    Rev3 bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 16 Aralık 2015; 22:05:31 >
    Ekran süresi olarak hat turkcell 4- 4 buçuk saat gibi bir süre alıyorum bana yetiyor ancak geç şarj olan bir telefona göre şarjı çabuk bitiyor performans olarak cihaz bütün uygulamalara tepkisiz kalmıyor çok çok iyi ve hızlı

• Ben tam alacaktim ama kendi kendine kapanma ve sarja takilmadan acilmama sorunu yuzunden vazgeçtim :/ sonyden konuyla ilgili hic açıklama da yok :/

Memnun olduğum yönleri;

-Ekran çok kaliteli, hassasiyet ve kendi klavyesiyle yazı yazmak çok rahat, hassasiyet açısından iphone hissiyatı verdi diyebilirim.
    -Amatör olarak fotografçılıkla uğraşıyorum, telefonda birçok foto edit programı kullanıyorum note 2 de uzun zamandır şikayetçi olduğum çektiğim fotolarda oynama yaptığımda doğru renkleri alamıyordum. Örneğin instagramda paylaştığım bi foto başka bi arkadaşımın telefonunda çok farklı renklerde çıkabiliyordu. M5 bu konuda çok başarılı, hiçbir şikayetim yok bu konuda.
    -Telefon 5.0 olmasına rağmen çok verimli çalışıyor, altta birçok program çalışmasına rağmen hiç kasma yaşamadım.
    -Ses konusunda, kendi playerını hiç kullanmadım poweramp kurup kendi arşivimdeki mp3 ve flac dosyları microsd ile telefonda denedim hemen ve ses konusunda biraz takıntılı birisi ve ayrı olarak mp3 çaları olan birisi olarak M5'i ses konusunda çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Sennhesier px80 ile ilk denemelerim çok başarılıydı.
    -Dış ses konusunda telefonda mono hoparlör mevcut, çıkan ses db olarak yüksek, kalite olarak orta seviyede. M5 modelinde hoparlörün kasanın altkısmına konumlandırılması çok mantıklı olmuş.
    -Kamera için farklı programlar yükledim, camera fx ve google camera gibi, kendi yazılımını pek beğendiğimi söyleyemem. Google camera daha basit ve yalın, mp yüksek olması nedeniyle çekilen fotolar detay konusunda başarılı ama odaklamanın kısmının geliştirilmesi gerekli. Genel olarak başarılı buluyorum.
    -Bazı incelemelerde otg desteği yok denmiş, ben bizzat denedim otg desteği mevcut, benim fotograf makinesindeki fotoları telefona atmam için çok fazla kulandığım bi özellik.
    -Kasa bariz ekrana göre kıyaslandığında büyük ama gerek yan metal çıta gerekte telefonun ince olması nedeniyle benim gözümde tasarımdan kurtardı diyebilirim.
    -Telefon yazılımında samsung gibi firmalarında çok sık başvurduğu fabrika yazılımıyla birllikkte gelen programlar biraz fazla ama bunları uygulama yöneticisinden durdurmak mümkün, ayrıca cihazın kendi tema ve yazılımı tam istediğim gibi sade bir şekilde gelmekte.
    -Cihaza ait kılıf ve ekran jelatini piyasada rahatlıkla bulunmakta, yurtdışından sipariş verip haftalarca beklemeye gerek yok.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, cihazımın kısa zamanda değişimi yapılır ve sinir bozucu kritik sorunlar yeni yazılımla giderilirse cihaz tadından yenmez kıvama gelir..

İyi forumlar.

• Bende gerçekten çok memnunum.. bu forumu okusaydım heralde almaktan vazgeçerdim ama pek araştırmadan gittim aldım iyiki de almışım.. keza araştırıp ince eleyip sık dokuyunca hiçbir telefonu alamaz insan heralde kusursuz bi cihaz yok piyasada.. birazda şans işi bu elektronik.. Tabi 1500tl gömüyoruz cihaza can sıkan problemler olsun istemiyoruz.

Çok şükür ben bu problemlerın hiç biriyle karşılaşmadım ancak sony e emaıl gönderdim defalarca bu sorunlar var en azından fixlicek ufak güncellemeler getirin 5.1 olsun illa demiyoruz diye.. İnşallah gelir kısa zamanda fix güncellemeleri sony eskidende kullandım ilk akıllı telefonlarımdı ve sony cihazlarına sahip çıkıyor.. bi kaç ay sonra bu cihaz hakkında yalnızca olumlu yönlerin konuşulacağını düşünüyorum..

Telefonu gören herkes çok beğeniyor tasarım olsun renk olsun ve özellikle kamerasına hayran bırakıyor.. 3 yıllık note 2 ve Amoled ekran maceramdan sonra IPS ye dönmek biraz garip gelse,ekran cansız gelsede o gerçeklik bu garipliği telafi ediyor..

4.5g uyumlu sim kartı almıştım cihazı alırken aveadan.. kapanma sorunu olan cihazlar belkide nano yada 4.5g uymsuz simkartlar takılı olabilir.. bunuda bi kontrol etmenizde fayda var diye düşünüyorum..
    aynı zamanda 4.5g olayına inanmıyorumda.. ülkede doğru düzgün 3g hizmeti verilemezken 4.5g mümkün değil.. safsatadan ibaret bir durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: medyanet60

Bende gerçekten çok memnunum.. bu forumu okusaydım heralde almaktan vazgeçerdim ama pek araştırmadan gittim aldım iyiki de almışım.. keza araştırıp ince eleyip sık dokuyunca hiçbir telefonu alamaz insan heralde kusursuz bi cihaz yok piyasada.. birazda şans işi bu elektronik.. Tabi 1500tl gömüyoruz cihaza can sıkan problemler olsun istemiyoruz.

Çok şükür ben bu problemlerın hiç biriyle karşılaşmadım ancak sony e emaıl gönderdim defalarca bu sorunlar var en azından fixlicek ufak güncellemeler getirin 5.1 olsun illa demiyoruz diye.. İnşallah gelir kısa zamanda fix güncellemeleri sony eskidende kullandım ilk akıllı telefonlarımdı ve sony cihazlarına sahip çıkıyor.. bi kaç ay sonra bu cihaz hakkında yalnızca olumlu yönlerin konuşulacağını düşünüyorum..

Telefonu gören herkes çok beğeniyor tasarım olsun renk olsun ve özellikle kamerasına hayran bırakıyor.. 3 yıllık note 2 ve Amoled ekran maceramdan sonra IPS ye dönmek biraz garip gelse,ekran cansız gelsede o gerçeklik bu garipliği telafi ediyor..

4.5g uyumlu sim kartı almıştım cihazı alırken aveadan.. kapanma sorunu olan cihazlar belkide nano yada 4.5g uymsuz simkartlar takılı olabilir.. bunuda bi kontrol etmenizde fayda var diye düşünüyorum..
    aynı zamanda 4.5g olayına inanmıyorumda.. ülkede doğru düzgün 3g hizmeti verilemezken 4.5g mümkün değil.. safsatadan ibaret bir durum..

Benim sim kart turkcell ve yeni değişti nano 4.5g
    Bir hafta sorunsuz kullandıktan sonra kapanma sorunu yaşadım
    Telefon kapanma sorunu hariç mükemmel zaten ama durup dururken kapanması can sıkıyor gerçekten

• Kırılmaz ekran bandı takanların hepsin de sağ altta kabarcık kaldı herhalde, eğim mi var orda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

Kırılmaz ekran bandı takanların hepsin de sağ altta kabarcık kaldı herhalde, eğim mi var orda?

Evet başta takarken ben yaptım sandımda maalesef öyle değilmiş. Ama genede devede pire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

Kırılmaz ekran bandı takanların hepsin de sağ altta kabarcık kaldı herhalde, eğim mi var orda?

evet bende hata yaptım sanıyodum ama burda görünce dedim herkeste var.. cam korumada kalıyor orda ufak bişey ama sorun değil göze batmıyor.. yinede saçma bi hata tabi gözden kaçmamalıydı
  • Arkadaşlar daha hiç sorun yaşamadım kırılmaz cam taktırdım hiçbir kabarcık falan olmadı telefonu LTE ye aldım kapanma olmadı şarjıda günü rahat çıkarıyor ama 4 saatte falan şarj oluyor şarj olurkende kullanıyorum telefonu bu arada. Rev4 gold

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanbalta7

Arkadaşlar daha hiç sorun yaşamadım kırılmaz cam taktırdım hiçbir kabarcık falan olmadı telefonu LTE ye aldım kapanma olmadı şarjıda günü rahat çıkarıyor ama 4 saatte falan şarj oluyor şarj olurkende kullanıyorum telefonu bu arada. Rev4 gold

Merhaba
    Kaç gündür kullanıyorsunuz sorunsuz?

• Okudum da son bir hafta yazılanları yok kontrol et yok ışık sızması yok şusu yok busu hakkaten o kadar para vereceksin ve bunlarla ugrasacaksin ağrısız başına dert alacaksin yabi bu telefonu alıp paranla rezil olacaksin. Bnde m5 düşünüyordum ama gelen bu şikayetlerden sonra gittin z2 aldim. Simdide gayet memnunum tabsiyem sudur ki para sizde patron sizsiniz almayin kardesim almayin soyle sorunlu mallari almayin ki sony akıllansın.

• 1 aydır kullanıyorum tek sıkıntı bazen Google Playden atması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telin kutusunu attık. Telefonun kaç rev olduğunu nasıl öğreniriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noah.

Telin kutusunu attık. Telefonun kaç rev olduğunu nasıl öğreniriz?

Ben kutudan bulabildim, başka nerde olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandoora

1 aydır kullanıyorum tek sıkıntı bazen Google Playden atması

Merhaba,
    Sizinki ne renk ve revizyon kaç ?
    Revizyon numarası kutuda alt tarafta yazıyor.
    bilgi verebilir misiniz.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.