Şimdi Ara

John Wick sanal gerçekliğe geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • John Wick sanal gerçekliğe geliyor


     

    Keanu Reeves'in başrolünde oynadığı ve dünya çapında 80 milyon dolar hasılat elde ederek yapımcılarını sevindiren aksiyon filmi John Wick; Lionsgate ve Starbreeze ortaklığı ile sanal gerçeklik oyunu olmaya hazırlanıyor.




    Yapılan açıklamaya göre sanal gerçeklik oyunu John Wick filmini temel alacak ve aynı adı taşıyacak. FPS türündeki oyunun hikayesi Continental Hotel etrafında gelişecek. Ancak hikayenin nasıl işleyeceği konusunda bir bilgi yok. Bilindiği gibi film eski tetikçi John Wick'in intikam mücadelesini konu ediniyordu.




    John Wick oyununa ait kısa bir demo, HTC Vive sanal gerçeklik gözlüğü satışa çıktığında yani yıl sonunda meraklıların beğenisine sunulacak. Orijinal oyun için ise 2016 bahar aylarına kadar beklemek gerekecek.




    John Wick oyunun birden fazla sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olacağı belirtiliyor. Ancak oyunun mobil platformlara gelip gelmeyeceği konusunda net bilgiler yok. O dönemde HTC Vive ve mümkün olursa Oculus Rift piyasaya çıkmış olacak. 




    Muhtemelen bu iki ürün oyunu oynatabilecek. Ancak hali hazırda Samsung VR, Google Cardboard gibi pek çok aksesuar tarzında sanal gerçeklik gözlüğü bulunuyor. Bunlar da oyunun kapsama alanında ise mobil platformlara gelmesi kaçınılmaz. İlerleyen aylarda oyunla ilgili daha detaylı bilgiler paylaşılacak.  

     

     







  • Cardboard geçen gün eline geçti görüntü kalitesini pek beğenmedim içinden çıkan lensler dandik geldi biraz fhd cihaz da kullanıyorum. Düzgün bir deneyim için kaliteli lens+2k ekran gerek.

  • John Wick tetikçi olm.

  • İçerik lazımdı bu gözlüklere, çözülecek sanırım bu sıkıntı da, değmeyin sonra keyfine

  • bu gözlüklerin sıkıntısı içerikti,onu da güzelce hallederlerse sıkıntı kalmaz...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.