Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: @@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobilim >> Ses ve Görüntü Sistemleri >> Cevap: @@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gs_serkan

23 Temmuz 2008, 19:51:26  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: aht38

merhaba arkadaslar bende aranıza ynı gırdım ama bendekı teyp sony CDX-GT250s 4*52w bayağı gçlü kumandasıda 151 kodlu ama bendeki sorun biraz farklı ben cd çalışırken veya mp3 çalarken şarkı numarası ile seçim yapamıyorum yani 220 parçalık mp3 cd sinde takınca 1 den başlıyo 115 içalacaksan hapı yuttun tek tek 115 töbe olmuyo. muhtemelen ben kullanmayı bılmıyorumdum dedım cunkı koskoca sony onuda dusunmustur herhalde. yadımcı olursanız sevınırım. herkeze ıyı gunler

slm arkadaş.bende gt-200 kullanıyorum 2 senedir.senin anlatmak istediğin evdeki vcd lerde hangi şarkıyı istiyosan kumandadan numarayı yazıp getiriyosun değil mi ? onu sony oto ünitelerinde ve benim bildiğim başka markalarda da yapamazsın.Sana tavsiyem sevdiğin şarkılardan oluşan 1 cd yapman ve ilk çıkmasını istediğin şarkının başına cd yi yapma aşamasında # işareti koyman

örnek :

CD >
#1 MÜSLÜM GÜRSES-evlat****
#2 MÜSLÜM GÜRSES-meselem**** :)
AJDAR-çikita muz****
BERDAN MARDİNLİ-senden çocuk peydahlamak istiyorum****

gibi

dikkat ettiysen # girdiğimiz parçalar hangi harfle başlarsa başlasın cd takınca ilk çıkacak parçalardır.diğerleri A dan başlayarak alfabetik sıraya göre gidecektir.

Fatih_Law

2 Ağustos 2008, 24:36:33  

Arkadaşlar 616 U ile 414 U arasında kullanışlılık açısından bir karşılaştırma yapmıştım..İlgilenenler buyursun,faydalansınlar arzu ederlerse: http://www.daihatsuaskina.com/forum/cd-radyo-calar-tavsiyeler-t143.html

Yüreğimizden geçenler; adımlarımıza dökülmeli..!

Daihatsu Sirion 2004 1.3lt 102hp
harbiyim

5 Ağustos 2008, 23:57:09  

arkadaşım benim de 414 ün kullanma klavuzuna ihtiyacım var harbiyim06@hotmail.com bana yazarsan memnun olurum istersen fax numarası vereyim ya da kargo ücreti alıcıya yani bana ait olmak üzere postalayabilir misin dediğim gibi cevap verirsen sevinirim

Fatih_Law

9 Ağustos 2008, 3:15:40  

Dostum ben 616 U kullanıyorum..Fakat senin için 414 U modeline de baktım net.ten....Türkçe klavuzunu bulamadım ama ingilizcesini fln istersen: http://www.sony.com.tr/product/ica-cd-tuners/cdx-gt414u#pageType=manual

Yüreğimizden geçenler; adımlarımıza dökülmeli..!

Daihatsu Sirion 2004 1.3lt 102hp
Prokizya

Sisteme Gözat

15 Ağustos 2008, 9:46:56  

Spot sony kullanıcılarının radyodan şikayeti var mı ?

"Ya Rab, Senden gelecek her hayra muhtacım"

Çanakkale Şehitliğine sanal gezi.
Niyet hayr, akıbet hayr.
SweetBoyJNR

22 Ağustos 2008, 14:47:56  

Bende aranıza Alpine Den sonra katıldım biraz once 269 ytlye cdx gt 424u aldım :P araba şuanda artvinde gelince alpine ile deiştiricem

Muhtaç oLduğun Kudret,DamarLarındaki asiL kanda Mevcuttur! M.K.Atatürk
er@ser

24 Ağustos 2008, 24:53:43  

merhaba arkadaşkar asagıda seti aldım cok araştırmaya fırsatım olmadı bu seti böylece bağlatmak istiyorum amfi kullanmadan daha bağlatamadım sizce nasıl bir ses alırım iyi bir tercih yapmışmıyım?

teyp sony cdx-gt620U
hoparlör sony xs-f 6925
hoparlör sony xs-f 1725
tweeter sony xs-h 03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er@ser -- 24 Ağustos 2008; 12:52:08 >

SweetBoyJNR

24 Ağustos 2008, 21:28:56  

quote:

Orjinalden alıntı: er@ser

merhaba arkadaşkar asagıda seti aldım cok araştırmaya fırsatım olmadı bu seti böylece bağlatmak istiyorum amfi kullanmadan daha bağlatamadım sizce nasıl bir ses alırım iyi bir tercih yapmışmıyım?

teyp sony cdx-gt620U
hoparlör sony xs-f 6925
hoparlör sony xs-f 1725
tweeter sony xs-h 03

amfi olmadan hiç bi werim alamazsınız hatta biraz zorlarsanız mid takımı we 6925 leri yakarsınız ben şahsen teyip çıkısına 2 adet blaupunkt mid takımı bağladım 1 tanesi yandı size jbl 75.4 gibi amfiler öneririm

Muhtaç oLduğun Kudret,DamarLarındaki asiL kanda Mevcuttur! M.K.Atatürk
SHARKY

25 Ağustos 2008, 13:36:15  

dostum bende aynı teyp
blaupunkt gtx693 oval kolon
blaupunkt gtc 172 component var ama crosover yok
bir takım jbl gt17 tweteer var en ufak sorun yok anfısız suruyorum hepsını gumbur gumbur calıyor
ne yanma ne bir sorun mosfetler baya guclu
sonynın yaklasık en uzun 6 saat dınledım sıfır sorun

ilty01

30 Ağustos 2008, 17:54:20  

bugun 160 ytl ye bir SONY 4800 mp3 calar satın aldım... video cd de oynatıyor. görüşlerinizi alsam ii olr hatamı ettm sizce?

er@ser

1 Eylül 2008, 19:19:18  

arkadaşlar yukarda resimlerini gördüğünüz sistemi bağlattım harika oldu ben böyle ses görmedim arkadaşlar bagajda woofer mı var diyor.

SHARKY

6 Eylül 2008, 1:00:01  

eraser dostum hayırlı olsun sistemin
alt menuden loud ozellıgını actınmı 670us,in?

SHARKY

7 Eylül 2008, 12:34:50  

sonynin yeni usb ve animasyonlu CDX-GT828U modeli satısa cıkmıs 670us modelının aynısı sadece animasyon farkı var

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=CDX-GT828U

Ekteki dosya (1)

bitter end

25 Eylül 2008, 1:53:22  

selam arkadaslar

Uzun süredir arabam için arka kapılara hoparlor bakıyorum , tavsiyenize ihtiyac var..arac astra , aracın kendı teyibi degişmeyecek , ancak arka kapılarda hoparlor olmadıgı ıcın bana fena ses vermeyen bişiler lazım..gümbür gümbür ses beklentısı yok , kaliteli , tatmınkar bi 16 ve 13 cmlık hoparlor tevsıye edermisiniz.

Teşekürler

Sony32D3000 Lcd \ Samsung HTTP 75 HomeTheater \ Sony T7 digital cam.\ Logitech X540 \ HP DV6750ET \ Delonghi EN660 latissima rot \ İpod 3GN 4gb.\ dyson dc 23
commonhas

25 Eylül 2008, 4:35:22  

arkadaslar iki mesaj önceki teyp e benzer bi teyp aldım amerikadan . dun geldim turkıyeye taktırdım hersey hos guzel de radyo ayarına gelınce 87 frekansından sonra 88 oluo sonra 93 e atlıo .bunun nedenı ne olabılır acaba .teyp ı takarken radyo ıle ılgılı bı baglantısı olcagını da dusunmuorum acıkcası .bu konu ıle dusuncesı olan arkadaslar varsa tavsıyelerını beklıotum sımdıden tesekkurler ...

commonhas

25 Eylül 2008, 4:38:00  

bu arada modelim cdx-gt705dx

audiocu

25 Eylül 2008, 5:21:49  

quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

selam arkadaslar

Uzun süredir arabam için arka kapılara hoparlor bakıyorum , tavsiyenize ihtiyac var..arac astra , aracın kendı teyibi degişmeyecek , ancak arka kapılarda hoparlor olmadıgı ıcın bana fena ses vermeyen bişiler lazım..gümbür gümbür ses beklentısı yok , kaliteli , tatmınkar bi 16 ve 13 cmlık hoparlor tevsıye edermisiniz.

Teşekürler

13 cm:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2817&k_id=459&kn=PIONEER

16cm:http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4466&k_id=459&kn=PIONEER

linktekiler pahalı ancak doğubankta çok daha ucuza bulabilirsin

2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı KAYSERİ...................Arızalı Oto Amfileri Satın Alınır!!...
PIONEER DEH 7950 UB ANA ÜNİTE
PIONEER TSA172C MİD TAKIMI
CADENCE TXA 3004 MİD AMP.

cengooo

1 Ekim 2008, 22:35:19  

arkadaşlar usb li sony almak istiiyorum 2 model arasında kaldım sizce hangisini alayım

SONY CDX GT670
SONY CDX GT470

gunescan

2 Ekim 2008, 2:54:03  

Arkadaşlar saygılar. Ford Focus 2004'e takmayı düşünüyorum SONY CDX-GT620U. Hiç takan taktıran var mı Focus'a bu teyplerden? Bu kontak açma kapama meselesi aklıma takıldı. Şimdi orjinal teyp çalarken motoru stop ettiğimde teyp kapanıyor. Teybi tekrar açabiliyorum kontak kapalı iken ve açtığımda "1 HOUR" yazıyor. yani 1 saat en fazla çalıyor akü sebebiyle. Yani bu yeni alacagım sony'de de aynen bu şekilde olur mu uygun baglandıgı takdirde? Tabi 1 saat olayı aynen olamaz da.. Yani anlatabildim umarım. Bi de teyp çerçevesi lazım, bi de ford servisinde takarlar mı, kapılarda 2x12 ve 2x15 watt var galiba. şimdilik sadece teyp düşünüyorum çünkü araba babamın. Ses nasıl olur sizce?.. Şu anda ses bas fena degil orjinal tesisatlara göre. Önerir misiniz?
Saygılar.

gunescan

3 Ekim 2008, 10:33:19  

yok mu cevap vercek olan?

gunescan

3 Ekim 2008, 18:38:19  

valla millet cevap verene kadar aldım gözümü karartıp. artık nasip. yarın taktıracagım.

Prokizya

Sisteme Gözat

5 Ekim 2008, 16:40:56  

quote:

Orjinalden alıntı: gunescan

valla millet cevap verene kadar aldım gözümü karartıp. artık nasip. yarın taktıracagım.

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Siz hızlı çıktınız millet aylarca araştırıyor ki bana da öyle oldu en son pioneer 5050UB aldım. :)

"Ya Rab, Senden gelecek her hayra muhtacım"

Çanakkale Şehitliğine sanal gezi.
Niyet hayr, akıbet hayr.
gunescan

5 Ekim 2008, 17:36:20  

Teşekkür ederim.
Bu arada çerçeveyle birlikte 50 lira takma parası verdim. Orijinal Focus hoparlörler ile gayet güzel oldu. Hoparlörlerin bu kadar iyi olduğunu hiç düşünmezdim Merak edenler için yazıyorum belki focus için düşünen vardır diye. İsteyen olursa resimleri koyabilirim. Mp3lerin kalitelerine baglı olarak ses kalitesi değişken. Bazıları çok baslı bazıları çok tizli falan.. 320 kbps olsa süper güzel ses gelir heralde. Ama Audio cdlerde mükemmel oldugu anlaşılıyor ses çıkışının. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Beko bayisinden 420 ytl / 10 taksite aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunescan -- 5 Ekim 2008; 17:35:07 >

zaross

25 Ekim 2008, 4:21:06  

13cm hoparlor almak istiyenler plippoyu ve pioneeri bir satıcıda dinlesinler ben dinledim direk plippoyu aldım basslari daha iyi veriyor tizler pioneerle aynı. fiyatıda pioneerın yarısı.

amd 3000+@2457mhz epox npa3j xfx 8600gt xxx ed. kasa asus 300watt kingston 2*1gb samsung 940bw
by*cambaz

24 Kasım 2008, 16:13:42  

Arkadaşlar Sony CDX-L580X teybim almanyadan hediye geldi.Teybin kumandasını orada unutmuşlar.Ancak yazın gelebilir.Bu teybin tuş takımının ışık renkleri değişiyor mu?Birde ayar menüsüne nereden girebilirim.Kumandanın üzerinde menü tuşu var ama kumandasız menüye giremiyorum.

Edit:Kumanda RM-X114.Bir elektronikcide fiyatını sordum 65 ytl dedi

Orijinal boyut için tıklatın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
gunescan

24 Kasım 2008, 22:32:50  

"SEL" tuşuna uzunca basmayı denedin mi?

by*cambaz

25 Kasım 2008, 16:37:14  

quote:

Orjinalden alıntı: gunescan

"SEL" tuşuna uzunca basmayı denedin mi?

Evet denedim.Bütün tuşlara uzunca bastım fakat giremedim menüye.Tuş takımı ışık renkleri değişir mi acaba?Esas amacım ışık renkgini değistirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by*cambaz -- 25 Kasım 2008; 16:38:37 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
dj-shark

23 Şubat 2009, 3:35:28  

Sa sont gt424u teyp aldım 15 20 dakiak sonra hiçbirşey sarkı vs değiştmetince demo menüye gecıyor sarkı falan değiştirdigimde böyle bir sroun yok acık kalma ihtimaline karsı kormumamı bu yoksa sorun mu var

birde beyler bu teyin ekran erengi yeşil olyor mu oluyorsa nasıl
Teşekkürler

ss
esen38

10 Mart 2009, 10:53:34  

merhaba arkadaşlar ben yeni teyp aldım sonny cdx470u spot ürün ön kafayı cıkarırken takılıyor teyp biraz içeride kaldı ondan dolayımıdır acaba

esen38

11 Mart 2009, 13:34:54  

SONY 424U tukce kullanım kılavuzu nerden bulabilirim...

otomüzik

16 Mart 2009, 18:55:28  

fazla içeri girdiyse ondan takılıyodur montajcınız biraz öne çeksin
quote:

Orjinalden alıntı: esen38

merhaba arkadaşlar ben yeni teyp aldım sonny cdx470u spot ürün ön kafayı cıkarırken takılıyor teyp biraz içeride kaldı ondan dolayımıdır acaba

wings35

20 Mart 2009, 24:19:07  

quote:

Orjinalden alıntı: esen38

pioneer al dedik sana :) ama sen dinlemedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 20 Mart 2009; 12:13:32 >

noface_84

4 Nisan 2009, 11:55:30  

beyler sonynin sd cardlı bir modeli varmı?

blacksea

21 Nisan 2009, 15:53:58  

sony 424u modeli kullanıyorum,
usb yada cd den çalarken parcanın adını klasörde ne yazıyorsa yazıyor sonra bir 10-15 saniye sonra ekran
cd-1 vb gibi görünüme geçiyor.
birde Component hoparlör takımı dusunuyorum 16,5cm kapı içi, anfim mevcut , öneriniz var mi ?

sony 424u teypin saat ayarı nasıl yapılır acil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea -- 5 Mayıs 2009; 10:44:03 >

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
tyrant_666

4 Mayıs 2009, 15:15:33  

arkadaşlar kullanmakta olduğum passat ta http://urun.gittigidiyor.com/SONY-CDX-GT220-OTO-CD-MP3-CALAR-ASGARISIZ-1-TL_W0QQidZZ16360908 bu oto teybim var ön kapılarda passatın orjinal hoparlörleri arkalarda da Harward 440 Watt 2 tane hoparlörüm mevcut. Ben 1 tane bagaja kabinli subwoofer 1 tane de amfi düşünüyorum. yalnız elimde 300-350 TL param var bu bütçeyle en iyisi ne olabilir. Ya da sizce subwoofer yerine 2 tane pioneer oval mi alsam 440 wattlık ne dersiniz? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

tural.i

7 Mayıs 2009, 24:51:29  

quote:

Orjinalden alıntı: blacksea

usb yada cd den çalarken parcanın adını klasörde ne yazıyorsa yazıyor sonra bir 10-15 saniye sonra ekran
birde Component hoparlör takımı dusunuyorum 16,5cm kapı içi, anfim mevcut , öneriniz var mi ?

bende de gt670 var daha bu haftasonu aldım, meraktan hemen açtım kullanma kılavuzunu baktım. o dediğin demo olayı ve kapatılabiliyo, kapatmak için:
ses ayarının üstüne basıyosun ya şarkı seçerken falan, işte oraya basılı tutacaksın birkaç saniye, bi menü açılacak aynı tuşa her bastığında menüdeki başka bi seçeneğe geçer. ordan demoyla ilgili bi seçenek olması gerek ve saat ayarı da ordan yapılıyo.

laska

8 Mayıs 2009, 22:40:45  

quote:

Orjinalden alıntı: tural.i

quote:

bende de gt670 var daha bu haftasonu aldım, meraktan hemen açtım kullanma kılavuzunu baktım. o dediğin demo olayı ve kapatılabiliyo, kapatmak için:
ses ayarının üstüne basıyosun ya şarkı seçerken falan, işte oraya basılı tutacaksın birkaç saniye, bi menü açılacak aynı tuşa her bastığında menüdeki başka bi seçeneğe geçer. ordan demoyla ilgili bi seçenek olması gerek ve saat ayarı da ordan yapılıyo.

hayırlı olsun, nereden aldın. aynı makinadan ben de düşünüyorum. baktıgım kadarıyla sony magazalarında o ürün yok. gg da var, dogubank a bakmadım orada da olabilir. nasıl ürün memnun musun, özellikle usb kullanımı nasıldır.

aldığın yerde garanti durumu nasıldı? bir de fiyatından bahsedersen cok faydalı benim için

tural.i

9 Mayıs 2009, 22:31:13  

quote:

Orjinalden alıntı: laska

quote:

quote:

hayırlı olsun, nereden aldın. aynı makinadan ben de düşünüyorum. baktıgım kadarıyla sony magazalarında o ürün yok. gg da var, dogubank a bakmadım orada da olabilir. nasıl ürün memnun musun, özellikle usb kullanımı nasıldır.

aldığın yerde garanti durumu nasıldı? bir de fiyatından bahsedersen cok faydalı benim için

mavi bilgisayardan aldım ben geçen hafta. sitesindede var istersen. link bu ama stokta kalmamış galiba:
http://www.mavibilgisayar.com/ud/13073

valla alette memnun olunmucak bi özellik yok. usb dersen süper diyebilirim. takıyosun ve çalmaya başlaması 1-2 saniye sürüyo. en ufak takılma yok.
usbdeki klasörlerin ve şarkıların arasında gezineiliyosun istediğin şarkıyı seçmek için ve bu arada dinlediğin şarkı çalmaya devam ediyo. cd sürücüsüne takan elektrikçi çok yavaş olur dedi ama alakası yok. cdyi takıyosun okuması 3-4 saniye sürüyo çalmaya başlıyo hemen.
3 tane amfi preout var amfi bağlamak için. bazı yerlerde 2 çıkış diyolardı ama arkada kocaman 3 tane rca çıkış var ve aletin üstündede yazıyo zaten.
ses çıkışı çok net ama ben öyle sesi ne kadar çıkıyo ne kadar bass veriyo diye deneyemedim çünkü arabanın orijinal hoparlörünün dayanacağını sanmam zaten benim hoplar bass da veremiyo.
mavide fiyatı ggden ucuzdu ve garantisi var, getiren firma tarafından ( sunika elektronik diye bi firma getirmiş, garantilerini ne kadar güvenilir bilmem ama gerekirse mavinin başını ağrıtırız )
radyosu düzgün çalışıyo. cihaz amerika versiyonu ama avrupa için de frekans seçeneği var. öyle tek frekanslarda durup diğerlerinde durmama gibi bi sorunu yok. benim için gereksiz ama başkaları için gereklimidir bilmem; rds yok.
önde aux girişi var ama denemedim daha.

sonuç olarak özellikleri, kullanım rahatlığı ve hızlılığı bakımından verdiğin parayı hakediyo ve görünüşü de çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tural.i -- 9 Mayıs 2009; 22:34:34 >

laska

10 Mayıs 2009, 1:00:15  

quote:

quote:

quote:

quote:

mavi bilgisayardan aldım ben geçen hafta. sitesindede var istersen. link bu ama stokta kalmamış galiba:
http://www.mavibilgisayar.com/ud/13073

valla alette memnun olunmucak bi özellik yok. usb dersen süper diyebilirim. takıyosun ve çalmaya başlaması 1-2 saniye sürüyo. en ufak takılma yok.
usbdeki klasörlerin ve şarkıların arasında gezineiliyosun istediğin şarkıyı seçmek için ve bu arada dinlediğin şarkı çalmaya devam ediyo. cd sürücüsüne takan elektrikçi çok yavaş olur dedi ama alakası yok. cdyi takıyosun okuması 3-4 saniye sürüyo çalmaya başlıyo hemen.
3 tane amfi preout var amfi bağlamak için. bazı yerlerde 2 çıkış diyolardı ama arkada kocaman 3 tane rca çıkış var ve aletin üstündede yazıyo zaten.
ses çıkışı çok net ama ben öyle sesi ne kadar çıkıyo ne kadar bass veriyo diye deneyemedim çünkü arabanın orijinal hoparlörünün dayanacağını sanmam zaten benim hoplar bass da veremiyo.
mavide fiyatı ggden ucuzdu ve garantisi var, getiren firma tarafından ( sunika elektronik diye bi firma getirmiş, garantilerini ne kadar güvenilir bilmem ama gerekirse mavinin başını ağrıtırız )
radyosu düzgün çalışıyo. cihaz amerika versiyonu ama avrupa için de frekans seçeneği var. öyle tek frekanslarda durup diğerlerinde durmama gibi bi sorunu yok. benim için gereksiz ama başkaları için gereklimidir bilmem; rds yok.
önde aux girişi var ama denemedim daha.

sonuç olarak özellikleri, kullanım rahatlığı ve hızlılığı bakımından verdiğin parayı hakediyo ve görünüşü de çok güzel.

tecrübelerin için cok tesekkur ederim. baya yararlı bilgiler verdin. mavi bilgisayar hiç aklıma gelmemişti. onunla da lgileneyim.

bu kadar özelliği olan bir alete neden rds koymamışlar anlamadım. o da olsaydı tadından yenmeyecekti!

laska

10 Mayıs 2009, 1:35:39  

tural bey bahsettiğin mavi bilgisayar istanbul-meciyekoydeki mavi bilgisayardan farklı mı acaba? sitede istanbul magazası görünmüyor. yoksa buradaki mağazaya bişey mi oldu?
şu anda cardfinans ve asya karta indirim var, bitmeden stoklara girse keşke. p.tesi aryıp konuşmayı düşünüyorum

tural.i

10 Mayıs 2009, 13:47:27  

cd çaların tam model ismi cdx-gt670us sonundaki us amerika versiyonu olduğunu belirtiyo bildiğim kadarıyla ve amerkada rds yok. o yüzden rds koymamışlar. valla bence rds pek de önemli değil. araba kullanırken radyonun ekranında ne yazıyomuş ona bakmıyorum ya. hem radyo dinlemiyorum bile, tak 8 gblik usb hatta 4 bile çok çok yeterli, istediğin kadar şarkı at içine dinle.
mavi bilgisayar bizim bildiğimiz mavi bilgisayar, ben ankara da 100. yıldaki şubesinden aldım aleti. inşaallah girer stoklara en yakın zamanda. zira gittigidiyor daki fiyatlardan bile ucuzdu.

tural.i

10 Mayıs 2009, 13:51:21  

bu arada para olayını halledebilirsem woofer+amfi takviyesi yapmayı düşünüyorum. taktırabilirsem wooferla nasıl bi performansı var, onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırım size.

laska

10 Mayıs 2009, 21:07:37  

quote:

bu arada para olayını halledebilirsem woofer+amfi takviyesi yapmayı düşünüyorum. taktırabilirsem wooferla nasıl bi performansı var, onunla ilgili izlenimlerimi de aktarırım size.

bende zaten sony cd çalar vardı, zamanında çok para verip almıştım. gündüz vakti uçurdular orjinal teyibi geri takdım ama nerde eski performans..

eski halinde arkada oval kenwood, önde 13cm sony kompozit. çok markalı olmayan bir anfi ve woofer vardı. yanlış hatırlamıyorsam 25cm woofer, 600watt gibi bişeydi. ben bass seven bir kişiyim, teyibin arka çıkışını subwoofer yapıyordum (ayarlardan değiştirilebiliyordu, muhtemelen gt670de de değişiyordur) fazlası ile yetiyordu. aracıma binen insanlardan bass dan rahatsız olanlar oluyordu.

anfi-woofer çok farkettiriyor. arkadaki ovaller anfiden besleniyordu, önler doğrudan teypden gidiyordu.

eski günlerime geri dönmek istiyorum

tural.i

11 Mayıs 2009, 10:27:50  

gt670te arka-sub diye değiştirmeye gerek yok çünkü ön-arka-sub çıkışları ayrı ayrı mevcut. woofer+amfi olayına giresim çok var ama istediğim gibi bişey bulamadım daha. şöyle bişey var aslında ama nasıl bass verir bilmediğim için almaya çekiniyorum:

http://urun.gittigidiyor.com/Kendinden-anfili-Steel-mate-BASS-wofer-anfi_W0QQidZZ16420437

diğer kendinden amfili seçenekler de çok tuzlu. napacağız bakalım.

laska

13 Mayıs 2009, 1:50:17  

gt 470 te rds var mı acaba bilen-kullanan var mı

tural.i

13 Mayıs 2009, 24:30:49  

quote:

gt 470 te rds var mı acaba bilen-kullanan var mı

olduğunu hiç sanmıyorum çünkü o model de amerika versiyonu olması gerek. gt270 gt470 gt670 bunlar hep amerika için üretilmiş modeller diye biliyorum ve rds olmuyor o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tural.i -- 13 Mayıs 2009; 12:35:31 >

__eFe__

13 Mayıs 2009, 19:42:42  

Merhabalar...

SONY CDX-GT23 alıp ve aracın orjinal 6 hoperlörünü anfi kullanmadan uygun Sony yada Pionner hoperlörlerle değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle çok fazla aman aman bir beklentim yok.Sadece orjinalinden biraz daha iyi olmasını istiyorum.Sizce işe yarar mı bu değişim?

Teşekkürler...

<<< Doblo Team >>>

2006 Doblo Combi 1.4 Fire Active Crono Gri Benzin/LPG
tural.i

14 Mayıs 2009, 12:29:58  

quote:

Orjinalden alıntı: __eFe__

Merhabalar...

SONY CDX-GT23 alıp ve aracın orjinal 6 hoperlörünü anfi kullanmadan uygun Sony yada Pionner hoperlörlerle değiştirmeyi düşünüyorum.Öyle çok fazla aman aman bir beklentim yok.Sadece orjinalinden biraz daha iyi olmasını istiyorum.Sizce işe yarar mı bu değişim?

Teşekkürler...

aracın hoparlörleri kaliteliyse yeterince baya bi değişim olur. ses eskisine göre çok daha net ve canlı olur emin ol(bende öyle oldu). hoparlörlerin boyutları da 17cm ise baya bi bass da alabilirsin. ama 6sını birden beslemek nasıl olur bilmiyorum, teypde 4 çıkış var çünkü. ha bu 6sından 2si tweeter falansa sorun olmayabilir.

__eFe__

14 Mayıs 2009, 13:16:37  

Teşekkürler cevap için.

Araç doblo,üzerinde orjinal hoperlörleri var.Sadece orjinal hoperlörlerini çıkartıp yerine yeni alacağım hoperlörleri takmayı düşünüyorum.Kapılar için 2 tane 16.5 cm veya 17 cm lik,ön ve arka için de 4 tane 10 cm lik almayı düşünüyorum.Fakat almayı düşündüğüm CD çalar üzerinde 4 x 45 w yazıyor.Acaba biraz sese yüklendiğim zaman teybi yakma falan olur mu diye bi korkum var açıkçası.

<<< Doblo Team >>>

tural.i

15 Mayıs 2009, 13:16:12  

quote:

Teşekkürler cevap için.

Araç doblo,üzerinde orjinal hoperlörleri var.Sadece orjinal hoperlörlerini çıkartıp yerine yeni alacağım hoperlörleri takmayı düşünüyorum.Kapılar için 2 tane 16.5 cm veya 17 cm lik,ön ve arka için de 4 tane 10 cm lik almayı düşünüyorum.Fakat almayı düşündüğüm CD çalar üzerinde 4 x 45 w yazıyor.Acaba biraz sese yüklendiğim zaman teybi yakma falan olur mu diye bi korkum var açıkçası.

teybi yakacağını hiç sanmıyorum ama 10 cmliklerden 4 tane almanın gereği yok. teyp 4 çıkışlı 6 hoparlör takınca fazladan bi performansı olmaz hatta performansta düşüş bile olabilir. 4 tane hoparlör (10cm*2 ve 17cm*2 olarak) yeterli olur kanısındayım. takılacak yer uygunsa 10 cm yerine 13 cm de kullanılabilir çünkü 10 cmlik hoparlörlerin bass performansı çok düşük oluyo. kendimdekilerden biliyorum

__eFe__

15 Mayıs 2009, 15:43:58  

İlginize teşekkürler...

<<< Doblo Team >>>

laska

15 Mayıs 2009, 18:10:22  

quote:

Teşekkürler cevap için.

4 tane 10 cm bana hiç mantıklı gelmedi.
sana tavsiyem öne ve arkaya 16-17 cm kaliteli bişeyler al. imkanın varsa bunları 5 kanal anfi ve çok fazla büyük olmayan bir woofer ile besle. sonucunda cok şaşıracaksın.

bu kadar masrafa değer mi diyeceksin? zaten masrafın çoğunu göze almışsın. üzerine 1 anfi 1 woofer ekle, bişeyler yaptığına değsin

tural.i

15 Mayıs 2009, 20:35:44  

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için.

4 tane 10 cm bana hiç mantıklı gelmedi.
sana tavsiyem öne ve arkaya 16-17 cm kaliteli bişeyler al. imkanın varsa bunları 5 kanal anfi ve çok fazla büyük olmayan bir woofer ile besle. sonucunda cok şaşıracaksın.

bu kadar masrafa değer mi diyeceksin? zaten masrafın çoğunu göze almışsın. üzerine 1 anfi 1 woofer ekle, bişeyler yaptığına değsin

hocam masrafın çoğunu göze almışsın diyosun da, 4 tane hoparlöre vereceği para olsun olsun 250 tutar ama güzel bir anfi artı güzel bir woofer 500den aşağı kurtarmaz. güzel olacağına lafım yok ama mali boyutu kasarmı onu da katmak lazım hesaba.

laska

15 Mayıs 2009, 22:58:14  

aslında sen de haklısın.. onun için biraz masraflı olacak. arkadaş yeni bir sistem kurmaya çalısıyor, fikrimi beyan etmiştim. dediği cd çalar ve 4 tane güzel kolon gayet işini görür aslında. hatta "bu bana fazlası ile yeter" diyecektir. zaten cıkışlar 52*4. azımsanmayacak derecede yüksek.

arkadaşa bir seçenek daha sunayım, aklına hangisi uyarsa onu yapsın.
ön taraflar doğrudan teypden beslensin, aracına 1 tane anfi (4 kanallı olabilir) alsın, (önceki dediğimden daha ucuz) teybin arka cıkışı anfiye gelecek, anfiden arka kolonlara ve woofer a gidecek. ben bu şekilde kullanıyorum, tavsiye de ederim. bu şekilde kısmen daha az masraf cıkacaktır.

dediklerimin hiç birini yapmayıp teyp+4 hoparlor de gayet işini görür.

__eFe__

15 Mayıs 2009, 23:24:16  

Önerileriniz için teşekkürler.şimdilik sadece bir CD çalar alacağım heralde.

<<< Doblo Team >>>

laska

16 Mayıs 2009, 21:08:31  

imkanın varsa usb li al, büyük kolaylık

tural.i

16 Mayıs 2009, 22:25:46  

evet usbli almak çok daha mantıklı. usb daha pratik,cd sürücüsü daha kolay bozulabilirmiş gibi geliyo ama usb için öyle bi sorun olmaz.
spot modeller de değerlendirilebilir. gt470 gt670 gibi. hem fiyatı uygun hem daha fazla özellik var.

jasion

18 Mayıs 2009, 21:48:14  

arkadaşlar meraba bugün 2000 model avensis extra aracıma sony GT660 us taktırdım.usb girişli istediğim için bu modeli tercih ettim.yalnız montaj sonucunda hosuma gitmeyen bi şekil ortaya çıktı yani anlatmak istediğim teyp yuvaya tam oturmadı.orjınal teybi çok güzel duruyodu yuvadan hiç çıkıntı vs. yoktu.takılan sony, toyotanın orjınal teybi gibi lak die oturmadı. teyp çıkıntılı duruyo.yaklasık teyp kafası kalınlığı kadar bi çıkıntı var.bunu nasıl yuvaya tam oturtturabilirim.daha önce avensis te montajda aynı durumu yasayan arkadasların yardımlarını beklıyorum.

SAYGILARIMLA...

tural.i

18 Mayıs 2009, 23:15:02  

çerçeve takılınca dışarıdamı kaldı yoksa teybin doğal çıkıntılı durmasından bahsediyosunuz. eğer çerçeve konsola tam oturmadıysa montaj düzgün yapılmamıştır. ya kızak tam takılmamıştır ya da teybin arkasındaki kablolar falan düzgün yerleştirilmediği için teyp gerektiği kadar girememiştir içeriye.

laska

19 Mayıs 2009, 12:50:50  

orjinal teyp cıktıktan sonra herhangi bir aparat takılmadan mı sony koydular? eğer öyleyse sorun olmuş olabilir.

senin sorunun çözümü şunlar olabilir:
http://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-AVENSIS-TEYP-CERCEVESI_W0QQidZZ12022917
http://urun.gittigidiyor.com/TOYOTA-Avensis-TEYP-CERCEVESI-AKTEPESOUND_W0QQidZZ16260472

satıcılar ile görüş istersen

Sayfa:   <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobilim >> Ses ve Görüntü Sistemleri >> Cevap: @@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SONY NWZ-W202 Ultra Kompakt MP3 Çalar
Sony'den spor yaparken müzik dinlemeyi sevenlere özel MP3 çalar!
FIFA 09 Ultimate Team
Futbolcu kartları geri döndü!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir