Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact görselleri gelmeye devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sony Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact görselleri gelmeye devam ediyor


     

    Sony'nin geçtiğimiz günlerde sızdırılan ve parmak izi okuyucusu ile ilgili rehber bilgileri ekranında gösteren iki cihazına ait görsellerin Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact modellerine ait olduğu iddia edilmişti. Şimdi görselleri destekleyen yeni bilgiler ortaya çıktı.




    Modellere ait olduğu ileri sürülen iki yeni görsel, cihazların kenar ve alt kısımlarına ayrıntılı bir bakış atıyor. Sony Xperia Z5 serisinde göze çarpan değişiklik OmniBalance tasarım dilinin vazgeçilmezi olan yuvarlak metal güç tuşunun yerini uzun ve parmak izi okuyucu entegreli yeni bir tuşa bırakmış olması. 




    Genelde akıllı telefonlarda parmak izi okuyucular ön kısımda veya arka kısımda yer alıyor. Ancak Sony yan kısma parmak izi okuyucu entegre ederek bir ilke imza atıyor. Tabii bu okuyucunun ne kadar akıcı ve performanslı çalıştığı da önemli olacak. 




    Diğer bir dikkat çeken konu ise Xperia Z5 modelinde yer alan ikinci bir bağlantı yuvası. USB Type-C olduğu tahmin edilen bu yuva ile cihazda iki bağlantı girişi olmuş oluyor. Ancak bunlar prototip cihazlar olduğu için nihai sürümde tek giriş göreceğiz. Bunun microUSB olacağını belirtenler ağırlıkta.




    Sony'nin IFA 2015 fuarında tanıtacağı tahmin edilen Xperia Z5 serisinde Qualcomm'un takvimi yetişmediği için Snapdragon 810 yongaseti kullanılacak. 3GB RAM olacağı iddia edilen seride Xperia Z5 modelinde 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, Xperia Z5 Compact modelinde ise Full HD çözünürlükte ekran yer alacak.  

     

     

    Sony Xperia Z5 ve Xperia Z5 Compact görselleri gelmeye devam ediyor 

     








  • tasrımlar ilgi çekici görünüyor.
    parmak izini koydukları yer, zekice bir davranış.
    mühendislik anladımda hep ilerdeler, fiyat konusunda ve kamera konusunda da keşke
    hep ilerde olsalar.

  • inşallah şu hibrit netlere teknolojisini kullanıp kameradaki noksanlıklarını hallederler.

  • bu tasarım elde çok rahat duracak gibi görünüyor.çok beğendim

  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    2. bağlantı yuvası filan yok orası bileklik bağlamak için yapılmış boşluk.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 fhd ,z5 compact hd olacak.islemci 810 , usb-c filan degil o normal micro -usb baglantisi olacak.z5'te 4 z5c'de 3 gb ram olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercnyvs

    Full hd olmasın

    Merak etme.sd615 işlemci koymaz sony Compact a.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3+'ya sadece parmak izi okuyucu eklemişler gibi.Bu durumda enaz 500tl fiyat farkı varken M5 alırdım.Z5'in daha iyi donanımla çıkacağını düşünüyorum.

  • Tasarım güzel durmuyor.

  • Tipi z2 ye benziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s810 kullanırlarsa yine pek tercih edilmez insanların aklında s810 ısınıyor olarak algı yerleşti o yüzden tercih edilmez belki z5 compact satar diğerinin zaten z3+ dan donanımda ne farkı var 2 k ekran mı olcak iyice ısıtacak telefonu sonra ısınmasın diye işlemcinin hızını düşürcekler performans kaybı olacak....

  • Cok hizli model cikartiyorlar gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değerli sony artık 6 aylık ürün döngüsünü terket.. bundan biz yani kullanıcılar zarar görüyoruz.. hele tr de full zarar

  • Seveninden çok sevmeyeni olmasına rağmen kabul etmek lazım ki Sony mühendislik anlamda rakipleri arasında tepede yer alacak bir firma.

    Sorun pazarlama departmanında. Samsung ya da Aplle pazarlama departmanına Sony ürünlerini ver piyasayı yıkar ama Sony bir türlü o patlamayı yapamıyor.

    Algı günümüzde Apple ve Samsung tarafında. Popülarite onlara kaymış.

    Adamlar çamaşır makinesini bile Samsung alıyor. Yav diyorsun Bosh, Lg, Elektrolux var samsung rakip olamaz bunlara. Ama yok bir kere o marka algısı oluşmuş ne yapsa satar.

    Sony z3-z4 ( z3+ )-z5 diye takvim yapar " her ay yeni telefon çıkartıyor " olur. Samsung s6 edge-s6 edge + der " ooooooo süper telefon " olur.

    Sebep tamamen algı.

  • parmak izi değil istersen direkt parmak koy çerçeve incelmeyecekse yine yeniden çöp

  • Sony çok yanlış politikada ilerliyor.Yapması beklenen ısınmayan,kapakları sağlam ve ince bir telefondu.Yüksek çözünürlük performansıda pilide berbat edecek.Umalım ki bilgiler yanlış sızmış olsun

  • 2k ekrana gecen her firmayi gozumde siliyorum. Tuketiciyi dusunmeyen firmayi bundan sonra bende dusunmem. Ne halleri varsa gorsunler. 2k ekranda 60 fps yi kol kadar masaustu ekranlari anca veriyor bit kadar mobil grafik islemcileri mi akici deneyim verecek.



    S6 nin grafik testleri 30 fps uzerine cikamiyor. Cogu testte 20 kusurlerde komik degerlee aliyor. 7420 2k ekrana yetemiyoken s810 mu yetecek. 7422 degil 7430 bile gelse s820 de gelse 2k ekrani kaldiramaz. Pili somurmekten baska birsey degil.



    Tek telefon htc kaldi bari o bozmasa

  • sony ilk önce kamerasını düzeltsin ayrıca optik görüntü sabitleme teknolojisi eklesin. tasarım olarak gerçekten beğeniyorum sony yi. ama işte kamera iyi değilse boş..
  • yok sony senden de umudu kestim. Note 5 zaten patladı.
    Note 4 de kaldık iyimi. Temiz bir 2.el note 4 araştıralım bari

  • Sony Xperia Sp kullanıcısıyım. Bu saatten sonra Sony ne yaparsa yapsın satın almam. SP fiyat/performans açısından belki de döneminin en iyi telefonuydu o yüzden almıştım. Yeni güncellemeyi alacak açıklaması geldi ben de ondan sonra aldım telefonu fakat bir kaç ay sonra güncellemeden vazgeçtiler.

    Güncelleme sıkıntı değil. Fakat en kötüsü telefonun sd kart okuyucusu bozuk. Sadece benim telefonda problem yok; yabancı forumlarda, Sony'nin kendi yabancı forumunda da bu konuyla ilgili sürüyle şikayet var. Ve ne güncelleme ne de değişim servisi vermiş Sony. Bir kaç ay kullandıktan sonra bozulan bir 32 gb bir de 64 gb sd karta giden paraya mı yanayım yoksa telefonu 5 gb hafıza ile kullanmaya çalıştığıma mı?

    Apple en azından ürününün arkasında duruyor. Diğer Android firmalarını kullanmadım bilmiyorum. Android seven biri olarak bundan sonra ki telefon tercihimin Sony olmayacağını biliyorum. (Not: Sony düşmanı değilim Nex serisi bir fotoğraf makinem var ve severek kullanıyorum. Yenileyeceğim zaman gene bir Nex alacağım.)





  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.