Şimdi Ara

MGS V: The Phantom Pain'in Teknik Detayları ve Platform Karşılaştırma Görselleri Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     1 Eylül'de piyasaya çıkacak olan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için platformlar arası karşılaştırma görselleri yayınlanırken, oyunun teknik detayları da paylaşıldı. 

Yapılan açıklamalara göre The Phantom Pain PS3 ve Xbox 360'ta 720p çözünürlüğün altında, 30 FPS akıcılıkta çalışacak. Oyunun PS4 sürümünün 1080p çözünürlükte 60 FPS'de çalışacağı belirtilirken, Xbox One'da da 900p çözünürlük ve 60 FPS akıcılık göreceğiz. Öte yandan The Phantom Pain'in PC sürümünün 4K çözünürlüğe kadar destek sunacağı belirtiliyor.

Bunun haricinde Konami tarafından yayınlanmış oyunun çıkacağı bütün platformlara dair karşılaştırma görselleri bulunuyor. Bunların PC ile PS4 için olanlarına aşağıdan bakabilirsiniz. Bütün karşılaştırma görselleri ise http://burada yer alıyor.

Sol taraf PC, sağ taraf PS4

• Gülmek için arada gelip bakınırım... İlk espriyi ben yapayım Sağ taraftaki resimler daha iyi görünüyor :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PC bariz şekilde daha iyi.

• X1 yine nasibini almış 1080p başka bahara bırakmış. Fotolar da ise görünüyor ki boşuna PC master race demiyorlar
  • Kojimaya amma kızardım pc ye gelmiyor mgs diye. Sonra öğrendim adam dünden razıymış da haberim yokmuş. :)

• PC bariz daha iyi bir PS 4 sahibi olarak üzüldüm. Bu nesil daha güçlü olmalıydı. Şu konsolu 400$ yapacağına 700-800$ yapıp sağlam bir makine çıkarsalardı keşke. Ne de olsa bu paraları her sene saçmasapan akıllı telefonlara veriyor millet. 6-7 yıl kullanılacak bir cihaza da verir!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güçsüz bir alete 60FPS için inat yaparlarsa ne adam akıllı grafik olur ne de iyi bir görüş mesafesi ve AA. Sony herkese satıcam diye birkaç sene öncesinin teknolojisini getirerek sağ olsun oyun dünyasına çok güzel bir iyilik yaptı.
    EXC ler olmasa artık bir espirisi olmayan aletler oldu bu konsollar. Ortalama bir PC de bile kaymak gibi olur bu oyun.

Edit: Sağdaki pc 4k mış o yüzden sağlıklı bir karşılaştırma olmamış o yüzden grafik farkı bariz olmayacak çünkü oyun konsol göre yapılıyor bariz fark görüldüğü üzere 4k resimlerde olmuş.

Ama konsolların ucuz olmasının getirdiği sıkıntı beklenen grafik artışının olmaması dediğim gibi konsol odaklı yapıldığında pc bariz farkı koyamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 7 Ağustos 2015; 21:51:36 >
  • X1 gene zirvedeki eziği oynuyor. Bu arada Pc tabiki daha iyi olacak 4k bu boru değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isik ve gölgeler pc'de biraz daha keskin.
    Kaplamalar bir tik pc'de yine daha iyi.
    Altdaki son resim ya düzgün cekilmemis galiba.

Fakat Konsolda oynadigim tüm seriyi, son oyununuda konsolda oynarim.
    Kojiman'nin son(final) MGS oyunu olmasida cok üzücü :( .

• 400 dolarlik bir cihaz olarak iyi performansi var kabul etmek lazim. Mgs gz i çok begenmistim gorsel olarak ps4 te iyiydi yani bence buda iyi olucak gibi.daha iyi olsa istemez miydim tabiki isterdim ama cihaz da ortada yani 400 dolarlik bi cihaz olarak gayet iyi bence.

• Önerilen sistem gereksinimlerindeki PC ye bir dünya para veremem. PS4 bu haliyle gayet iyi.

• Yinede saglam fark var ps4 ve pc arasinda.

• Bence de sağ taraftakiler daha net!!!
  • PC resmen ezmiş hele son resim sanki ps3 grafiği gibi duruyor .

Hemen taşlamayın beni şimdide gerçekler bunlar .

Grafikler bulanık , AA yok her yer tırtık tırtık ve netlik yok gerçekten böyle ise konsol tarafı çok sönük kalmış derim . Hele hele XO da faciadır görseller zira PS4 te böyle ise vay haline XO nun .

Ama genelde böyle oyunlar XO da daha iyi oluyor renkleri koyulaştırdın mı , zaten detaylar belli olmuyor daha iyi gözüküyor

Sonuç konsolda oynayacaksanız 2 metre uzaktan oynayın HİGH gibi görürsünüz birazda keskinlik ayarlarıyla oynarsanız alın size ULTRA .

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Bence de sağ taraftakiler daha net!!!

Bence bir doktora gözükmelisin!!!

• PS4 sürümünü yapanlar "AA" denen şeyi sanırım sadece 2 harfin yan yana getirilmesinden ibaret sanıyorlar. Yinede 400 dolarlık bir aletten daha fazlasını bekleyemezsin, multiplatform oyunlar için.
  • bu konsol neslinin son senesine gelindiğinde pc ve konsol arasındaki farkı çok merak ediyorum

• PC' de o şekilde görünmesi oldukça normal. Bu ekran görüntüleri PC'de 4K alınmıştır. Boşuna sevinmenin alemi yok :) Çıktığında burada yorum yazanlardan belki bir tanesi 4K oynayabilecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kuchîkî

PC' de o şekilde görünmesi oldukça normal. Bu ekran görüntüleri PC'de 4K alınmıştır. Boşuna sevinmenin alemi yok :) Çıktığında burada yorum yazanlardan belki bir tanesi 4K oynayabilecek.

Sevinmem alemi yok derken?

PC oyuncularının çoğu PS4' oyuncusundan daha uygun fiyata oynayacak. Bu bile sevinmek için tek başına yeterli...

• Zoomladığımda sağ tarafın neden pikselleştiğini anlamıyordum.
    Sol taraf 4k sağ taraf 1080p'den 4k'ya upscale edilerek koyulduğu için bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.