Şimdi Ara

The Crew: Wild Run'daki Yenilikler Bu Videoda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

•       Ubisoft, geçtiğimiz E3 festivalinde The Crew için yeni bir eklenti paketi duyurmuştu. Oyuna yepyeni motosiklet, monster, dragster gibi araç türleri ekleyen eklenti paketi için yeni bir tanıtım videosu paylaşıldı.

Yayınlanan bu videoda ilk olarak oyuna gelecek yeni araç türlerine yer veriliyor. Daha sonra yeni içerikleri bir kenara koyup oyuna gelecek olan yeni hava durumu koşulunu görüyoruz. Bu kısımda oyunun görsel olarak ileri taşındığını söyleyebiliriz. Wild Run eklenti paketi 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını yapacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Video oynaticidan midir yada kaliteden midir bilmem hava durumu kisminda geçmiş senelerden görüntüler mi veriyorlar acaba dedim daha aci konusayim atari oyunu gibi geldi başta bu ne ya...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    //Intelİ7 6700K/Msi Z170A Gaming M7/Kingston Crucial 16 Gb DD4 2666/WD 2 TB Cavier Black/ PNY CS2211 240 GB/ Crucial Internal Solid State Drive 525 GB SSD M2/ZoTaCGTX 980ti AMP! EXTREME Edition OC/Evga 1000 Walt G2 Gold/AoC AgoN AG271QX//
    Aerocool Strike X-ST Big Tower///Logitech G510s/// Logitech G930///Logitech Z 906///Thermaltake Water 3.0 Ultimate///
    FreeMaNMeliH Korsan Oyun Bağımlısı... Steam///Origin///Ubisoft///Racenet///Social Club ID: FreeMaNMeliH ///Steam FreeMaNMeliH///
    ///Mustafa Kemal ATATÜRK Kronolojisi...///
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.