Şimdi Ara

Lady In The Water (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Lady In The Water (2006)


    Yönetmen: M. Night Shyamalan
    Oyuncular: Bryce Dallas Howard
    Paul Giamatti
    Jeffrey Wright
    Tür: Fantastik-Macera
    Yapım: ABD 2006
    Süre: 110 dak.


    Cleveland Heep (Paul Giamatti), Cove apartmanının yanmış ampullerinden ve bozuk aletlerinden sessiz sedasız uzaklaşmaya çalışmaktadır. Ama hayatını bir daha eski haline gelmeyecek şekilde değiştiren o gecede, Cleveland apartmanın günlük rutini içinde saklanmaya çalışan bir başkasını bulur: Story (Bryce Dallas Howard) adındaki gizemli genç kadın, binanın yüzme havuzunun altındaki koridorlarda yaşamaktadır. Genç adam, Story'nin aslında bir tür "su perisi" olduğunu keşfeder; masallarda sözü geçen bu su perileri, efsaneye göre, bizim dünyamızdan kendi dünyalarına yapmaları gereken tehlikeli yolculukta kötü niyetli yaratıklar tarafından takip edilmektedirler. Story'nin benzersiz algı gücü Cleveland ve diğer apartman sakinlerinin geleceğini görmesini sağlar. Öyle anlaşılmaktadır ki, bu insanların kaderi ile Story'ninki birbirine sıkı sıkıya bağlıdır ve onun özgürlüğüne giden yolun açılabilmesi için hepsinin birlikte çalışarak bir dizi şifreyi çözmesi gerekmektedir. Ama Story'nin eve dönüşüne açılan pencere hızla kapanmaktadır, ve apartman sakinleri ona yardım etmek için hayatlarını büyük tehlikeye atmaktadırlar.

    http://www.sinema.com/film_ozetbilgiler.aspx?FilmID=6137

    Ve kendi yorumum ;

    Filmi izleyeli 10 dakika oldu arkadaşlar ,

    Bir çok sinema tartışma platformunda çok çok çok kötü eleştiriler almış.Bu filmi indirmeden önce çok kuşkulandım bu yorumlar etkisinde kalarak.Ok yaydan çıktı ve indirdim ve izledim.

    Film gerçekten çok sürükleyici ben çok beğendim ve çok eğlendim açıkcası . Film nasıl o kadar kötü eleştiri almış aklım almıyor.Aslında buradada başkalarının yorumlarına bakmaksızın her esere değer vermenin ve şans tanımanın önemi ortaya çıkıyor.Belkide sinemaya gidilecek kadar büyük bir yapıt değil fakat evde oturup zamanınızı ayırabileceğiniz iyi vakit geçirebileceğiniz bir film kesinlikle her sinema severe öneririm.

    Saygılar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • yokmu hiç izleyen ?
  • Ben izledim açıkçası beğenmedim sıkıcı geldi ama fantastik olmuş, gözlüklü adamın kızın annesine yaranmak için çocukça davranışları süper ötesiydi yatağa yan yatıp bir çocuk gibi şaklabanlık yapması mükemmeldi bütün salon kahkahaya boğuldu
  • İlk 20 dakikasından sonra sıkılıp kapamıştım divxi..Belki bütününü izleyince güzeldir ama sarmamıştı işte...
  • Shyamalan gittikce düşüyor artık..ben de cok sıkıldıgımı itiraf ediyim bi kaç kez kapatıyım dedim bi yerden sonra gerisi geldi..pek iyi oldugunu soyluyemicem 6/10 alır benden..

    spoiler-------------------
    diger shyamalan filmlerinin aksine sonu suprizle bitmiyor..shyamalan filmi oldugu icin tüm film sonunda supriz bisi olur mu beklentisine kapılıyosun ama sonu alalade düz bir şekilde bitiyor..
  • Sağolun arkadaşlar , fakat söylediğim gibi zevk meselesi tabi bu film bence çok iyi , herkeze tavsiyemdir
  • az evvel izledim filmi ama kötü olduğunu düşünmüyorum 6.5/10
  • -Spoiler İçerir-

    Hatta ve hatta birliği oluşturan 7 kızın adama tutnarak adamın çok acıklı sözlerle ağlaması ve orda oynadığı rol çok iyiydi bi ara gözlerim kızardı yemin ediyorum.Çünkü biliyorum insanın ailesini tamamiyle ve dehşet verici bir şekilde kaybetmesi ve senin hiç bir şey yapamaman çok kötü bir şey

    Neyse bir kişinin bana katılmasına sevindim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Aralık 2006; 0:32:01 >




  • Ben de sinemada izlemiştim ve beğenmiştim; alışılmışın dışında bi film olduğu için beğenmeyenler olması normal
  • indirmeyi düşünüyordum ama şimdi kafam karıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.