Şimdi Ara

Google, Nexus cihazları için aylık güvenlik güncellemelerine başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Google, Nexus cihazları için aylık güvenlik güncellemelerine başlıyor


     

    Bugüne kadar Android ekosisteminde belirli tarihlerde büyük güncellemeler yapan Google, Nexus cihazları için ise ihtiyaç olduğu takdirde küçük güncellemeler yayımlıyordu. Şimdi aylık güncelleme sistemi başlıyor. 




    Son dönemde Android platformunda ortaya çıkan açıklar kullanıcılar için daha fazla risk oluşturmaya başladı. Ancak bu riskleri giderecek güncellemeler hızlı bir şekilde gelmiyor. Google bu sıkıntıyı gidermek adına aylık olarak güvenlik güncellemesi sistemine başladığını açıkladı. 




    Google aylık güncellemeleri Nexus cihazları için sağlayacak. Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9, Nexus 10 ve Nexus Player listedeki cihazlar. Bu güvenlik güncellemelerinde yerine göre performans iyileştirmeleri de yer alacak. 




    Google güncelleme garantisinde de değişime giriyor. Bundan böyle Nexus cihazları 18 ay değil 24 ay güncelleme garantisi altında olacak. Ayrıca güvenlik güncellemeleri de cihaz Google Play mağazasından kaldırılsa da 18-36 ay arasında devam edecek. İlk güvenlik güncellemesinin an itibariyle başladığı belirtiliyor.  

     

     








  • Kullanıcı arayüzleri ayrıca verilmeli artık ve bu gelişmeleri diğer Android işletim sistemi kullanan telefonlarda da görebilme fırsatımız olmalı diye düşünüyorum.

  • keşke tüm arayüz koyan android üreticileride hızlıca verebilse....

  • Öbür firmaların Kullanıcıları üvey evlatmı? Güvenlik herkese Lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4'le yola devam,android m'yi de verir bu gidisle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 ay diye kesin bir sınırlama yoktu ki.Öyle olsa Nexus 7(2012) ve Nexus 4'ün 5.0,5.1 almaması lazımdı.Onun dışında her ay güvenlik ve performans güncellemeleri alacak olması daha iyi.Darısı diğer üreticilerin başına...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.