Şimdi Ara

Attack on Titan PlayStation 4'de Boy Gösterecek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
         Dynasty Wariors serisiyle tanınan Omega Force PS4, PS3 ve de PS Vita'da boy gösterecek yeni bir Attack on Titan video oyun uyarlaması üzerine çalıştığını duyurdu.

2016 yılında piyasaya çıkacak olan ve tam adı şu anda belirsizliğini koruyan oyundan daha önce anime/mange uyarlamasının Nintendo 3DS sürümü yayınlanmış ama beklentileri pek karşılayamamıştı. Kim bilir belki de arzulanan Attack on Titan macerası PlayStation konsollarına gelir.

• Ben iptal,PS4 alıyorum :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Attack on titanın potansiyeli online olarak büyük single playere gerek yok

Çak bi multiplayer (death match-defend mod - attack mode)

20 30 insan 5-10 titan online final boss da muzazzam titan-metal titan-dişi titan vs.

• Valla oyun nasıl olursa olsun Alıp oynayaçağım :D .

2 sezon bir çık Allah aşkına

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben pes valla satiyorum ps4 u :) böyle aptal oyunlarla nereye gidicez bu konsolla

• arkadaşlar kim ne derse desin hayatımda izlediğim en korkunç derecede kötü anime. inanılmaz uyduruk duygusal sahneler; bir bölümde 2 dakika olay gerisi çöplük; animenin hikayesinin inanılmaz saçma ve kötü bir noktaya gitmesi; klasik abartılı anime karakterleri falan... çok çok kötüdür. cowboy bebop falan bu animeyse nedir artık?

• Animasyonu fena değil.Hoş bir shounen ama fazlasıyla abartdıklarını düşünüyorum.Gelmiş geçmiş en iyi animasyon kesinlikle değil.Ortalama üstü hoş bir animasyon.Yine de en köt animasyon eleştirisine de katılmam mümkün değil.Orta seviye daha uygun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony eğer cidden böyle birşey yaparsa satış patlaması yaşar ve fanlarını uçurur biride benim çok mutlu oldum haberi okuyunca.

• Cok saglam bir temasi var animenin.. Guzel uyarlayabilirlerse patlama yapabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.