Şimdi Ara

Vestel Venus 2 görüntülendi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Vestel Venus 2 görüntülendi mi ? 

     

    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı sayın Fikri Işık, Manisa'daki temasları çerçevesinde Vestel'in üretim tesislerini de gezdi. Kendisine, Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun eşlik ettiği ziyaret kapsamında yerli üretim kavisli televizyonlardan Vestel'in üretim yaptığı pek çok alandaki gelişmeler aktarıldı.

     

    Ziyaret esnasında Vestel'in, Türkiye'nin teknolojiye en fazla yatırım yapan markalar arasında olduğunu kaydeden ve bunun kendilerini gururlandırdığını söyleyen Fikri Işık, TÜBİTAK'ta yaptıkları yerli telefon çağrısına 8 firmanın yanıt verdiğini ve bunlardan üçünün donanım diğer 5 firmanın ise yazılım tarafında çalışmak istediğini söyledi. 

     

    Bilindiği üzere yerli telefon olarak tanıtılan tüm telefonlar, Vestel City'deki üretim bantlarından çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Almanya'daki IFA Fuarı'nda Venus serisi akıllı telefonlarını duyuran Vestel, %53 civarı yerlilik oranını yakaladığını ve satış performansına bağlı olarak başta pil olmak üzere diğer bileşenleri de burada üretmek istediğini söylemişti.

     

    Yeni nesil akıllı telefonlarını Venus 2 olarak duyurması beklenen şirket, kapalı kapılar ardında çalışmalarını sürdürüyor. Qualcomm ile yakın işbirliği yapan hatta yerli telefon seslerinin giderek yükselmesinden sonra Qualcomm'un da ülkemizde ciddi bir destek programı başlattığı süreçte Vestel, muhtemelen Eylül ayında yeni telefonlarını duyurabilir.

     

    Ahmet Nazif Zorlu, meraklı kişiliği ve şirketinde geliştirilen tüm ürünleri yakından takip etmesiyle biliniyor.  Sayın Fikri Işık'ın ziyareti esnasında Ahmet Nazif Zorlu'nun kullandığı telefon, akıllara Vestel Venus 2'yi getirdi zira telefonun kamera konumlandırması, şirketin ürün gamındaki diğer telefonlara uymuyor. Vestel çalışanları geçen sene üst seviye cihaz planlamasında olduklarını da söylemişti. Açıkçası Venus 2 ailesinde en azından Snapdragon 615 sınıfı 8 çekirdekli işlemci kullanılan yeni model veya modeller görebiliriz, ancak kesin bilgiler için biraz daha beklememiz gerekecek. 

     








  • Vestel bile telefon sızdırıyo

  • Yine hayal kırıklığı olmaz umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelden omrum boyunca bir mal almayi planlamiyorum...

  • Sanki bi iPhone, sanki bir Galaxy S. Altı üstü Vestel. Sızsa ne olur sızmasa ne olur? Kimin umrunda ki?

    Bu firmanın talebi yüzünden istediğimiz telefonlara yüzlerce TL vergi gelmedi mi?

  • Umrumuzda değil
  • Vatana millete şimdiden hayırlı olsun. Taşın altına elinin koyan babayiğitleri tebrik ediyorum.

  • Demekki sonradan eklenen ve eklenecek olan vergiler bizi buraya kadar getirdi...



    Vestel den sizinti haberlerini okuyacagimiz kimin aklina gelirdi.

  • Vestel bahane qualcomm sahane

  • bu haberı yapmak dh aılesıne verılen guvenı benım gozumde dusurmustur-bıldıgın pr haberı olmus-vestel olsun fly olsun boykota devam...

  • S...... değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzı ile kuş tutsa yaranamaz.
    Önce bir işlemci üretecek tesis aç ya da tohumlarını at... Kasayı ülkede tasarlamak ya da batarya üretmek nasıl bir övgüdür çözemedim. İşlemciyi satın aldığınızda modem + mobil grafik birimi içerisinde zaten geliyor, temel olanı dışarıdan almak ve 53% yerli demek çok manidar.

    edit : ilk gördüğümde resmi yazıyı okumadan direk z3 dedim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethas -- 4 Ağustos 2015; 19:03:31 >
  • Bence reklam amaçlı elinde tuttu koskoca bakan vestel venüsmü kullanacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryzboy43

    bu haberı yapmak dh aılesıne verılen guvenı benım gozumde dusurmustur-bıldıgın pr haberı olmus-vestel olsun fly olsun boykota devam...

    Merhaba,

    Bu bir PR içeriği değildir. Donanım Haber olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı'nın Twitter paylaşımı ve Bakanlığın sitesindeki resmi fotoğraflardan yola çıkarak hazırladığımız bir haberdir.

    Teşekkürler.
  • bu bipppppler yüzünden vergi gelmedi...
    nasıl sevelim şimdi vesteli. Sanki güzel telefon çıkardıda almadık.

  • Ekmek parası için çalışan emekçiler olmasaydı, o vestel denen iğrenç firmanın batması için sürekli dua ederdim.
    Rica ediyorum artık şu berbat markanın haberlerini yapmayın, yada ana sayfaya da filtreleme işlevi ekleyin ki bir seçenek koyun vestek ile ilgili haberler görünmesin istemeyen kullanıcılar için.
    Bu arada vesteli de, telefonunu da, sızıntısını da...




  • çokta fifi istese 21.sini yapsınlar

  • defolsun gitsin.

    devletten aldigi fonlarla yetinmeyip, hala yardim isteyen firmadan kurdan almam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala mı vestel reklam mı?

  • Yerli üretim bir telefon kullanmayı eminim herkes çok ister lâkin yerli montaj telefona bir de yüksek fiyat koyarsan üstüne de hâlâ kazanamıyorum diyerek muadili telefonlara göre daha da düşük yongaseti kullanırsan kusura bakma senden telefon almam. Yerli diyorsan eğer, meselâ yap bir işlemci aşağıdaki arkadaşın dediği gibi koy modemi herkes koşarak alsın ama bu şekilde olmaz. Teknoloji ile biraz ilgilenen birisi şu an gelip bu telefonları bu fiyat seviyesinde satın almaz diye düşünüyorum.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.