Şimdi Ara

navigasyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar navigasyon alıcaz ama çok pahalı ürünler de var çok ucuz ürünlerde var. hangisi iyidir ? benim krıterim garmin olması ve batarya süresinin uzun olması.amacım sadece iyi yol tarifi sizce hangi cihazı almalıyım ?



  • Oğlum Tomtom'u tavsiye etti. Baktım ki ateş pahası. Ben hiç birini kullanmadım. Sadece Android telefonumda IGO programını yükleyip kullandım. 300-500 TL verip navigasyon cihazı alacağıma, aynı fiyata navigasyon özelliği olan 7-8 inch iyi bir Android tablet ve lisanslı bir Navigasyon programı alırım, hem aynı işi büyük ekranda daha iyi yapar hem de fazladan bir tablet bilgisayarım olur. Yanılıyor muyum?
  • Emin bey,
    Navitech RX A780T cihaz benim kullandığım cihazdır, gerek ekran parlaklığı gerekse Hız açısından önerebilirim. Android yapı üzerine kurulu bir kişisel navigasyon cihazıdır. Pek tablet kategorisine girmiyor cihaz ama iGO kullanımına aşınaysanız değerlendirin.
    Saygılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 512 mb ram li android cihazın hiç bir işe yaramayacağını ilkokul çocuğu bilir sırf beleş cihaz alıyorum diye insanları yanıltmayın. Bu zamanda android cihazda en az 1 gb ram olmalı insanları şöyle böyle diye yanıltmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 9 Ağustos 2015; 12:15:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eminayan

    Oğlum Tomtom'u tavsiye etti. Baktım ki ateş pahası. Ben hiç birini kullanmadım. Sadece Android telefonumda IGO programını yükleyip kullandım. 300-500 TL verip navigasyon cihazı alacağıma, aynı fiyata navigasyon özelliği olan 7-8 inch iyi bir Android tablet ve lisanslı bir Navigasyon programı alırım, hem aynı işi büyük ekranda daha iyi yapar hem de fazladan bir tablet bilgisayarım olur. Yanılıyor muyum?
    Araç içinde ve dışarıda kullanmak için tablet türü yani akıllı işletim sistemli bir cihaz arıyorsanız bu cihaz F/p ürünü bir cihaz.http://www.hizlial.com/excon-m72-t-gps-7-8gb-tablet/10358188

    Bu zamanda 1GB ram altında donanım olan akıllı işletim sistemli bu tür cihaz almak uygun değil parayı çöpe atmaktan farkı olmaz.Bu cihaz yapmak istediğiniz işleri karşılar.Bu cihazla beraber uygun bir am aparatı alırsınız ve ucuz şekilde bu sorun ortadan kalmış olur.
    Adı geçen cihaza göre artıları;

    Bluetooth

    DEPOLAMA ( ROM )8 GB

    Ram 1 Gb

    En önemlisi de fiyatı 170 tl


    İyi günlerde kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 9 Ağustos 2015; 11:35:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.